Jump to content

re paidia ti enai to Streamload?????help!!!

beck18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

geia sas paidia exo mia aporia!ti einai ayto to streamload?thelo na katebaso kati tragoudia apo to internet kai zitaei streamload gia to katebaso!!!!pou mporo na to bro ayto????

help!

http://www.streamload.com

δεν είναι πρόγραμμα, είναι site στο οποίο γράφεσαι και παίρνεις ένα account free των 100ΜΒ ή πληρωμένο για €5/1GB... (όγκος δεδομένων για download+upload).

είναι αρκετά καλό, αν και τώρα τελευταία το χουν ξεσκίσει στη συντήρηση...

μεταφερόμαστε εδώ από το Chat&Fun..

Επειδη μαλλον τ αρχεια που πας να κατεβασεις ειναι πανω απο 10ΜΒ και στους trial χρηστες δεν επιτρεπεται πανω απο 10ΜΒ

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

εμενα παλι γιατι μου φαινεται οτι το οριο ηταν 100ΜΒ?? εισαι σιγουρος γι'αυτο..γιατι κι εγω την εχω πατησει και δεν μπορω να κατεβασω 40ΜΒ..επισης μου βγαζει μηνυμα οτι κανουν κατι αναβαθμισεις..νομιζα οτι φταει αυτο και ειναι προσωρινο..

Αρχικό Μήνυμα από τον dpetka2001

εμενα παλι γιατι μου φαινεται οτι το οριο ηταν 100ΜΒ?? εισαι σιγουρος γι'αυτο..γιατι κι εγω την εχω πατησει και δεν μπορω να κατεβασω 40ΜΒ..επισης μου βγαζει μηνυμα οτι κανουν κατι αναβαθμισεις..νομιζα οτι φταει αυτο και ειναι προσωρινο..

Υπαρχουν 2 περιορισμοι:

1) Εχεις συνολικο οριο 100MB

2) Καθε αρχειο πρεπει να ειναι μεχρι 10MB

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

όπως είπα ήδη, αυτό το διάστημα το έχουν ξεσκίσει στο meintenance και αρχεία που σου ανεβάζουν σήμερα, μετά από κανα 2 μέρες στα "ελευθερώνει"... μου χαν μείνει από τη Παρασκευή γύρω στα 350Μ και σήμερα μου ελευθέρωσε αρκετά ώστε να τα κατεβάσω (σήμερα δλδ :) ) πριν τις 26 που κάνει reset και ξεκινάει το 1G... Δυστυχώς δεν κρατάει κάβα...

Αρχικό Μήνυμα από τον Wappy

όπως είπα ήδη, αυτό το διάστημα το έχουν ξεσκίσει στο meintenance και αρχεία που σου ανεβάζουν σήμερα, μετά από κανα 2 μέρες στα "ελευθερώνει"... μου χαν μείνει από τη Παρασκευή γύρω στα 350Μ και σήμερα μου ελευθέρωσε αρκετά ώστε να τα κατεβάσω (σήμερα δλδ :) ) πριν τις 26 που κάνει reset και ξεκινάει το 1G... Δυστυχώς δεν κρατάει κάβα...

Εγω εκανα μια ετησια και γλυτωσα απο ολα αυτα. 120GB για εναν χρονο...

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]