DjTony Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Το θέλω για Τουρκία.. Από τα σύνορα έως το κέντρο της πόλης που θα πάω ξενοδοχείο και μετά με τα πόδια σε κατάστημα να πάρω κάρτα sim τοπική οπότε θα έχω ίντερνετ και θα χρησιμοποιώ maps που χρησιμοποιώ και στην Ελλάδα συνέχεια μιας και έχω πολλά GB.. Το here το έχω χρησιμοποιήσει για να πάω Βουδαπέστη οδικώς.. Είναι πολύ αξιόπιστο. Απλά ρώτησα μπας και ξέρουμε κανένα άλλο δωρεάν να δοκίμαζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Το θέλω για Τουρκία.. Από τα σύνορα έως το κέντρο της πόλης που θα πάω ξενοδοχείο και μετά με τα πόδια σε κατάστημα να πάρω κάρτα sim τοπική οπότε θα έχω ίντερνετ και θα χρησιμοποιώ maps που χρησιμοποιώ και στην Ελλάδα συνέχεια μιας και έχω πολλά GB.. Το here το έχω χρησιμοποιήσει για να πάω Βουδαπέστη οδικώς.. Είναι πολύ αξιόπιστο. Απλά ρώτησα μπας και ξέρουμε κανένα άλλο δωρεάν να δοκίμαζα... Για δοκίμασε και το copilot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Το θέλω για Τουρκία.. Από τα σύνορα έως το κέντρο της πόλης που θα πάω ξενοδοχείο και μετά με τα πόδια σε κατάστημα να πάρω κάρτα sim τοπική οπότε θα έχω ίντερνετ και θα χρησιμοποιώ maps που χρησιμοποιώ και στην Ελλάδα συνέχεια μιας και έχω πολλά GB.. Το here το έχω χρησιμοποιήσει για να πάω Βουδαπέστη οδικώς.. Είναι πολύ αξιόπιστο. Απλά ρώτησα μπας και ξέρουμε κανένα άλλο δωρεάν να δοκίμαζα... Δοκιμασε και τους χαρτες τις google. Εχουν δυνατοτητα offline στις ρυθμισεις χαρτες εκτος συνδεσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Δοκιμασε και τους χαρτες τις google. Εχουν δυνατοτητα offline στις ρυθμισεις χαρτες εκτος συνδεσεις Το ξέρω απλά είναι πολύ μεγάλο το μέγεθος του χάρτη... Ακόμα μακάρι μικρή περιοχή να είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Εμενα με βολεψε για Αττικη γενικα ..Δεν ξερω σε αλλους εαν δεν αρεσει. Αυτό μου τρέχει στο παρασκήνιο 3 λεπτά την ώρα. Έχω βάλει περιορισμό στο παρασκήνιο και αδράνεια όταν δεν δουλεύει. Εσένα δεν σου τρέχει; Εχεις εφαρμόσει κανένα κόλπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts