Jump to content

Οι Σημαίες του Κόσμου (Quiz)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα ξεχωριστο κουιζ σημαιών με 20k+ downloads και 4.6+ rating διαθέσιμο σε 6 γλώσσες συμπεριλαμβανομενής και της Ελληνικής γλώσσας

Αυτή τη φορά πρέπει να χρωματίσεις και τις 238 διαθέσιμες σημαίες του κόσμου και όχι απλά να τις βρεις.

Το κουιζ αυτο είναι ένα ολοκληρωμένο κουιζ σημαιών οπου μπορείς να βρεις το κλασσίκο κουιζ σημαιών, κουιζ πρωτευουσών και πολλά άλλα διασκεδαστικά κουιζ, εύκολα και δύσκολα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=cristof1977.gr.paintthatflag

• 2 months later...

Ο πρώτος μεγάλος στόχος επετεύχθει.

Το κουίζ μας "Οι Σημαίες του Κόσμου" ξεπέρασε τις 50 χιλιαδες λήψεις με βαθμολογία στο 4.6* !

Πλέον είναι και επίσημα ένα απο τα καλύτερα κουιζ σημαίων στο Google Play.

Επόμενος στόχος οι 100 χιλιάδες λήψεις.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη βοήθεια σας

Download on Google Play

• 6 months later...

Το κουίζ μας "Οι Σημαίες του Κόσμου" ξεπέρασε τις 100 χιλιαδες λήψεις με βαθμολογία στο 4.5+* !

Σας ευχαριστούμε όλους για τη βοήθεια σας

Download on Google Play

καλησπέρα,θα ηθελα την βοηθεια σας,οποιος γνωριζει. Εχω το MEIZU M6 ΚΑΙ σημερα καποια στιγμή μου εβγαλε στην οθόνη,για την ακρίβεια μια μαυρη οθονη,η οποια λέει το τηλέφωνο ειναι κλειδωμενο. απο κατω σε ενα κουτακι εχει τον αριθμό του κινητου μου και πιο κατω ζηταει τον κωδικό πρόσβασης στο.... επιλογες:ξεκλείδωμα και απο κατω wlan. BΆΖΩ τον κωδικό κλειδώματος ,τίποτα,βάζω το πιν της συσκευης ,τιποτα.Δεν μπορω εννοειται να μπω σε ρυθμίσεις,ουτε να κανω επανεκκινηση ή τερματισμό λειτουργίας. Θα ήθελα να διαβασω κατι που να με βοηθήσει.Ευχαριστώ εκ τω προτέρων!

Αν και είμαστε of topic σου ζητάει τον κωδικό του flyme.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εσύ τον έβαλες ή όποιος σου ενεργοποίησε το κινητό. Μπες από υπολογιστή στη σελίδα του forum της meizu μήπως μπορείς να κάνεις ανάκτηση κωδικού.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk