Agent M Δημοσιεύτηκε May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 16, 2005 Μα καλά... Έχουμε ολόκληρο My music και δεν υπάρχει ένα thread για τον Manu Chao;;;;;;; :confused: :rolleyes: Αδικαιολόγητοι! Αύριο με τον κηδεμόνα σας! :p Παρακαλώ οι fans του να μαζευτούν εδώ και να καταθέσουν απόψεις (και κάνα ευρώπουλο αν σας βρίσκεται! :lol: )... Δεκτοί κι αυτοί που ακούγανε Mano negra... :) υ.γ: Είχε έρθει κανένας/καμία στην συναυλία που είχε κάνει στον Πειραιά στην παραλία; :shifty: :cool: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Εγώ!! Τι τέλειο live..από τα καλύτερα που έχω πάει! Θυμάσαι τι κόσμο είχε?Πόσα ντου έγιναν εκείνη την ημέρα και δεν είπαν τίποτα?Απλά μας άφηναν να περνάμε.. Στην αρχή αράζαμε στην παραλία :whistle: και μετά χωθήκαμε στο πλήθος και χορεύαμε :happy: Αχ μακάρι να ξαναέρθει.. Είμαι φαν του εδώ και χρόνια και ακούω και Mano Negra φυσικά! :cool: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Tinkerbell said: Εγώ!! Τι τέλειο live..από τα καλύτερα που έχω πάει! Θυμάσαι τι κόσμο είχε?Πόσα ντου έγιναν εκείνη την ημέρα και δεν είπαν τίποτα?Απλά μας άφηναν να περνάμε.. Στην αρχή αράζαμε στην παραλία :whistle: και μετά χωθήκαμε στο πλήθος και χορεύαμε :happy: Αχ μακάρι να ξαναέρθει.. Είμαι φαν του εδώ και χρόνια και ακούω και Mano Negra φυσικά! :cool: Πολύ καλό live με πολλή ενέργεια! Εγώ είχα προνοήσει με τους κολλητούς και είχαμε πάει τέρμα μπροστά. Γινότανε ένας ατελείωτος πανικός και μπουκαλάκια με νερό να εκτοξεύονται παντού... :D Μετά το τέλος της συναυλίας αράξαμε στην παραλία και χαλαρώσαμε. :D Κι εγώ ελπίζω να ξανάρθει. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts