Katy Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 παντως οσοι λετε οτι θα χωριζατε αμεσως κλπ κλπ εχετε βαλει ποτε τον εαυτο σας στη θεση εκεινου που απαταει κ οχι του απατημενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 μου αρεσε και η σκεψη σου ομως ;) :p :D εγω απο τοτε που μου το ειπανε αυτο δεν σκεφτομαι καμια αλλη λυση..για μενα ειναι ο καλυτερος τροπος να της πεις αντιο,να την πεις π****να χωρις να της το πεις(με εμμεσο δηλ τροπο)&να φυγεις..πιστευω θα την πονεσει αρκετα&θα το σκεφτει να το ξανακανει!αλλα&να το ξανακανει παντα θα την ποναει ο τροπος που την χωρισες!δεν πιστευω να το ξεχασει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 εγω απο τοτε που μου το ειπανε αυτο δεν σκεφτομαι καμια αλλη λυση..για μενα ειναι ο καλυτερος τροπος να της πεις αντιο,να την πεις π****να χωρις να της το πεις(με εμμεσο δηλ τροπο)&να φυγεις..πιστευω θα την πονεσει αρκετα&θα το σκεφτει να το ξανακανει!αλλα&να το ξανακανει παντα θα την ποναει ο τροπος που την χωρισες!δεν πιστευω να το ξεχασει... Οι περισσοτερες οπως λες ειναι,,,,,τις ποναει περισσοτερο αυτος ο τροπος χωρισμου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Δεν εχει νοημα να θυμαται τον τροπο χωρισμου κτλ κτλ!Ξυλο και αντε γεια!!!!!!!!!!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 παντως οσοι λετε οτι θα χωριζατε αμεσως κλπ κλπ εχετε βαλει ποτε τον εαυτο σας στη θεση εκεινου που απαταει κ οχι του απατημενου? Αυτό να το σκεφτεί αυτός που έχει την πρόθεση να απατήσει. Και βέβαια θα χωρίσω αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη, από την στιγμή που δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη στο άλλο άτομο. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Αυτό να το σκεφτεί αυτός που έχει την πρόθεση να απατήσει. Και βέβαια θα χωρίσω αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη, από την στιγμή που δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη στο άλλο άτομο. ξερεις,αυτα που θεωρουμε απιθανα να συμβουν σε εμας κ λεμε "ααα εγω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος κ δεν θα απατουσα ποτε" κ μπορει κ να το πιστευουμε,καποια μερα μπορει οντως να μας συμβουν χωρις να το περιμενουμε! την ελλειψη εμπιστοσυνης μετα απο κατι τετοιο την καταλαβαινω..Δεν ειναι κακο ομως να τα βαζουμε ΟΛΑ στο ιδιο τσουβαλι?δηλαδη αν εσενα η κοπελα σου ερχοταν κ σου ελεγε μονη της κ μετανιωμενη οτι σε ειχε απατησει μια φορα θα ηταν το ιδιο με μια π****** που θα σε ειχε απατησει απειρες φορες κ εσυ θα το μαθαινες απο τριτους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 ξερεις,αυτα που θεωρουμε απιθανα να συμβουν σε εμας κ λεμε "ααα εγω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος κ δεν θα απατουσα ποτε" κ μπορει κ να το πιστευουμε,καποια μερα μπορει οντως να μας συμβουν χωρις να το περιμενουμε! δεν ειναι κουβας με νερο που λες οκ..περπατουσα κατω απο ενα μπαλκονι και μου ηρθε χωρις να το περιμενω. για να φτασεις να κερατωσεις καποιον σημαινει πως εκανες κι εσυ κινησεις.εκτος αν προκειται για βιασμο,οποτε δεν πιανεται ως κερατο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Θα συμφωνησω με την Freak. Ολοι εχουμε συνειδηση για το τι κανουμε και οταν το κανουμε ΘΕΛΟΥΜΕ και το κανουμε. Δεν χωρουν δικαιολογιες. Υπάρχει λόγος που γινεται αυτο και μάλλον η σχεση δεν παταει καλα (αν ηταν ολα καλα δεν υπηρχε λογος να απατησεις). Ολα τα άλλα ειναι φουμαρα. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 ναι,μονο που δεν λεω οτι μπορει να πας κ να κερατωσεις χωρις να το θελεις!εννοειται πως ο,τι κανουμε το θελουμε!ισως το εθεσα λιγο λαθος.:O εννοω οτι πολλοι που μπορει να ειναι σε μια σχεση κ να ειναι σιγουροι για τα συναισθηματα τους κ να μη θελουν ποτε να απατησουν τον αλλο,ισως τους συμβει να θελουν να τον απατησουν.επειδη βαρεθηκαν συνεχεια με το ιδιο ατομο.επειδη παρα την αγαπη τους για εκεινο,ερωτευτηκαν καποιο αλλο.η για οποιοδηποτε αλλο λογο. κ φυσικα αν τελικα κανουν αυτο που θελουν,δηλαδη απατησουν,δεν θα "εχουν παρασυρθει".θα το εχουν οι ιδιοι επιλεξει κ θα ειναι λαθος τους!απλως πιστευω οτι ο καθενας μας μπορει να φτασει σε αυτο το σημειο.οχι να απατησει απαραιτητα,αλλα να νιωσει την αναγκη να το κανει κ να βρεθει σε διλημμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 οταν νιωθεις τετοια πραγματα σε μια σοβαρη σχεση ενηλικων και οχι σε παιδιαρισματα,τοτε αναθεωρεις και χωριζεις πριν φτασεις στο να κερατωσεις τον αλλο. τουλαχιστον αυτο κανουν οι σωστοι ανθρωποι που εχουν αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 ειμαι ακομα ανηλικη οποτε ισως να μην εχω κ τοσο ολοκληρωμενη αποψη σε αυτο. παντως δεν προσπαθω να πω πως η απιστια ειναι το σωστο σε τετοια περιπτωση.για μενα το χειροτερο ειναι.απλως λεω οτι πολλοι ανθρωποι μπορουν καλλιστα να φτασουν σε τετοιο σημειο κ καλως η κακως να ενεργησουν συμφωνα με το συναισθημα τους κ οχι με αξιοπρεπεια οπως λες.δεν ξερω αν ειναι σωστο,παντως ειναι σιγουρα φυσικο! κ δεν θα επρεπε ολες οι απιστιες να μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι κατα τη γνωμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Άμα δεν μπορούμε να κρατήσουμε το πουλάκι μας ή το γατάκι μας για τον άνθρωπο που αγαπάμε τότε άστα - βράστα... Άμα βαρεθείς, χωρίζεις! Δεν βγάζεις τα μάτια σου με άλλο πρόσωπο για να ανανεώσεις το ενδιαφέρον σου. Απλά πράγματα. Και όποιος δεν μπορεί να κρατηθεί, δεν μπαίνει σε αυτό που λέμε σχέση ευθής εξαρχής! Κάνει μονίμως αρπαχτές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Άμα δεν μπορούμε να κρατήσουμε το πουλάκι μας ή το γατάκι μας για τον άνθρωπο που αγαπάμε τότε άστα - βράστα... Άμα βαρεθείς, χωρίζεις! Δεν βγάζεις τα μάτια σου με άλλο πρόσωπο για να ανανεώσεις το ενδιαφέρον σου. Απλά πράγματα. Και όποιος δεν μπορεί να κρατηθεί, δεν μπαίνει σε αυτό που λέμε σχέση ευθής εξαρχής! Κάνει μονίμως αρπαχτές... μωρε εσυ σωστα τα λες, το θεμα ειναι ομως οτι ζουμε στην εποχη της ευκολιας και το να χωρισεις δεν ειναι ευκολο, θελει κοτσια... αντιθετα το να απατησεις ειναι πανευκολο!;););) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 μωρε εσυ σωστα τα λες, το θεμα ειναι ομως οτι ζουμε στην εποχη της ευκολιας και το να χωρισεις δεν ειναι ευκολο, θελει κοτσια... αντιθετα το να απατησεις ειναι πανευκολο!;););) Μπα για μένα το να χωρίσω άμα μου κάνουν τέτοια λαδιά μου είναι πανεύκολο. Μετά ας κλαίει και ας ωρύεται... Προσέχουμε για να έχουμε. Όταν δεν υπολογίζει αυτή/ος τα συναισθήματά σου, πως εσύ μετά θα μπορέσεις να υπολογίσεις τα δικά της/του όταν θα σου ζητάει συγχώρεση με μαύρο δάκρυ; Τέσπα εγώ λέω το σωστό, αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας που σέβεται τον εαυτό του και τον συνάνθρωπό του. Το τι γίνεται στην πραγματικότητα είναι πρόβλημα των θυτών και των θυμάτων... Να υπήρχε νόμος που απαγορεύει την μοιχεία στις σχέσεις οκ. Εδώ νομίζω καταργήθηκε το νομικό έρεισμα που είχε το θύμα μοιχείας στον ίδιο τον γάμο. Δηλαδή αν η γυναίκα σου πχ σε απατήσει και εσύ την χωρίσεις γι' αυτόν τον λόγο, θα της πληρώνεις και διατροφή από πάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 ξερεις,αυτα που θεωρουμε απιθανα να συμβουν σε εμας κ λεμε "ααα εγω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος κ δεν θα απατουσα ποτε" κ μπορει κ να το πιστευουμε,καποια μερα μπορει οντως να μας συμβουν χωρις να το περιμενουμε! την ελλειψη εμπιστοσυνης μετα απο κατι τετοιο την καταλαβαινω..Δεν ειναι κακο ομως να τα βαζουμε ΟΛΑ στο ιδιο τσουβαλι?δηλαδη αν εσενα η κοπελα σου ερχοταν κ σου ελεγε μονη της κ μετανιωμενη οτι σε ειχε απατησει μια φορα θα ηταν το ιδιο με μια π****** που θα σε ειχε απατησει απειρες φορες κ εσυ θα το μαθαινες απο τριτους? Είτε με απατήσει μια είτε 1000 για εμένα το κακό είναι το ίδιο. Εγώ με αυτό το άτομο τέλειωσα, και ας κλαίει στα πόδια μου 2 χρόνια!! Αποκλίεται να την ξαναγγίξω και να νιώθω όπως πρίν, το μόνο σίγουρο είναι πως θα τη νιώθω βρώμικη. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μπα για μένα το να χωρίσω άμα μου κάνουν τέτοια λαδιά μου είναι πανεύκολο. Μετά ας κλαίει και ας ωρύεται... Προσέχουμε για να έχουμε. Όταν δεν υπολογίζει αυτή/ος τα συναισθήματά σου, πως εσύ μετά θα μπορέσεις να υπολογίσεις τα δικά της/του όταν θα σου ζητάει συγχώρεση με μαύρο δάκρυ; αυτο που εννοω οτι καποιος προτιμα να απατησει, παρα να χωρισει... οχι οτι καποιος που ανακαλυπτει την απιστια δεν χωριζει! γι αυτον νομιζω ειναι πιο ευκολο ακομα!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourstar Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 παντως εγω πιστευω οτι το αντρικο κερατο ειναι λιγο πιο "ελαφρυ" και εξηγω το γιατι : οι ανδρες ΔΕΝ ειμαστε τοσο πολυ εγκεφαλικα ατομα(υπαρχουν εξαιρεσεις) δηλ μπορει να αγαπαμε εναν ανθρωπο αλλα να κανουμε κατι με αλλον, χωρις να μας αρεσει ιδιαιτερα σαν ανθρωπος,απλα εμφανισιακα η απλα μας εχει κατσει ετσι πχ θελουμε μονο αυτο το πραγμα και μετα αντε γεια οι γυναικες ειναι ΦΟΥΛ εγκεφαλικες, δηλαδη για να φτασουν να πανε με καποιον πρωτα τον εχουν κοζαρει - γουσταρει και μετα οτιδηποτε.. παντως σε ολες τις περιπτωσεις, το κερατο ειναι κερατο και δεν δικαιολογειται:D αν το μαθεις τον πουλο αλλιως η σχεση κατανταει αρρωστημενη:worry: αυτος/η θα το ξανακανει με μαθηματικη ακριβεια και ο αλλος (ο κολλημενος)θα ειναι για ψυχοφαρμακα:blink::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 οι ανδρες ΔΕΝ ειμαστε τοσο πολυ εγκεφαλικα ατομα(υπαρχουν εξαιρεσεις) δηλ μπορει να αγαπαμε εναν ανθρωπο αλλα να κανουμε κατι με αλλον, χωρις να μας αρεσει ιδιαιτερα σαν ανθρωπος,απλα εμφανισιακα η απλα μας εχει κατσει ετσι πχ θελουμε μονο αυτο το πραγμα και μετα αντε γεια :lol::lol::lol: το δευτερο κεφαλι εχει τα ηνια... :p Σοβαρα τωρα. Διαφωνω με αυτο... Οπως και με την αποψη της Katy. Αν θες να πας με αλλη, χωριζεις και πας. Αν ο αλλος σε αγαπαει σε σκεφτεται και σε φροντιζει εσυ τον κερατωνεις και απο πανω? Οσο για τους ανδρες, κατσε ντε! Τι σημαινει πως η γυναικα ειναι ποιοι εγκεφαλικη? Και ο απεναντι εγκεφαλικο επαθε αλλα την γυναικα του την απαταει... :p Αν εχεις @@ χωριζεις. Αν οχι... σορρυ κιολλας... αλλα σου αξιζει βουρδουλας. Για μενα δεν υπαρχει δικαιολογια. :) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 :lol::lol::lol: το δευτερο κεφαλι εχει τα ηνια... :p Σοβαρα τωρα. Διαφωνω με αυτο... Οπως και με την αποψη της Katy. Αν θες να πας με αλλη, χωριζεις και πας. Αν ο αλλος σε αγαπαει σε σκεφτεται και σε φροντιζει εσυ τον κερατωνεις και απο πανω? Οσο για τους ανδρες, κατσε ντε! Τι σημαινει πως η γυναικα ειναι ποιοι εγκεφαλικη? Και ο απεναντι εγκεφαλικο επαθε αλλα την γυναικα του την απαταει... :p Αν εχεις @@ χωριζεις. Αν οχι... σορρυ κιολλας... αλλα σου αξιζει βουρδουλας. Για μενα δεν υπαρχει δικαιολογια. :) Δεν λεω πως ειναι σωστη η απιστια!Σιγουρα το καλυτερο ειναι να τα ζυγυσεις κ επειτα ειτε να το ξεπερασεις κ να μεινεις στη σχεση ειτε να χωρισεις!Κ σε σχεση με κατι που ειπωθηκε πριν,για εμενα τουλαχιστον ειναι το ιδιο δυσκολο το να απατησω με το να χωρισω!(κ μη σου πω οτι το να απατησω θα μου ηταν πιο δυσκολο γιατι δεν αντεχω να κοροιδευω τους αλλους οσο περιεργο κ αν ακουγεται.ουτε να με κοροιδευουν βεβαια)Αυτο που κατηγορω ειναι το να ειμαστε τοσο απολυτοι κ να λεμε κ καλα "εγω δεν συγχωρω ποτε την απιστια","θα χωριζα αμεσως","την π******" κλπ.Ενταξει κ εγω θα πληγωνομουν παρα πολυ σε τετοια περιπτωση αλλα αν ο αλλος ηταν πολυ σημαντικος για μενα δεν θα βιαζομουν να παρω αποφασεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 υπαρχει&μια αλλη λυση που μολις σκεφτηκα&θα την πονεσει αρκετα(ισχυει βεβαια&αν το κανει μια κοπελα σενα αγορι)!Αν μαθεις οτι σε απατησε,οχι απο την ιδια,τοτε την πεφτεις σε ολες τις κολλητες της(φυσικα με τροπο για να μην φας ακυρο)&κανεις κατι μαζι τους!αλλα ειναι χοντρο γιατι θα χαλασεις&τις φιλιες της... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 υπαρχει&μια αλλη λυση που μολις σκεφτηκα&θα την πονεσει αρκετα(ισχυει βεβαια&αν το κανει μια κοπελα σενα αγορι)!Αν μαθεις οτι σε απατησε,οχι απο την ιδια,τοτε την πεφτεις σε ολες τις κολλητες της(φυσικα με τροπο για να μην φας ακυρο)&κανεις κατι μαζι τους!αλλα ειναι χοντρο γιατι θα χαλασεις&τις φιλιες της... αυτο ειναι μεγαλη π****** ομως! :p αλλα φαντασου οι κολλητες να ενεδιδαν κιολας! :confused: απαπα. δεν χρειαζεται να πεφτουμε στο επιπεδο του αλλου για να τον εκδικηθουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 αυτο ειναι μεγαλη π****** ομως! :p αλλα φαντασου οι κολλητες να ενεδιδαν κιολας! :confused: απαπα. δεν χρειαζεται να πεφτουμε στο επιπεδο του αλλου για να τον εκδικηθουμε! κοιτα αναλογα την περισταση!γιατι πχ εαν με απατουσε με εναν καλο φιλο μου που ξερει οτι τα εχω μαζι της τοτε ΝΑΙ αυτο θα της εκανα(αυτος θα ετρωγε ξυλο:D)!αν με απατουσε με καποιον ασχετο που δεν τον ξερω ή καποιον που τον ξερω αλλα δεν εχουμε πολλα παρε δωσε τοτε θα της εκανα αυτο το θεμα ειναι πολυ απλο..αρχικα θα το επαιζα οτι δεν ξερω τιποτα!θα την εβγαζα σενα ρομαντικο δειπνο,στο τελος της βραδιας θα το ειχα κανονισει να παμε σπιτι της(ή αν δεν μπορουσε τοτε σενα φτηνο καλο ξενοδοχειο),θα εκανα sex μαζι της μεχρι εξαντλησεως(ή τουλαχιστον να ηταν τοσο καλο ωστε να μην με ξεχασει)&οταν με το καλο θα τελειωνε το ολο σκηνικο&θα την επαιρνε ο υπνος θα σηκωνομουν,θα ντυνομουν,θα κολλαγα με σελοτειπ ενα εικοσαρικο στον καθρεφτη του μπανιου&θα εφευγα κυριος...:whistle::devil::cool::happy::p σε καμια περιπτωση δεν μου εχει τυχει τιποτα απο αυτα οποτε αν μου τυχαινε δεν ξερω εκεινη την στιγμη πως θα αντιδρουσα(αναλογα&με το τι θα εχουμε περασει μαζι;))!ολα τα παραπανω ειναι υποθετικα...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourstar Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 βασικα υπαρχει και το οτι αν δεν το μαθει ο αλλος, ΔΕΝ πληγωνεται κανενας ;) ουτε γατα ουτε ζημια:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Δηλαδη αν το κοριτσι σου περναει υπέροχα βραδια με εναν γαλανοματη παιδαρο κι οταν σε αγκαλιαζει σκεφτεται εκεινον, δεν σε πειραζει αρκει να μην το μαθεις???????Ή εσυ αν τρεχεις απο δω κι απο κει με τη μια και με την άλλη, εχεις καθαρη συνειδηση να αντικρισεις τον ανθρωπο σου ενω ξερεις οτι τον εχεις κατακερατωσει? Και ας μην ξεχναμε οτι ΟΛΑ καποια στιγμη ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ και ειναι κριμα να χαλασει μια ωραια σχεση επειδη καποιος δεν μπορει να συγκρατησει το τετοιο του, γιατι στο τελος θα μεινει με τον τετοιο του. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 ωραια σχεση με κερατο?υπαρχει τετοιο πραγμα ρε μπιανκα μου?αν ο αλλος κερατωσει ,παει η σχεση να ταν και αλλη. αλλωστε και να καταφερει ο αλλος να το κρατησει κρυφο θα πρεπει να ειναι τερας αναισθησιας για να κοιταει την "επισημη" στα ματια και να μην νιωθει τυψεις Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts