jane_butterfly Δημοσιεύτηκε May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 21, 2005 Με αφορμή χθεσινή εκπομπή στον alpha "χρονομηχανή " , που είχε θέμα για τους πρώτους ραδιοπειρατές , την αστυνομία που τους κυνήγαγε κτλ ακόμα και σήμερα υπάρχουν τους ακούτε? ψάχνετε να βρείτε ραδιοπειρατικούς σταθμούς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Εγω ξερω οτι ο πρωτος ραδιο πειρατης ητανε ο Marconi που εκλεψε το σχεδιο του Tesla και με μερικες τροποποιησεις εφτιαξε τον γνωστο σε ολους μας Ραδιοπομπο. Οι υπολοιποι δεν κανουν κατι το συμαντικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis3510 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 O FILOS UA LEEI AN AKOYME PEIRATE STO RADIO AKOMA PROFANOIS ?E? Παράθεση http://natassa-flowers.50webs.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 O FILOS UA LEEI AN AKOYME PEIRATE STO RADIO AKOMA PROFANOIS ?E? Αυτο λεει, απλα εγω εκανα μια ιστορικη διεφκρινηση. Αφου το ραδιο αρχισε απο πειρατια πως να μην καταλιξει εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Αυτο λεει, απλα εγω εκανα μια ιστορικη διεφκρινηση. Αφου το ραδιο αρχισε απο πειρατια πως να μην καταλιξει εκει; Aπο τοτε ειχε ξεκινησει το ρητο ''η πειρατεια σκοτωνει τη μουσικη''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis3510 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΒΡΑΔΥΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΤΩ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΝΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕΧΡΙ 30 ΕΤΩΝ .ΣΤΑΘΜΟΙ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ(ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ).ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙΟΥΛΑ! Η ΠΕΙΡΑΤΙΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΛΑ Μ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ! ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ENA PARADEIGMA ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο BLACKMAN! Παράθεση http://natassa-flowers.50webs.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Ti είν' αυτά που λέτε βρε παιδιά, ιδέα δεν έχετε για τους πειρατές ή "ερασιτέχνες" όπως τους ονόμαζε η δική μου η γενιά. Λοιπόν, τα αρχαία εκείνα χρόνια, υπήρχε μόνο το κρατικό ραδιόφωνο και ο "Αμερικάνος" ο οποίος ήταν σταθμός που εξέπεμπε από την αμερικάνικη βάση. Αυτές ήταν τότε οι επιλογές μας και φυσικά οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ. Παιδιά, που είχαν το μεράκι του ραδιοφώνου και εξέπεμπαν σε ανάλογη ακτίνα με τα μηχανήματα που διέθεταν και το φόβο της αστυνομιας μήπως τους μαζέψει, γιατί φυσικά απαγορευόταν. Επαιζαν ένα τραγούδι και μετά παίρναν το μικρόφωνο και αρχίζαν τις αφιερώσεις, δίνοντας ενδιάμεσα το τηλέφωνο του σταθμου, που ήταν φυσικά στο δωμάτιο του σπιτιού τους. Φυσικά δε συγκρίνονταν με τους επαγγελματίες, ήταν πολύυυυυ καλύτεροι γιατί ό,τι κάναν το κάναν με πάθος και δε βγάζαν μία από αυτό, αντίθετα, κινδύνευαν να πληρώσουν κάποιο χοντρό ίσως πρόστιμο έτσι και τους έπιαναν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Eγω τουλαχιστον ηταν σαφες πως εκανα χιουμορ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 O FILOS UA LEEI AN AKOYME PEIRATE STO RADIO AKOMA PROFANOIS ?E?και γενικότερα τι ξέρεετε για την ραδιοπειρατεία ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis3510 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 πολυ καλυτερες εκπομπες φυσικα και δεν βγαζουν μια, και ξεχωριζουν την καλομοιρα και τον Νινο απο τον το Τερζη και τον Καρα!!! οποιος το εχει κανει γνωριζει καλυτερα την ανωτερωτητα του! και εχεις και τον φοβο ην σε ποιασουν στα <<πρασα>> το θεμα ειναι οτι στην αθηνα πρεπει να σκασεις αρκετα λεφτα για να ακουστεις 15-20 χλμ αντιθετα με την επαρχια Παράθεση http://natassa-flowers.50webs.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Οταν λέω παιδιά πως δεν έχετε ιδέα, δεν θέλω φυσικά να προσβάλω κανέναν και μη με παρεξηγείτε. Είναι πχ σα να μου λέει εμένα κάποιος πως δεν έχω ιδέα για τους Beatles. Φυσικά έχω τους δίσκους τους, γνωρίζω πολύ καλά τη μουσική τους, αλλά δεν έχω όντως ιδέα για το παραλήρημα που υπήρχε στις συναυλίες τους ή για την ατμόσφαιρα της εποχής, τότε. Αυτό εννοούσα εγώ κι αν ακούστηκε διαφορετικά, λυπάμαι πολύ. Σήμερα κατ' εμέ, ερασιτέχνες δεν υπάρχουν πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Είχε ο ξαδερφός μου ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου έναν. Μέχρι που πήγε η μάνα μου και του κοψε τα καλώδια γιατί έκανε παρεμβολές στην TV μας και ησύχασε :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Βασικα ειμαι και εγω ενας ραδιο πειρατης. Εστισα εναν σταθμο για μια εργασια της τεχνολογιας και 3 ολοκλιρες φορες εκανα εκπομπη 2-3 λεπτον και εβαλα το ρεαγουδι: 1-2 1-2 Ακουγομαι; με τον πασιγνωστο ερμηνευτη resurection_boy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 όταν πρωτοξεκίνησε το θέμα της ραδιοπειρατείας , θεωρείτο σαν επανάσταση μιας και δεν υπήρχαν ραδιοσταθμοί και ενημέρωση πλην από το κράτος - στρατό ! ο φάδερ με αφορμή την εκπομπή είπε για περιπτώσεις όπου έψαχναν για το πιο υψηλό σημείο για το καλώδιο σε μια περιοχή όπου η πιο ψηλή κατοικία ήταν 2 όροφοι....να ψήνουν καφέ πάνω στις λιχνίες :blink: :lol: να λένε βλακείες και να ακούγονται χωρίς να το ξέρουν , να έχουν συγκεντρωθεί σε σπίτι θείας για να κάνουν αναμετάδοση ζωντανης "συναυλίας" των Olympians ( μιας και ενας θειος επαιζε στο συγκροτημα αυτο) , την αστυνομία που πέρναγε καθημερινά από το σπίτι :w00t: , να προσπαθούν με "τροπο" να κρύψουν το χωνί από το πικ απ :D κατά την μεταφορά από σπίτι σε σπίτι κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis3510 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 την περιοχη μου ειναι μερικοι!.αν εκπεμπεις μια λογικη ισχυ και το μηχανημα ειναι σωστα κατασκευαμενο και συντονισμενο δεν εχεις πολλα προβληματα με τις tv επηρεαζουν μονο τα καναλια που εκπεμπουν στα vhf. κατα την γνωμη μου ερασιτεχνες ειναι αυτοι που το κανουν ως hobby,δεν εχουν σκοπο να βγαλουν χρημα και εχουν φτιαξει και 5 πραγματα μονοι τους με το μερακι τους garfield ησουν παλια ερασιτεχνης? Παράθεση http://natassa-flowers.50webs.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis3510 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Βασικα ειμαι και εγω ενας ραδιο πειρατης. Εστισα εναν σταθμο για μια εργασια της τεχνολογιας και 3 ολοκλιρες φορες εκανα εκπομπη 2-3 λεπτον και εβαλα το ρεαγουδι: 1-2 1-2 Ακουγομαι; με τον πασιγνωστο ερμηνευτη resurection_boy με τι μηχαμημα δουλευεις?ειμαι και εγω! Παράθεση http://natassa-flowers.50webs.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 με τι μηχαμημα δουλευεις?ειμαι και εγω! Με ενα υποτιποδες του 1 watt. Σιγα μην εφτιαχνα τπτ μεγαλειοδες για ενα μαθημα. Αμα ποτε εχω χρονο και ορεξη να ασχολιθο θα φτιαξω κατι καλο αλλα για το μαθημα εφτανε και περισευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 πως γινεται αυτο παιδια? καλο ακουγεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 πως γινεται αυτο παιδια? καλο ακουγεται.. Αμα δεν εχεις γνωσεις ειναι λιγο δυσκολο αλλα μπορει και να τα καταφερεις. Πηγενε σε καπιο καταστιμα ηλεκτρικων (οχι Κορασηδη και τετια. Τα μικρα μαγαζακια που ειναι με τα "μικροπραγματα") και ζητα ενα κιτακι. Απο εκει και περα με ενα απλο κολλιτιρακι θα κολισεις τα κοματακια του, θα του βαλεις ενα τροφοδοτικο και θα του βαλεις ενα οπιοδηποτε καλοδιο για κερεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 πως γινεται αυτο παιδια? καλο ακουγεται.. Μην ακούσεις παρανομία εσύ :rolleyes: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 garfield ησουν παλια ερασιτεχνης? Οχι akis, δεν υπήρχαν κοπέλες ερασιτέχνες. Εγώ ήμουν απο αυτές που της αφιερώναν τραγούδια και τα άκουγε τρισευτυχισμένη στις 2 και 3 το πρωί, παριστάνοντας την κοιμισμένη γιατί το επόμενο πρωί ειχα σχολείο, με το τρανζιστοράκι να παίζει όοολη τη νύχτα, κάτω από το μαξιλάρι.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 1W πομπός δεν είναι παράνομος από ότι ξέρω, γιαυτό και τα πουλάνε εύκολα σε κιτάκια. Είχα φτιάξει και εγώ κάποτε αλλά δε δούλεψε ποτέ ικανοποιητικά :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 1W πομπός δεν είναι παράνομος από ότι ξέρω, γιαυτό και τα πουλάνε εύκολα σε κιτάκια. Είχα φτιάξει και εγώ κάποτε αλλά δε δούλεψε ποτέ ικανοποιητικά :p Μωρε απο kitακια στο μαγαζι που αγορα τον δικο μου ειχε και μεχρι 1000 watt! :blink: Του 1W ητανε αυτος που εφτιαξες; Αν ναι ε τοτε τι παιριμενες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis3510 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Μωρε απο kitακια στο μαγαζι που αγορα τον δικο μου ειχε και μεχρι 1000 watt! :blink: Του 1W ητανε αυτος που εφτιαξες; Αν ναι ε τοτε τι παιριμενες; παρανομος θα εισαουν αν σηκωνες καμια 100αρια wat με 4 διπολα! Παράθεση http://natassa-flowers.50webs.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Αμα δεν εχεις γνωσεις ειναι λιγο δυσκολο αλλα μπορει και να τα καταφερεις. Πηγενε σε καπιο καταστιμα ηλεκτρικων (οχι Κορασηδη και τετια. Τα μικρα μαγαζακια που ειναι με τα "μικροπραγματα") και ζητα ενα κιτακι. Απο εκει και περα με ενα απλο κολλιτιρακι θα κολισεις τα κοματακια του, θα του βαλεις ενα τροφοδοτικο και θα του βαλεις ενα οπιοδηποτε καλοδιο για κερεα. τωρα με φωτισες :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts