Jump to content

Κι ύστερα τους φταίει η πειρατεία...

frafra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις 5 Μαρτίου αποφάσισα κι εγώ να γίνω καλό παιδί, και πήγα και πήρα αυθεντικά Win XP Pro Ελληνικά, για να κάνω τη δουλειά μου.

Όλα καλά και ωραία, κάνω την ενεργοποιησή μου και είμαι έτοιμος.

Πάω λοιπόν σήμερα το πρωί να περάσω τους τελευταίους drivers της nvidia...Unistall τους παλιούς, και όταν κάνω reboot με τους καινούργιους μου γράφει ότι υο υλικό έχει αλλάξει από την πρώτη ενεργοποίηση και θα πρέπει να ξαναενεργοποιήσω τα win...Περίεργο λέω, ίσως να το βγάζει επειδή έβαλα 512 RAM έξτρα χτες, αλλά και πάλι γιατί το βγάζει σήμερα και όχι χτες....Τέλος πάντων πάω να κάνω ενεργοποίηση μέσω net...Μου βγάζει ότι έχω υπερβεί τον αριθμό των ενεργοποιήσεων (....!!!!!!!!!!!!!!) και να βάλω καινούργιο key ή να τους τηλ.

Φυσικά σήμερα δεν βρήκα κανένα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.....αλλά το γεγονός αυτό είναι απαράδεκτο...Μόνο μία ενεργοποίηση επιτρέπεται δηλαδή....Και αν κόλλαγα κάποιον ιο και ήθελα φορμάτ τι θα έπρεπε να κάνω...;

Ελπίζω να λυθεί το θέμα αύριο γιατί θα πέσει πολύ γέλιο...

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

Μαξιμουμ 3 ενεργοποιησεις σου αφηνει να κανεις η MS με το ιδιο cdkey.

Τι 3; Μία έκανα και μου άρχισε τα τρελά...

Emperistatomenos' Blog

Μαξιμουμ 3 ενεργοποιησεις σου αφηνει να κανεις η MS με το ιδιο cdkey.

Εγώ πάντος στα home που έχω με την αγορά υπολογιστή τα έχω ενεργοποιήσει μέσω net 7 ή 8 φορές χωρίς πρόβλημα.

Πάντος αν κάποια στιγμή μου κάνουν τα ίδια δεν πρόκειται να χαλάσω μονάδες για να τους πάρω τηλέφωνο. Μάλλον καλύτερα πειρατής τελικά :lol:

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Ας ξεχάσουμε λίγο την καραμέλα "καλύτερα πειρατικά Windows για να βρείς την υγειά σου", και ας επικεντρωθούμε στο ερώτημα του φίλου, που είναι κ δική μου μεγάλη απορία :

1. Εστω οτι για κάποιον λόγο, αγοράζεις αυθεντικά τα Windows. Ποσα format μπορεις να κανεις στο pc σου χρησιμοποιώντας το ίδιο λειτουργικό με το ίδιο ή διαφορετικό cd key?

2. Εστω οτι κάνεις format, και πάς να τα ξαναπεράσεις... τα Windows σίγουρα θα αφήνουν κάποια "κατάλλειπα" στον σκληρό, ωστε να ξέρουν ποσες φορές τα έχεις περάσει... Αν κάνω format με κάποια Linux διανομη, και κατόπιν προσπαθήσω να περάσω τα Windows με format πάλι (απο ΕΧΤ3 - που δεν το αναγνωρίζουν τα Win - σε NTFS filesystem) θα έχω το ίδιο πρόβλημα?

3. Εστω οτι έχω ενα desktop και ενα laptop. Και σαν έξυπνος και μάγκας και καραμπουζουκλής που είμαι, θελήσω να κάνω ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου χωρις προηγουμένος να έχω συνδέσει τα 2 μηχανήματα στο ιντερνετ (ας πούμε οτι έκανα ταυτόχρονα φορματ), θα μπορεσουν κ τα 2 υστερα να λειτουργίσουν κανονικά, με το ίδιο cd key αφού συνδεθούν αμφότερα στο νετ?

Εγω εχω κανει 4 φορες ενεργοποιηση μεσω νετ (αυτοματα) και 5 μεσω τηλεφωνου.Παντα με το ιδιο κλειδι .Και λογω αλλαγης υλικου αλλα και φορματ ,στο τελευταιο φορματ πριν 15 μερες εγινε η ενεργοποιηση αυτοματα.Το τηλεφωνο που παιρνεις ειναι νομιζω χωρις χρεωση ( ή με μια αστικη μοναδα).

Οταν κανεις φορματ δεν μενει τιποτα που να υποδηλωνει τι λειτουργικο ειχες πρωτα.

Εχω WIN XP HOMME Ελληνικα .

Αυτα για μονο 3 ενεργοποιησεις ειναι βλακιες.... εχω αυθεντικα τα win xp Home και σιγουρα εχω κανιε καμια 50αρια ενεργοποιησεις... (προσοχη ενεργοποιηση ειναι διαφορετικο απο την διλωση, δηλωση κανεις μονο μια φορα)..

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

Αποκλείεται να έχει περιθώριο μέχρι 3 ενεργοποιήσεις... έχω κάνει φορματ πάρα πολλές φορές και πάντα χρησιμοποιοώ τον ίδιο κωδικό. Όσο για τον φίλο με το πρόβλημα απλά κάνε ένα τηλεφωνο στη microsoft και δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.

Παιδιά από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ενεργοποιήσεις, εφόσον διατηρείς το ίδιο hardware...

Σε περίπτωση αλλαγής της σύνθεσης πρέπει να ξαναγίνει ενεργοποίηση...

Εγώ έβαλα +512 mb RAM, για αυτό μάλλον...

Α, και κάτι πρέπει να γίνει με τα 800-11... γιατί εμείς της vivodi έχουμε πρόβλημα...

Emperistatomenos' Blog

εγω παντως παιδια εκανα ενεργοποιηση (αυτο που λεει να κανεις σε 30 μερες μεσα) με αυθεντικα winxp με το ιδιο cd και cdkey που εκανε και ο φιλος-κατοχος του cd και το δεχτηκε κανονικα. χωρις κανενα προβλημα και τα ειχε ενεργοποιησει και αυτος πριν απο μενα

εγω παντως παιδια εκανα ενεργοποιηση (αυτο που λεει να κανεις σε 30 μερες μεσα) με αυθεντικα winxp με το ιδιο cd και cdkey που εκανε και ο φιλος-κατοχος του cd και το δεχτηκε κανονικα. χωρις κανενα προβλημα και τα ειχε ενεργοποιησει και αυτος πριν απο μενα

Pedia egw ixa XP Home ED piratika kai ekana 5,6 fores activation meso tilefono!!!

twra me xp pro pali piratika den exw provlima oute me activation oute me ta updates.

kai afto pou leei o filos pio pano gia 3 activation den stiki!

an 8elw na kanw format ka8e 2 mines ,diladi ana 6mino 8a dino 200 euro gia win!!!

Δικιο εχεις.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδια οταν κανεις activate τα windows XP δεν κανουν validate το κωδικο μεσα απο το internet; Εγω που εκανα activate τα windows XP ενως φιλου μου στο PC μου, δεν δεχτηκε το key επειδη ειχε ξαναχρησιμοποιηθει. Τι λετε για αυτο;

Μήπως ήταν λάθος ο κωδικός?? (δεν ξερω κιολας μη το παίρνεις της μετρητης)

Πάντως εγώ έχω κάνει καμια 10αριά ενεργοποιήσεις των home που μου είχαν δώσει μαζί με το pc και μάλιστα μια μέρα μέσα το πολύ σε ένα τέταρτο έκανα δύο ενεργοποιήσεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! (χώρισα τον δίσκο σε δύο κομάτια στα οποία εγκατέστησα τα windows και τα ενεργοποίησα)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

2. Εστω οτι κάνεις format, και πάς να τα ξαναπεράσεις... τα Windows σίγουρα θα αφήνουν κάποια "κατάλλειπα" στον σκληρό, ωστε να ξέρουν ποσες φορές τα έχεις περάσει... Αν κάνω format με κάποια Linux διανομη, και κατόπιν προσπαθήσω να περάσω τα Windows με format πάλι (απο ΕΧΤ3 - που δεν το αναγνωρίζουν τα Win - σε NTFS filesystem) θα έχω το ίδιο πρόβλημα?

Αυτο το κανουν τα time-trial προγραμματα. Τα windows κανουν μια χαρα φορματ και μετα ελενχουν το κωδικο που θα δωσεις μεσω web με τη βαση της MS και σου λενε αν εισαι οκ.

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Παιδια μην ψαχνεστε τα windows αφηνουν κατάλοιπα οσα format και να κανεις (δεν ειμαι σιγουρος για το αν αποθηκευουν στοιχεια για την ενεργοποιηση).Ο μονος τροπος να μην μοινουν καταλοιπα ειναι το format low-level (στο οποιο γεμιζει ολος ο σκληρος 00000)

Όσο το hardware του υπολογιστή παραμένει σταθερό (δηλαδή δεν γίνονται τίποτα μεγάλα upgrades, πχ αλλαγή CPU κλπ) τότε τα ΧΡ δεν χρειάζονται ενεργοποίηση, αλλά μόνο "επικύρωση" του cd-key. Αν το hardware αλλάξει, τότε πρέπει να ξαναγίνει ενεργοποίηση και τότε μειώνεται ο αριθμός των ενεργοποιήσεων που επιτρέπει η Microsoft.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει ... Γιατί η μπιπ η microsoft σoυ έχει ένα όριο ενεργοποιήσεων; Μερικοί είναι σαν εμένα και γουστάρουν να κάνουν κάθε εβδομάδα format.

ΥΓ : Για το χαζοχαρούμενο OS της μπιπσοφτ δεν δίνω ούτε 0,005 €

Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p

Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει ... Γιατί η μπιπ η microsoft σoυ έχει ένα όριο ενεργοποιήσεων; Μερικοί είναι σαν εμένα και γουστάρουν να κάνουν κάθε εβδομάδα format.

ΥΓ : Για το χαζοχαρούμενο OS της μπιπσοφτ δεν δίνω ούτε 0,005 €

kathe vdomada ? :p

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.