Jump to content

Το ξέρατε ότι...

Ilias1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εσύ απλά κατεβάζεις μια ιδέα από το μυαλό σου και τη λες; Αν θέλετε να κρατήσουμε το θέμα σχετικά σοβαρό, να γράφετε πράγματα που ισχύουν αποδεδιγμένα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι γνωστό ότι το αεροπλάνο θεωρείται το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς.

Λέω και γώ, τόσο έξω πέφτω;;; :blink:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

• Απαντήσεις 155
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ξερετε οτι το 98,8% του DNA του ανθρωπου ειναι ομοιο με αυτο του χιμπαντζη?

διαβαστε το στο περιοδικο Science Illustrated.

Nai alla eytixos pou o xibatzhs den kanei tis m@l@kies pou kanei o anthropos... :p :lol:

Τώρα που το θυμήθηκα: Το ξέρετε ότι αν "ανοίξουμε" την σκάλα του DNA θα έχει μήκος 1000 φορές μεγαλύτερο απο το μήκος του πυρήνα του ατόμου :X

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Μπορεί να μην έγινε ποτέ αυτή η συνάντηση αλλά με κάποιο "πολύ παράξενο" τρόπο εφαρμόζωνται πλήρως αυτά που λένε μέσα αν τα διαβάσει κάποιος. Δε λέω ότι οι Εβράιοι το κάνουν αυτό. Απλά κάποιοι που έχουν ισχυρές θέσεις στον πλανήτη τα εφαρμόζουν κατά γράμμα, είτε είναι Αυστραλοί, είτε Αφρικανοί είτε Αμερικάνοι, είτε ότι εθνικότητα θες.

εσύ απλά κατεβάζεις μια ιδέα από το μυαλό σου και τη λες;

Το ειχα διαβασει σε ενα αρθρο μια εφημεριδας. Δεν ειμαι ηλιθιος να λεω πραγματα που τα βγαζω απο το μυαλο μου

Η κραυγή μιας πάπιας δεν κάνει ηχώ και κανείς δεν ξέρει το γιατί.

Μέσα σε 10 λεπτά, ένας τυφώνας προκαλεί περισσότερη ενέργεια απ' ότι όλα τα όπλα....

... Κατά μέσο όρο, 100 άνθρωποι πνίγονται και πεθαίνουν κάθε χρόνο με το στυλό τους.

Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι φοβούνται περισσότερο τις αράχνες απ' το να πεθάνουν.

Το 90% των ταξιτζήδων στη Νέα Υόρκη είναι μετανάστες που έχουν στην πραγματικότητα ξεμπαρκάρει.

Οι ελέφαντες είναι τα μόνα ζώα που δεν μπορούν να πηδήξουν.

Μονάχα ένας άνθρωπος στα δύο δισεκατομμύρια θα ζήσει μέχρι τα 116 ή περισσότερο.

Είναι δυνατόν να βάλει κάποιος μια αγελάδα ν' ανέβει τις σκάλες αλλά είναι αδύνατον να την κάνει να τα κατέβει.

Οι γυναίκες ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους δύο φορές περισσότερο απ' τους άνδρες.

Είναι σωματικά αδύνατον να γλύψει κανείς τον αγκώνα του.

Η κεντρική βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα χώνεται στο έδαφος κατά μια σπιθαμή το χρόνο καθώς όταν χτίστηκε οι τεχνικοί ξέχασαν να λάβουν υπ' όψιν τους το βάρος των βιβλίων που θα γέμιζαν το κτήριο.

Ένα σαλιγκάρι μπορεί να κοιμάται για 3 χρόνια.

Τα μάτια σου έχουν το ίδιο μέγεθος μ' αυτό που είχαν όταν γεννήθηκες. Η μύτη και τ' αυτιά σου όμως δεν παύουν ποτέ να μεγαλώνουν.

Το μάτι μιας στρουθοκαμήλου είναι πιο χοντρό απ' το μυαλό της.

Ένας κροκόδειλος δεν μπορεί να βγάλει τη γλώσσα του

Ο αναπτήρας επινοήθηκε πριν από τα σπίρτα

-Το 1997 οι αεροπορικές εταιρίες της Αμερικής γλίτωσαν 40.000 δολάριαΑφαιρώντας μια ελιά από κάθε σαλάτα!

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε! Θέλετε σαλάτα; Πάρτε μαζί και το ταπεράκι σας!

-Η καμηλοπάρδαλη είναι το μοναδικό ζώο που καθαρίζει τα αυτιά της με τη γλώσσα της!

-Τα σκιουράκια είναι αυτά που φυτεύουν εκατομμύρια δέντρα σε όλο τον κόσμο! Καταλάθως κρύβουν τους σπόρους μέσα στο χώμα και μετά ξεχνούν που τους έθαψαν!

-Τα δελφίνια και οι χιμπατζήδες είναι τα μοναδικά ζώα που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη!

-Το μέλος του σώματος μας που αυξάνεται σε μήκος κατά είκοσι φορές είναι.....η κόρη του ματιού!

-Τα μυρμηγκάκια όταν σηκώνονται για να πάνε στη δουλειά τους τεντώνονται πρώτα !!

-Τα δελφινάκια κοιμούνται με ένα μάτι ανοιχτό!

-Ο πιο δυνατός μυς του σώματος μας είναι ...η γλώσσα!

Οι ελέφαντες είναι τα μόνα ζώα που δεν μπορούν να πηδήξουν.

Γιατί, μερικά είδη φιδιών μπορούν;

Το μάτι μιας στρουθοκαμήλου είναι πιο χοντρό απ' το μυαλό της.
Έλα. Παλιόοοοο. Δες το 1ο post :D

Ό,τι ακούμε γίνεται μέσω παραγωγής ηχητικών κυμάτων, το οποία εξασθενούν (τόσο που δεν τα ακούμε πλέον), παραμορφώνονται, αλλά δεν χάνονται ποτέ

Συνεπώς, ό,τι ακούστηκε ποτέ, και [B]ό,τι ειπώθηκε ποτέ, [/b] βρίσκεται ακόμα στην ατμόσφαιρα, γύρω μας ακόμα κι αν δε το ακούμε

Απ' ότι ξέρω, τό ίδιο ισχύει και με τα οπτικά κύματα, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να το φανταστώ!!!!

Ό,τι ακούμε γίνεται μέσω παραγωγής ηχητικών κυμάτων, το οποία εξασθενούν (τόσο που δεν τα ακούμε πλέον), παραμορφώνονται, αλλά δεν χάνονται ποτέ

Συνεπώς, ό,τι ακούστηκε ποτέ, και [B]ό,τι ειπώθηκε ποτέ, [/b] βρίσκεται ακόμα στην ατμόσφαιρα, γύρω μας ακόμα κι αν δε το ακούμε

Απ' ότι ξέρω, τό ίδιο ισχύει και με τα οπτικά κύματα, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να το φανταστώ!!!!

Υπαρχει η ενεργεια των ηχητικων κυματων ,ομως στην συγκεκριμενη περιπτωση γινεται θερμοτητα καθως υπαρχει τριβη στην ατμοσφαιρα καθως μεταφερονται τα ηχητικα κυματα.Η ενεργεια ανακυκλωνεται

The Future Belongs To The Brave

ilias1908 αν καταλαβα καλα εσυ ψαχνεις τι λεει ο καθενας εδω μεσα και αν ξαναγραφτηκε για να του "την πεις" ε? :cool:

Πού το κατάλαβες; :lol:

Υπαρχει η ενεργεια των ηχητικων κυματων ,ομως στην συγκεκριμενη περιπτωση γινεται θερμοτητα καθως υπαρχει τριβη στην ατμοσφαιρα καθως μεταφερονται τα ηχητικα κυματα.Η ενεργεια ανακυκλωνεται

Δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Κάτι θα ξέρεις παραπάνω

Πάντως εμφανίστηκε κάποιος στη CIA υποστηρίζοντας τη θεωρία, και δήλωσε ότι εφηύρε φωτ. μηχανή που φωτογραφίζει σκηνές απ' το παρελθόν

Τον έβγαλαν τρελό και αυτός έδωσε την εφεύρεσή του σε γραφείο ευρεσιτεχνίας

Αυτός και η τρελή συσκευή του εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και κανείς δε τους ξαναείδε έκτοτε

Σε άρθρο το διάβασα. Δεν είμαι κι εγώ σίγουρη

Τα συμπεράσματα, δικά σου...

Είναι σωματικά αδύνατον να γλύψει κανείς τον αγκώνα του.

Πάω στοίχημα, αυτός των Kiss μπορεί :D

Δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Κάτι θα ξέρεις παραπάνω

Πάντως εμφανίστηκε κάποιος στη CIA υποστηρίζοντας τη θεωρία, και δήλωσε ότι εφηύρε φωτ. μηχανή που φωτογραφίζει σκηνές απ' το παρελθόν

Τον έβγαλαν τρελό και αυτός έδωσε την εφεύρεσή του σε γραφείο ευρεσιτεχνίας

Αυτός και η τρελή συσκευή του εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και κανείς δε τους ξαναείδε έκτοτε

Σε άρθρο το διάβασα. Δεν είμαι κι εγώ σίγουρη

Τα συμπεράσματα, δικά σου...

Πολλα τετοια εχουν υπαρξει κατα καιρους,εγω σου μιλαω για φυσικη με βαση οσα γνωριζει ολος ο πλανητης.

Τα συμπερασματα θα τα βγαλω οταν αποδειχτει κατι τετοιο :)

Πολλα τετοια εχουν υπαρξει κατα καιρους,εγω σου μιλαω για φυσικη με βαση οσα γνωριζει ολος ο πλανητης.

Τα συμπερασματα θα τα βγαλω οταν αποδειχτει κατι τετοιο :)

Σίγουρα κάτι θα ξέρεις παραπάνω

Η φυσική δεν είναι ο τομέας μου

Απλά μου φάνηκε εντυπωσιακό, όσο και άρρωστο, και είπα να το αναφέρω

Το ειχα διαβασει σε ενα αρθρο μια εφημεριδας. Δεν ειμαι ηλιθιος να λεω πραγματα που τα βγαζω απο το μυαλο μου
τότε αν τη ξαναβρεις αυτή την εφημερίδα, κάνε την ένα scan, πολύ θέλω να μάθω ποια είναι και ποιος ο εκδότης της ;) :p

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Σίγουρα κάτι θα ξέρεις παραπάνω

Η φυσική δεν είναι ο τομέας μου

Απλά μου φάνηκε εντυπωσιακό, όσο και άρρωστο, και είπα να το αναφέρω

Συγνωμη αν θιχτηκες,απλα εδω αναφερουμε για πραγματικα στοιχεια και μου φανηκε περιεργο που ανεφερες για την εφευρεση :shifty:

Δεν ειχα κακη προδιαθεση,να εισαι σιγουρη γιαυτο :)

Συγνωμη αν θιχτηκες,απλα εδω αναφερουμε για πραγματικα στοιχεια και μου φανηκε περιεργο που ανεφερες για την εφευρεση :shifty:

Δεν ειχα κακη προδιαθεση,να εισαι σιγουρη γιαυτο :)

Σα καμία περίπτωση δε θίχτηκα

Δε μ' αρέσει να μιλάω με ανθρώπους που συμφωνούν με ό,τι κι αν λέω

Το διάβασα, και μη έχοντας ιδιαίτερες γνώσεις φυσικής, δε μπορούσα να ξέρω αυτό που είπες

Η κραυγή μιας πάπιας δεν κάνει ηχώ και κανείς δεν ξέρει το γιατί.

Αυτο δεν ισχυει...Το "απεδειξαν" σε μια εκπομπη του Discovery Channel,το Mythbusters. Παροτι οντως ειναι δυσκολο να ακουσεις την ηχω της κραυγης τους, και ιδιαιτερα λογω του οτι η κραυγη μοιαζει ηχητικα με την ηχω της, υπαρχει...

Απο τα υπολοιπα που αναφερεις ,μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση αυτο για το οτι τα δελφινια κοιμουνται με το ενα ματι ανοιχτο...Δεν βλεπω το νοημα σε αυτο! :confused: Θα το ψαξω και θα επανελθω! :cool:

-Ο πιο δυνατός μυς του σώματος μας είναι ...η γλώσσα!

Ilias1908 αυτο σου ξεφυγε (...οτι εχει ξαναειπωθει!) :p :lol:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Ilias1908 αυτο σου ξεφυγε (...οτι εχει ξαναειπωθει!) :p :lol:
Δέν θα μου ξαναξεφύγει τίποτα, Δέν θα μου ξαναξεφύγει τίποτα, Δέν θα μου ξαναξεφύγει τίποτα, Δέν θα μου ξαναξεφύγει τίποτα, Δέν θα μου ξαναξεφύγει τίποτα, Δέν θα μου ξαναξεφύγει τίποτα, Δέν θα μου ξαναξεφύγει τίποτα, Δέν θα μου ξαναξεφύγει τίποτα, Δέν θα μου ξαναξεφύγει τίποτα, Δέν θα μου ξαναξεφύγει τίποτα, Δέν θα μου ξαναξεφύγει τίποτα, Δέν θα μου ξαναξεφύγει τίποτα. Πιστεύω να διορθώθηκα :lol:

ΥΓ: Μήπως το πατατιάσαμε το θέμα :whistle:

• Ο όρος "checkmate" στο σκάκι προέρχεται απο την περσική φράση "Σαχ Ματ" που σημαίνει ο "ο βασιλιάς πέθανε"

• Οι γάτες έχουν πάνω απο 100 διαφορετικά νιαουρίσματα ενω οι σκύλοι περίπου 10 γαυγίσματα

• To "byte" είναι συντομογραφία του eight

• Τα ούρα της γάτας λάμπουν υπο φωτισμό blacklight :!:

• Oι αναλογίες της Barbie αν ήταν αληθινή θα ήταν 39-23-33

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

• Ο όρος "checkmate" στο σκάκι προέρχεται απο την περσική φράση "Σαχ Ματ" που σημαίνει ο "ο βασιλιάς πέθανε"

• Οι γάτες έχουν πάνω απο 100 διαφορετικά νιαουρίσματα ενω οι σκύλοι περίπου 10 γαυγίσματα

• To "byte" είναι συντομογραφία του eight

• Τα ούρα της γάτας λάμπουν υπο φωτισμό blacklight :!:

• Oι αναλογίες της Barbie αν ήταν αληθινή θα ήταν 39-23-33

πρώτη φορά ακούω να υπάρχει συντομογραφία με 1 μολις γράμμα λιγότερο απο την αρχική λέξη

Υποθετω οτι εννοει eight bits -> byte

και οχι eight -> byte...

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.