jimpanourgias Δημοσιεύτηκε May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 11, 2005 Εχω μια καρτούλα τηλεόρασης της Hauppauge, η οποια παίζει αρκετά καλά και με καλή ποιότητα. Σήμερα θέλησα να χρησιμοποιήσω τον Movie Maker των Windows, προκειμένου να γράψω απο την κάρτα τηλεόρασης βιντεάκια .avi. Ενώ τα 2 πρώτα βίντεο μου βγήκαν καταπληκτικά, στην 3η μου προσπάθεια παίρνω ενα μήνυμα που έλεγε "η multimedia συσκευή χρησιμοποιείται ήδη απο κάποιο άλλο πρόγραμμα"... πράγμα περίργο διοτι δεν έτρεχα κανένα άλλο πρόγραμμα που να απασχολεί την κάρτα τηλεόρασης. Κάνω restart, τίποτα. Τσεκάρω απο το msconfig μήπως "σηκώνω" κάποιο περίεργο πρόγραμμα στο start up, πάλι τίποτα. Κάνω απεγκατάσταση της Hauppauge μαζί με τα προγράμματά της, και ως δια μαγείας έπαιξε!!! Αλλα πάλι για 1 φορά :-( Mετά μου έβγαζε πάλι το παραπάνω μηνυμα. ερώτηση1 : Το έχει αντιμετωπίσει κανεις σας το ίδιο πρόβλημα? αν ναι κατάφερε να το λύσει? ερώτηση2 : Με ποιο άλλο πρόγραμμα θα μπορούσα να γράψω σε avi ή mpeg απο την κάρτα τηλεόρασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Me to programma tis kartas TV den ginetai na grapseis se .avi i .mpg?? Me programmata tis Ulead mporeis na gapseis se .mpg (Ulead DVD WorkShop, Ulead DVD MovieFactory k.a.), kai me to Cyberlink PowerProducer. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 3exna to movie maker! th douleia sou 8a thn kaneis mono me programmata pou den exoun ston titlo tous th le3h "Micro$oft" :p dld to kalytero, elafry kai freeware programma gia video capturing einai to (...8a prwtotyphsw :p) VirtualDub! File => Capture avi kai eisai kyrile 8) Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Αφου χρησιμοποιεις movie maker μαλλον θες κατι προχειρο. Οποτε παρε αυτο που ειναι ο ορισμος της προχειροτητας..(και microsoft).amcap.rar Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. May 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Tελικα εγκατέστησα το VirtualDub και απο τότε ο Windows Μovie Maker παίζει κανονικά!!!!!! :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts