sv2evs Δημοσιεύτηκε May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 14, 2005 Καλημέρα, Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο σημείο του forum, ελπίζω πως ναι μιας και εδώ είδα κάτι σχετικό: Πόσοι αδειούχοι ραδιοερασιτέχνες διαβάζουν το myphone ; Ελπίζω να είμαστε πολλοί εδώ !!! :cool: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magaiver_8 Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Αγαπητέ συνάδελφε γειά σου.magaiver_8 είναι τό user-name τό δικό μου SV1EQC τό διακριτικό μου.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Αγαπητέ συνάδελφε γειά σου.magaiver_8 είναι τό user-name τό δικό μου SV1EQC τό διακριτικό μου.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Καλησπέρα, Είσαι active ; :cool: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosgrioa Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 sw6jin εδώ, νέος σχετικά αδειούχος :cool: :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Ωραία....σιδεροκέφαλος !!! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts