Jump to content

Μετα το format...

alter_bridge
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

prin kapoies meres ekana format sto pc...eixa win xp home k evala ta 2000nt profes...antimetopizw to ekshs provlhma...otan mpainw internet(modem 56k) k paw na katevasw kapoio programma(p.x.messenger k.a.) katevainei me taxythta 1.5kb/sec!!!!!enw prin to format h elaxisth taxythta pou katevaza htan 3kb/sec!!!sthn arxh eipa oti einai provlhma dyktiou k giayto h taxythta einai 1.5 kb/sec...alla kai tis epomenes fores pou katevaza h taxythta einai h idia...

kserw oti prepei na kanw update ta windows apo to site ths micros..otan paw na mpw sto sygkekrimeno site tis perissoteres fores kollaei...

an kataferw kai kanw update ta windows uparxei periptwsh na veltiwthei h taxythta tou download???

kamia protash ti na kanw??

...no one can find me...

...here in my soul...

...kicking and screaming...

...out of control...

Θα πρέπει να βάλεις και service pack 4 στα Win2000 Pro καθώς έχουν αρκετά κενά ασφαλείας και είσαι αρκετά ευάλωτος δίχως αυτό... Και έπειτα κάνεις και Win update.

Χρησιμοποιείς τους ίδιους drivers που χρησιμοποιούσες στα XP; Φαντάζομαι πως ναι... :rolleyes:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Θα πρέπει να βάλεις και service pack 4 στα Win2000 Pro καθώς έχουν αρκετά κενά ασφαλείας και είσαι αρκετά ευάλωτος δίχως αυτό... Και έπειτα κάνεις και Win update.

Χρησιμοποιείς τους ίδιους drivers που χρησιμοποιούσες στα XP; Φαντάζομαι πως ναι... :rolleyes:

to sp4 sto site ths micros tha to vrw e?

kanw twra update ta windows kai mou leei oti prepei na katevasw kamia 70aria enhmerwmenes ekdoseis..!!!!!!!!!!

nai toys idious drivers xrhsimopoiw..

thanks pou apanthses..

...no one can find me...

...here in my soul...

...out of control...

Καλυτερα να ξαναγυρισεις στα ΧΡ ΗΟΜΕ ποιος ο λογος που εβαλες 2000 απο την στιγμη που θα σταματησει (εαν δεν εχει ηδη σταματησει η υποστηριξη) απο την microsoft? οσο για την χαμηλη ταχυτητα τσεκαρες τις ρυθμισεις στο Modem σου? εαν ειναι ιδιες με αυτες που ειχες κανει οταν ειχες ΧΡ?

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

to sp4 sto site ths micros tha to vrw e?

kanw twra update ta windows kai mou leei oti prepei na katevasw kamia 70aria enhmerwmenes ekdoseis..!!!!!!!!!!

nai toys idious drivers xrhsimopoiw..

thanks pou apanthses..

Στο site της θα το βρεις αλλά είναι πολύ μεγάλο και σόρυ που στο λεω αλλά με την dial up δεν έχεις ελπίδες να το κατεβάσεις :rolleyes: :O.

Η καλύτερη λύση είναι να βρεις το service pack από κάνα φίλο σου (ή από κάνα μαγαζί ;)) και να το εγκαταστήσεις. Από εκεί και πέρα κατεβάζεις σιγά σιγά και με υπομονή τα υπόλοιπα updates/patches. ;)

Για την ταχύτητα του modem δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ποιές ώρες της μέρας μπορούσες να κατεβάσεις με 3Kbs και πάνω; Εγώ όταν είχα dial up περιοριζόμουν στο browsing. Προγράμματα και drivers είτε από τη δουλειά είτε από cd's περιοδικών. ;) Θέλει πολλή υπομονή που εγώ τουλάχιστον δεν διέθετα. :shifty:

Επισης σκεψου οτι εαν ειναι πειρατικα η microsoft θα το βρει και τοτε...... τερμα updates γιατι τα κλειδωνει. Τουλαχιστον ετσι εχω διαβασει κατα ποσο ισχυει κιολας δεν το ξερω.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Στο site της θα το βρεις αλλά είναι πολύ μεγάλο και σόρυ που στο λεω αλλά με την dial up δεν έχεις ελπίδες να το κατεβάσεις :rolleyes: :O.

Η καλύτερη λύση είναι να βρεις το service pack από κάνα φίλο σου (ή από κάνα μαγαζί ;)) και να το εγκαταστήσεις. Από εκεί και πέρα κατεβάζεις σιγά σιγά και με υπομονή τα υπόλοιπα updates/patches. ;)

Για την ταχύτητα του modem δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ποιές ώρες της μέρας μπορούσες να κατεβάσεις με 3Kbs και πάνω; Εγώ όταν είχα dial up περιοριζόμουν στο browsing. Προγράμματα και drivers είτε από τη δουλειά είτε από cd's περιοδικών. ;) Θέλει πολλή υπομονή που εγώ τουλάχιστον δεν διέθετα. :shifty:

exeis dikio..h ypomonh mou exei arxisei na eksantlhtai...

otan eixa ta xp oti wra kai an empaina net panta katevaza to ligotero me 3 kb/sec..

mia teleytaia erwthsh..an evaza ta xp pali tha eixa na katevasw ligotera updates/patches??2000 h xp einai kalytera???

...no one can find me...

...here in my soul...

...out of control...

Εξαρταται τι θελεις, τα ΧΡ ΗΟΜΕ φαντασου τα σαν τα win98 σε θεματα παιχνιδιων, εφαρμογων και ασφαλεια, ενω τα XP PRO σαν τα win 2000 σε ολα τα προηγουμενα, στην πραξη ομως τα PRO ειναι ποιο "βαρεια" στον Η/Υ.

Επισης σκεψου οτι εαν ειναι πειρατικα η microsoft θα το βρει και τοτε...... τερμα updates γιατι τα κλειδωνει. Τουλαχιστον ετσι εχω διαβασει κατα ποσο ισχυει κιολας δεν το ξερω.

ΑΚΥΡΟ τελείως... :rolleyes:

@alter_bridge: Τα Win2000 Pro είναι μια πιο εξελιγμένη έκδοση των WinNT workstation και η χρήση τους απευθύνεται για δίκτυα. Τα WinXP είναι πιο πρόσφατα από τα Win2000 και για το αν είναι καλύτερα; Χμμμμ... Εγώ χρησιμοποιώ και τα 2 και δεν έχω πρόβλημα χειρισμού ή εξοικείωσης

Τα Win2000 στοχεύουν εκεί που σου είπα (χωρίς να αποκλείω την σπιτική χρήση) ενώ τα XP απευθύνονται περισσότερο στο μέσο χρήστη που θέλει ένα PC για όλες τις δουλειές ;)

Πως ειναι ακυρο οταν το ανακοινωνει η ιδια η Microsoft? :(

Πως ειναι ακυρο οταν το ανακοινωνει η ιδια η M$? :(

Προχώρα άφοβα. Άμα ήταν έτσι τότε ούτε SP2 δεν θα μπορούσε να μπει

Δεν διαφωνω μαζι σου ισα ισα συμφωνω απλα εγραψα κατι που διαβασα και το μετεφερα γιατι you never know που και ποσο μπορεις να μπλεξεις με την Μ$

evala ta 2000 giati den eixa to cd twn win xp kai eprepe na kanw format opwsdhpote..

ekana 37 updates apta opoia mono ta 16 ekane egkatastash...:-(

anyway...thanks for all..

...no one can find me...

...here in my soul...

...out of control...

paidia na kanw mia erwtish mhn anoigw thema...ti diafora uparxei anamesa se format kai recovery? otan ekana recovery to pc mou palaiotera sinithos den exana ta arxeia apla eprepe na kanw reinstall ta programata(oxi ta windows) kai twra opote kanw recovery svhnoun kai ta arxeia mou...auto einai to format? yiati de xreiazete pote na valw ta windows?
I don't live in Greece, Greece lives in me...

Εγώ χρησιμοποιώ 3 λειτουργικά ( Windows 2000 Professional ελληνικά, Windows XP Professional αγγλικά, Windows 2003 Server Enterprise) . Τα XP Professional είναι το πιο βαρύ λειτουργικό από αυτά που αναφέρω (πιο βαρύ και από τα 2003 που είναι για server!!!!! ) και τα 2000 το πιο ελαφρύ. Τα 2000 μου φαίνονται πιο σταθερά από τα XP και με λιγότερα προβλήματα (εκτός από ελάχιστα παιχνίδια πυο δεν παίζουν στα 2000 αλλά παίζουν στα XP, όπως το Need For Speed 3 ) . Τα XP Professional τρώνε τρελή μνήμη RAM. Έχω 512 και το pc ψιλοσέρνεται. Μου φαίνεται ότι για να είναι εντάξει θα πρέπει να του βάλω τουλάχιστον άλλα 512 (αν όχι άλλα 1512 που θα ήταν το καλύτερο αλλά τσούζει στην τιμή... ) . Για την ταχύτητα στο internet έλεγξε μήπως είναι θέμα της γραμμής σου (όπως π.χ. να σου έβαλαν PCM, εκτός αν είναι ISDN η γραμμή) . Αλλά μια και συζητάμε θέμα χαμηλής ταχύτητας σε 56k να κάνω και εγώ μια ερώτηση: σε σπάνιες περιπτώσεις μπαίνω με 56k. Ενώ όταν δεν είχα κανένα service pack συνδεόταν στα 50,6 , από το Service Pack 1 και μετά συνδέεται στα 33,6 !!!! Το modem είναι usb της U.S. Robotics . Αν υπάρχει κάποια λύση πείτε την, αν και δεν καίγομαι τόσο πολύ λόγω της adsl.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Εγώ χρησιμοποιώ 3 λειτουργικά ( Windows 2000 Professional ελληνικά, Windows XP Professional αγγλικά, Windows 2003 Server Enterprise) . Τα XP Professional είναι το πιο βαρύ λειτουργικό από αυτά που αναφέρω (πιο βαρύ και από τα 2003 που είναι για server!!!!! ) και τα 2000 το πιο ελαφρύ. Τα 2000 μου φαίνονται πιο σταθερά από τα XP και με λιγότερα προβλήματα (εκτός από ελάχιστα παιχνίδια πυο δεν παίζουν στα 2000 αλλά παίζουν στα XP, όπως το Need For Speed 3 ) . Τα XP Professional τρώνε τρελή μνήμη RAM. Έχω 512 και το pc ψιλοσέρνεται. Μου φαίνεται ότι για να είναι εντάξει θα πρέπει να του βάλω τουλάχιστον άλλα 512 (αν όχι άλλα 1512 που θα ήταν το καλύτερο αλλά τσούζει στην τιμή... ) . Για την ταχύτητα στο internet έλεγξε μήπως είναι θέμα της γραμμής σου (όπως π.χ. να σου έβαλαν PCM, εκτός αν είναι ISDN η γραμμή) . Αλλά μια και συζητάμε θέμα χαμηλής ταχύτητας σε 56k να κάνω και εγώ μια ερώτηση: σε σπάνιες περιπτώσεις μπαίνω με 56k. Ενώ όταν δεν είχα κανένα service pack συνδεόταν στα 50,6 , από το Service Pack 1 και μετά συνδέεται στα 33,6 !!!! Το modem είναι usb της U.S. Robotics . Αν υπάρχει κάποια λύση πείτε την, αν και δεν καίγομαι τόσο πολύ λόγω της adsl.

Από όσο γνωρίζω τα XP έχουν καλύτερο σύστημα διαχείρισης μνήμης από τα Win2000. Η σταθερότητα εξαρτάται και από τι εγκαθιστάς στον υπολογιστή σου. Άμα βάζεις/βγάζεις προγράμματα συνέχεια είναι λογικό να πέφτει η απόδοση του συστήματος. Προσεκτικός καθαρισμός registry από σκουπίδια, σωστοί και σταθεροί drivers για τις συσκευές κτλ...

Τα XP δεν νομίζω ότι τόσο βαριά όπως λες... Εδώ έχω δει να τρέχουν σε PII αξιοπρεπώς και με SP2!!! :w00t:

Τα Win2003 Enterprise που έβαλες είναι σαν το αντίστοιχο Win2000 Advanced Server.

Από όσο γνωρίζω τα XP έχουν καλύτερο σύστημα διαχείρισης μνήμης από τα Win2000.
Πολύ αμφιβάλλω. Τα xp με το καλημέρα καταλαμβάνουν πολύ περισσότερη μνήμη από τα 2000 και σαν να μην έφτανε αυτό, πολύ δύσκολα την αποδεσμεύουν ακόμα και αν κλείσεις όλα τα προγράμματα. Επίσης, το SP2 -δυστυχώς- φαίνεται να τα έκανε πιο βαριά και το έχω δει σε διάφορα μηχανήματα που είναι κάπως παλιότερα.

Νομίζω καλά κάνουν και δεσμεύουν μνήμη. Την χρησιμοποιούν για cache και σε περίπτωση που χρειαστεί για προγράμματα η μνήμη αυτή απελευθερώνεται αυτόματα.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Παντως για την διαδικασια του φορματ υπαρχει αρθρο που εχει δημοσιευτει στο λινκ πο διαβαζεις παρακατω στην υπογραφη μου επειδη το ζητησαν πολλοι φιλοι...

Έχω γράψει αναλυτικά τι πρέπει να κάνει όποιος θέλει να στήσει ένα μηχάνημα με windows από την αρχή εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=348570#post348570

Από τότε έχουν αλλάξει κάποια πράγματα βέβαια, όπως ότι υπάρχει το SP2, αλλά σε γενικές γραμμές η διαδικασία είναι η ίδια.

Έχω XP και προσπαθώ να γυρίσω σε 2000, αλλά δεν μ' αφήνει να τα εγκαταστήσω από πάνω...

Πρέπει να κάνω φορματ, και πως ?

Τη διαδικασία που λέει ο mcde, την έκανα για να βάλω τα ΧΡ, το αντίστροφο όμως...

Για βοηθείστε λίγο..

Το setup των windows 2000 δεν είναι πολύ διαφορετικό από αυτό των xp. Κανονικά θα πρέπει να σε αφήνει να διαγράψεις το partition και μετά να φτιάξεις ένα νέο, να του κάνεις format και να εγκατασταθεί το λειτουργικό. Όλα αυτά εφόσον έχεις εκκινήσει από το cd των windows 2000 και έχεις φτάσει στο σημείο όπου έχει δει τον δίσκο σου και τα partitions που έχει. Είναι το βήμα 8 στο post που περιγράφω την διαδικασία, εκεί που επιλέγεις delete partition.

Ξεκινάω απο το cd των win2000, αλλά η επιλογή για εγκατάσταση είναι ανενεργή. Συνεπώς δεν μπορώ να πάω στο βήμα 8...Κάτι άλλο πρέπει να κάνω..