nmichalo Δημοσιεύτηκε May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 17, 2005 Μετα απο αρκετο καιρο ερευνας στο google ανακαλυψα το εξης αρκετα καλο ραδιο για το PocketPC.... http://www.mobilelinktech.com/shop/cguy/cguys.php (Ενα αλλο πολυ καλο ραδιο δυστυχως κυκλοφορει μονο για Palm και συμφωνα με την κατασκευαστρια εταιρια δεν θα εβγαινε για PocketPC) Το εχω παραγγηλει και ελπιζω σε καμια 10αρια μερες να στειλω εντυπωσεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 50 δολλαρια συν μεταφορικα για ραδιο?πολλα μου φαινονται...καλυτερα να εδινες 100 δολλαρια για τηλεοραση...παντως πες μας εντυπωσεις οταν ερθει.... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. May 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 50 δολλαρια τελικη ειναι (τα μεταφορικα ειναι ενσωματομενα).... στην Αμερικη κανει $37 αλλα δυστυχως δεν στελνουνε ευρωπη... οντως ειναι πολυ ακριβοτερο απο ενα ραδιακι απο ενα πανηγυρι αλλα αμα σου την εχει δωσει..... ειδα οτι εχει βγει και μαραφετι για τηλεοραση αλλα μονο Compact Flash, οχι για Secure Digital.... Περιμενω να το παραλαβω να κανω δοκιμες...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. May 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Μολις με ενημερωσαν πως το SD Radio ειναι sold-out. Επισης ειπαν πως θα βγει νεα εκδοση v2 τον Ιουλιο.... οποτε καλες ακροασεις σε καμια 50αρια μερες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 50 δολλαρια συν μεταφορικα για ραδιο?πολλα μου φαινονται... Το εξάρτημα είναι σε μορφή SDio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts