tresor_jim Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 S9 plus και για 3 χρόνια το λιγότερο θα είσαι πασας. Τέλεια οθόνη κ δυνατη κάμερα με φοβερό βίντεο καλή μπαταρία απίστευτος ήχος με stereo ΗΧΕΙΑ δικαρτο απίστευτο ακουστικό Θα σε καλύψει σίγουρα. Απλά να κάνεις καμιά ασφάλεια η να βρεις καμία θήκη για προστασία και η αδιάβροχοποίηση δυνατό σημείο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 S9 plus και για 3 χρόνια το λιγότερο θα είσαι πασας. Τέλεια οθόνη κ δυνατη κάμερα με φοβερό βίντεο καλή μπαταρία απίστευτος ήχος με stereo ΗΧΕΙΑ δικαρτο απίστευτο ακουστικό Θα σε καλύψει σίγουρα. Απλά να κάνεις καμιά ασφάλεια η να βρεις καμία θήκη για προστασία και η αδιάβροχοποίηση δυνατό σημείο Εγω τα εβαλα κατω και ειπα οτι μετραει σαν συνολο η συνολικη εμπειρια . Και αν τα βαλεις κατω ειναι μια πιο ολοκληρωμενη υλοποιηση απο το P20 Pro που το μονο που υπερτερουσε ειναι η καλυτερη φωτογραφια (χειροτερο ομως βιντεο) και η αυτονομια. Θα δω και πως θα παει τις επομενες μερες αλλα αν βγαζει κουτσα στραβα τη μερα θα ειμαι πολυ ικανοποιημενος.:happy: 5 χρονια πιστο Samsung Fanboy:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Εγω τα εβαλα κατω και ειπα οτι μετραει σαν συνολο η συνολικη εμπειρια . Και αν τα βαλεις κατω ειναι μια πιο ολοκληρωμενη υλοποιηση απο το P20 Pro που το μονο που υπερτερουσε ειναι η καλυτερη φωτογραφια (χειροτερο ομως βιντεο) και η αυτονομια. Θα δω και πως θα παει τις επομενες μερες αλλα αν βγαζει κουτσα στραβα τη μερα θα ειμαι πολυ ικανοποιημενος.:happy: 5 χρονια πιστο Samsung Fanboy:lol: Στην κάμερα δεν υπάρχει ξεκάθαρα νικητής είναι σε άλλες φωτογραφίες καλύτερο το ένα κ σε άλλες το άλλο.. Εγώ στα βιντεακια που έχω δει κ από κοντά που έκανα μια μικρή δοκιμή περίμενα να ζηλέψω το p20 αλλά το αντίθετο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts