elusive Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 elusive δε το λενε καλαμακι,σουβλακι το λενε,ελεος δε πινουμε φραπε,ακου καλαμακι,με ζαλισατε παω να παιξω λιγο ποκερακι Δεν έχεις πιει φραπέ με σουβλάκι,γι'αυτό το λες αυτό. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Δεν έχεις πιει φραπέ με σουβλάκι,γι'αυτό το λες αυτό. :lol: ειδες τι κανουν οι απιστιες;;;;μου ανοιξε η ορεξη και νηστευωωωωω μολις ειδα τα σουβλακια της freak :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 ειδες τι κανουν οι απιστιες;;;;μου ανοιξε η ορεξη και νηστευωωωωω μολις ειδα τα σουβλακια της freak :food: Φούντωσες ε?:lol: Σε καταλαβαίνω απόλυτα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_AM_NUMBER_2 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 ειδες τι κανουν οι απιστιες;;;;μου ανοιξε η ορεξη και νηστευωωωωω μολις ειδα τα σουβλακια της freak :food: Σορρυ κιόλας αλλά αυτα δεν ειναι σουβλάκια, σκέτο λίπος τα λέω εγώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 μπορει να του αρεσει βρε εμενα πχ με ξετρελαινει το να μαγειρευω και να πλενω πιατα...αλλα μην ακουσω για ξεσκονισμα και κατεβασμα σκουπιδιωνhttp://www.laymark.com/i/m/m095.gif τα βαριεμαι.ειδικα το ξεσκονισμα.σα την ταινια με το καρατε κιντ ενα πραγμα..τα δε σκουπιδια δε θελω να τα κατεβαζω (γιατι αυτο συνηθως πρεπει να γινει πρωι που φευγω για δουλεια) και πρεπει να ξανα ανεβαινω για να πλυνω τα χερια μου Σε καταλαβαίνω απόλυτα..Εγώ δεν αντέχω το σιδέρωμα..Μην μου πεις να σιδερώσω...Τις υπόλοιπες δουλειές τις κάνω δεν λέω αλλά θα πρέπει να μου έρθει η όρεξη.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Σε καταλαβαίνω απόλυτα..Εγώ δεν αντέχω το σιδέρωμα..Μην μου πεις να σιδερώσω...Τις υπόλοιπες δουλειές τις κάνω δεν λέω αλλά θα πρέπει να μου έρθει η όρεξη.. ωραια γυναικα εισαι,για σπιτι :lol::lol: να σ'εχουμε στα ωπα ωπα για να εχεις ορεξη για να κανεις δουλειες :lol::lol: ΕΛΕΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 ωραια γυναικα εισαι,για σπιτι :lol::lol: να σ'εχουμε στα ωπα ωπα για να εχεις ορεξη για να κανεις δουλειες :lol::lol: ΕΛΕΟΣ Δεν είπα αυτό..Απλά σε καθημερινή βάση δεν πρόκειται ποτέ μου να καθαρίσω..Δεν προλαβαίνω και να ήθελα δλδ..Ότι κάνω το ΣΚ... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Δεν είπα αυτό..Απλά σε καθημερινή βάση δεν πρόκειται ποτέ μου να καθαρίσω..Δεν προλαβαίνω και να ήθελα δλδ..Ότι κάνω το ΣΚ... αστα τα σαπια και τις δικαιολογιες σε πηρα χαμπαρι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Σε καταλαβαίνω απόλυτα..Εγώ δεν αντέχω το σιδέρωμα..Μην μου πεις να σιδερώσω...Τις υπόλοιπες δουλειές τις κάνω δεν λέω αλλά θα πρέπει να μου έρθει η όρεξη.. Η κλασικη cookie! :D μπορει να νομιζουν καποιοι οτι ειμασταν και ζευγαρι! :lol: δεν ισχυει κατι τετοιο να το ξερετε! γιατι δεν λουκεταρουν αυτο το θεμα και να τα γραφουμε ολα στο αλλο <<εχετε απατησει ποτε τον/την συντροφο σας??>> αφου και στα 2 κραξιμο εχει:p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 να το πω απλα... το ενα ειναι για τους κεραταδες και το αλλο για τους πηδηχτουληδες. http://www.laymark.com/i/md/md004.gif Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 να το πω απλα... το ενα ειναι για τους κεραταδες και το αλλο για τους πηδηχτουληδες. http://www.laymark.com/i/md/md004.gif για τους πηδηχτουληδες......προς τα που παω :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 για τους πηδηχτουληδες......προς τα που παω :shifty: στο αμεσως απο κατω θεμα! :ρ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 στο αμεσως απο κατω θεμα! :ρ οποτε να μη ξαναγραψω τιποτα εδω μεσα......εμπρος κεραταδες γραψτεεεεεε :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Η κλασικη cookie! :D μπορει να νομιζουν καποιοι οτι ειμασταν και ζευγαρι! :lol: δεν ισχυει κατι τετοιο να το ξερετε! γιατι δεν λουκεταρουν αυτο το θεμα και να τα γραφουμε ολα στο αλλο <<εχετε απατησει ποτε τον/την συντροφο σας??>> αφου και στα 2 κραξιμο εχει:p Καλέ μην λες τέτοια και μας κρεμάσουν κουδούνια..Όχι δεν είμαστε ζευγάρι..Φίλοι είμαστε! να το πω απλα... το ενα ειναι για τους κεραταδες και το αλλο για τους πηδηχτουληδες. http://www.laymark.com/i/md/md004.gif Η μία εικονίτσα σου καλύτερη από την άλλη..Τίποτα σε cookie σου βρίσκεται? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Καλέ μην λες τέτοια και μας κρεμάσουν κουδούνια..Όχι δεν είμαστε ζευγάρι..Φίλοι είμαστε! Η μία εικονίτσα σου καλύτερη από την άλλη..Τίποτα σε cookie σου βρίσκεται? cookies με κυλοτιτσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts