Jump to content

Manu Chao

Agent M
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα καλά... Έχουμε ολόκληρο My music και δεν υπάρχει ένα thread για τον Manu Chao;;;;;;; :confused: :rolleyes: Αδικαιολόγητοι! Αύριο με τον κηδεμόνα σας! :p

Παρακαλώ οι fans του να μαζευτούν εδώ και να καταθέσουν απόψεις (και κάνα ευρώπουλο αν σας βρίσκεται! :lol: )... Δεκτοί κι αυτοί που ακούγανε Mano negra... :)

υ.γ: Είχε έρθει κανένας/καμία στην συναυλία που είχε κάνει στον Πειραιά στην παραλία; :shifty: :cool:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Εγώ!! Τι τέλειο live..από τα καλύτερα που έχω πάει!

Θυμάσαι τι κόσμο είχε?Πόσα ντου έγιναν εκείνη την ημέρα και δεν είπαν τίποτα?Απλά μας άφηναν να περνάμε..

Στην αρχή αράζαμε στην παραλία :whistle: και μετά χωθήκαμε στο πλήθος και χορεύαμε :happy:

Αχ μακάρι να ξαναέρθει..

Είμαι φαν του εδώ και χρόνια και ακούω και Mano Negra φυσικά! :cool:

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Tinkerbell said:
Εγώ!! Τι τέλειο live..από τα καλύτερα που έχω πάει!

Θυμάσαι τι κόσμο είχε?Πόσα ντου έγιναν εκείνη την ημέρα και δεν είπαν τίποτα?Απλά μας άφηναν να περνάμε..

Στην αρχή αράζαμε στην παραλία :whistle: και μετά χωθήκαμε στο πλήθος και χορεύαμε :happy:

Αχ μακάρι να ξαναέρθει..

Είμαι φαν του εδώ και χρόνια και ακούω και Mano Negra φυσικά! :cool:

Πολύ καλό live με πολλή ενέργεια! Εγώ είχα προνοήσει με τους κολλητούς και είχαμε πάει τέρμα μπροστά. Γινότανε ένας ατελείωτος πανικός και μπουκαλάκια με νερό να εκτοξεύονται παντού... :D Μετά το τέλος της συναυλίας αράξαμε στην παραλία και χαλαρώσαμε. :D

Κι εγώ ελπίζω να ξανάρθει.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]