KostasV Δημοσιεύτηκε May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 13, 2005 Επειδή θα με τρελάνουν αυτά τα windows, μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με ένα-δυο προβλήματα? Καταρχήν γιατί ενώ κάθε φορά καταργώ τα Αγγλικά Ηνωμένων Πολιτειών ( προτιμώ τα Αγγλικά Αγγλικά) μετά από κάθε restart αυτά εμφανίζονται πάλι? Ποιο πρόγραμμα το κάνει αυτό? Και δεύτερον, έχω το Office 2003, το οποίο στο Word έχει μια χαρά ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο. Στο excel όμως, έχει μόνο στα αγγλικά spell check. Πως γίνετε??? Κοινά λεξικά δε χρησιμοποιούν???? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Για το δεύτερο πρόβλημα: Νομίζω πως το αγγλικό Office 2003 δεν έχει ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο πουθενά (ούτε στο Word). Δοκίμασε αυτό. Εμένα με καλύπτει και για τις δύο εφαρμογές πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. May 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Θα το δοκιμασω, ευχαριστω. Εγω απεκτησα ελληνικη ορθογραφια στο Word me ton εξης τροπο. Εβαλα την ελληνικη εκδοση ( απο ενα ντεμο περιοδικου),αντεγραψα το φακελο Proof, το εβγαλα, εβαλα το αγγλικο, και αντικατεστησα το proof.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Άαα , καλό !!! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts