Tasos19s Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Σωστα boys. Βασικα μια και το εχω 1 μηνα αφου βγηκε η αγορα ετυχε αψεγαδιαστη η συσκευη δε παντελως απροβληματιστη.Καποιος που δεν θελει να παει σε συσκευη των 1000+ ευρω δεν ξερω εαν θα μπει στην διαδικασια να την αλλαξει μεχρι να τα παιξει απο μονη της.:p Εγώ από iPhone x είμαι προερχόμενος Το πούλησα έβαλα στην τσέπη 800€ και είπα να βολευτω με κάτι φθηνό αλλά αξιόλογο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Τα πραγματα έχουν ως εξής: ειχα α5 2016 , μετά α5 2017. Περίμενα και τη φετινη επιδότηση για α8 2018. Επειδή για διάφορους λόγους αυτή καθυστέρησε πολυυυ, τσίμπησα σε πολυ καλή τιμή το s. Εφόσον πια ενημερώθηκα οτι θα παραλάβω -δωρεάν- το α8 , εδωσα το s. Έτσι κι αλλιώς μεγάλος μου στόχος ειναι το s10. Το α8 δεν μπορω να το πουλήσω καθότι εταιρικής επιδότησης και θα ταν βλακεία να το χω να κάθεται στο κουτί. Εδωσα το s να τροφοδοτησω άλλες αγορές και το Α θα με καλύψει μια χαρά μέχρι το μεγάλο μπαμ :D Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Εγώ από iPhone x είμαι προερχόμενος Το πούλησα έβαλα στην τσέπη 800€ και είπα να βολευτω με κάτι φθηνό αλλά αξιόλογο Απροβληματιστος θασαι καλο υπνο:zzz::lol: Τα πραγματα έχουν ως εξής: ειχα α5 2016 , μετά α5 2017. Περίμενα και τη φετινη επιδότηση για α8 2018. Επειδή για διάφορους λόγους αυτή καθυστέρησε πολυυυ, τσίμπησα σε πολυ καλή τιμή το s. Εφόσον πια ενημερώθηκα οτι θα παραλάβω -δωρεάν- το α8 , εδωσα το s. Έτσι κι αλλιώς μεγάλος μου στόχος ειναι το s10. Το α8 δεν μπορω να το πουλήσω καθότι εταιρικής επιδότησης και θα ταν βλακεία να το χω να κάθεται στο κουτί. Εδωσα το s να τροφοδοτησω άλλες αγορές και το Α θα με καλύψει μια χαρά μέχρι το μεγάλο μπαμ :D Sent from my iPad using Tapatalk Σωστα ασε να δουμε τι θα βγαλει η Sammy και βλεπουμε...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Απροβληματιστος θασαι καλο υπνο:zzz::lol: Σωστα ασε να δουμε τι θα βγαλει η Sammy και βλεπουμε...:D Φαίνεται καλή συσκευή αν και ακόμα αρχή είναι Τα περισσότερα κολλήματα όμως φαίνονται από την αρχή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Φαίνεται καλή συσκευή αν και ακόμα αρχή είναι Τα περισσότερα κολλήματα όμως φαίνονται από την αρχή Καλημερα Τασο. Το εχεις παρει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλημερα Τασο. Το εχεις παρει ; Ναι από εχθές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) Ναι από εχθές Αντε καλοδουλευτο:D Καποια στανταρακια: Καλο θα ειναι στο σεταρισμα βεβαια εαν το εστησες θελει απο την αρχη ειναι να επιλεγεις τις αδειες τελικου χρηστη χωρις να τικαρεις οπου γραφει οτι εχει σχεση να σου στελνει η samsung διαφημιστικα. Εαν σου βγαλει καταλογο πια samsung apps και google apps να βαλεις μη βαλεις τιποτα .Μπορεις να τα διαλεξεις εαν θες αργοτερα απο το play. Κατεβασε και βαλε γραμματοσειρα samsung Sans. Καπου πιο πισω εχω μια εφαρμογη facebook βρηκα το ποστ εδω--->>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7639417#post7639417 να την βαλεις , να βαλεις επισης τους κωδικους να μπεις κανονικα ,κανε οτι γραφω στο ποστ και μετα να την κανεις update απο το google play.Αυτο θα εχει ως αποτελεσμα να μπλοκαρει τα βιντεο να παιζουν αυτοματα οταν ρολαρεις με το δακτυλο κατω. Μη βαλεις τις τελευταιες εκδοσεις chrome.Μεινε με το μαμα που ηρθε η συσκευη. Βαλε adguard για διαφημισεις . Εδω--->>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7682429#post7682429 Στις επ.προγραμματιστη βαλε το τριτο animation off(το σημαντικοτερο) και τα αλλα 2 πιο πανω 0.5. Καποια social apps που βοηθανε στην μεγαλυτερη εξοικονομηση μπαταριας εαν τα δουλευεις περιοδικα ειναι τα: instagram lite και messenger lite. Εαν απενεργοποιησεις την στανταρ εφαρμογη maps και βαλεις maps-go επισης κερδιζεις μπαταρια. Απενεργοποιησε απο τις ρυθμισεις εφαρμογων την μπαρα της google. Απενεργοποιησε το play-protect απο το μενου του google play . Εαν απενεργοποιησεις το always on display θα κερδισεις καπου 20-25% μπαταρια. Στις ρυθμισεις -ειδοποιησεις ασε μονο αυτες που θελεις να ερχονται .Τις αλλες απενεργοποιησε τες. Μπαταρια: Για την μπαταρια επισης πας: Ρυθμισεις/διαχειριση συσκευης/πατας αριστερα κατω το icon μπαταρια/πατας επανω δεξια τις τρεις καθετες τελειες/πατας συνθετες ρυθμισεις/και απενεργοποιεις την γρηγορη φορτιση. Φορτιζει παλι αρκετα γρηγορα αλλα θα εχει καλυτερη διαρκεια ζωης η μπαταρια. Οθονη.Λιγοτερη ενταση του κοκκινου .Ρυθμισεις εδω--->>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7714092#post7714092 Καμερα: Για καποιον που θελει περισσοτερες λειτουργιες και ρυθμισεις περαν της βασικης καμερας βαζουμε Snap Camera με τις απαραιτητες ρυθμισεις .Εδω--->>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7668421#post7668421 Αυτα απλα να τα εχεις στο νου σου. Edited November 21, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Αντε καλοδουλευτο:D Καποια στανταρακια: Καλο θα ειναι στο σεταρισμα βεβαια εαν το εστησες θελει απο την αρχη ειναι να επιλεγεις τις αδειες τελικου χρηστη χωρις να τικαρεις οπου γραφει οτι εχει σχεση να σου στελνει η samsung διαφιμιστικα. Εαν σου βγαλει καταλογο πια samsung apps και google apps να βαλεις μη βαλεις τιποτα .Μπορεις να τα διαλεξεις εαν θες αργοτερα απο το play. Καπου πιο πισω δεν θυμαμαι που:p εχω μια εφαρμογη facebook να την βαλεις και μετα να την κανεις update απο το google play.Αυτο θα εχει ως αποτελεσμα να μπλοκαρει τα βιντεο να παιζουν αυτοματα οταν ρολαρεις με το δακτυλο κατω. Μη βαλεις τις τελευταιες εκδοσεις chrome.Μεινε με το μαμα που ηρθε η συσκευη. Βαλε adguard για διαφημισεις και ορισε dns (adguard secure-dns) Στις επ.προγραμματιστη βαλε το τριτο animation off και τα αλλα 2 πιο πανω 0.5. Καποια social apps που βοηθανε στην μεγαλυτερη εξοικονομηση μπαταριας εαν τα δουλευεις περιοδικα ειναι τα: instagram lite και messenger lite. Απενεργοποιησε απο τις ρυθμισεις εφαρμογων την μπαρα της google. Αυτα απλα να τα εχεις στο νου σου. Facebook δεν έχω Τις άδειες για διαφημίσεις της Samsung δεν τις δέχτηκα Τα animation τα έχω 0.5 και τα τρία από εχθές Chrome δεν δουλεύω. Ο μαμα Samsung που έχει επέκταση για adblock είναι πιο βολικός Τα έχω στήσει γενικά όλα αμέσως Σ ευχαριστώ για την βοήθεια. Αυτά είναι χρήσιμα για όλους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) Facebook δεν έχω Τις άδειες για διαφημίσεις της Samsung δεν τις δέχτηκα Τα animation τα έχω 0.5 και τα τρία από εχθές Chrome δεν δουλεύω. Ο μαμα Samsung που έχει επέκταση για adblock είναι πιο βολικός Τα έχω στήσει γενικά όλα αμέσως Σ ευχαριστώ για την βοήθεια. Αυτά είναι χρήσιμα για όλους Το τριτο animation βαλτο off ειναι το πιο σημαντικο.θα συμπληρωσω και καποια αλλα πιο πανω στο ποστ #523 οποτε θυμαμαι . .Οκ ολα καλα.:rolleyes: Edited November 20, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Το τριτο animation βαλτο off ειναι το πιο σημαντικο.θα συμπληρωσω και καποια αλλα οποτε θυμαμαι στο παραπανω ποστ.Οκ ολα καλα.:rolleyes: Θα το κοιτάξω Το σημαντικό είναι ότι θέλω να κάνω root για να βάλω το adaway και να έχω και την γενική διαχείριση της συσκευής εγώ Φοωανσι όμως με την εγγύηση. Αυτές οι amoled χαλάνε εύκολα. Ροζ πράσινες μαύρες κηλίδες γραμμές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Θα το κοιτάξω Το σημαντικό είναι ότι θέλω να κάνω root για να βάλω το adaway και να έχω και την γενική διαχείριση της συσκευής εγώ Φοωανσι όμως με την εγγύηση. Αυτές οι amoled χαλάνε εύκολα. Ροζ πράσινες μαύρες κηλίδες γραμμές Η γνωμη μου ειναι να μη το κανεις ακομα ρουτ .Και αυτο γιατι στο καινουργιο android 9 η samsung υποσχεται καλυτερη διαχειριση ενεργειας και μεγαλυτερη ευκολια χρησης με το ανανεωμενο samsung ui.Να δουμε...:what: Για την οθονη που λες εχω βαλει μαυρο θεμα απο το samsung themes εχει παρα πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Η γνωμη μου ειναι να μη το κανεις ακομα ρουτ .Και αυτο γιατι στο καινουργιο android 9 η samsung υποσχεται καλυτερη διαχειριση ενεργειας και μεγαλυτερη ευκολια χρησης με το ανανεωμενο samsung ui.Να δουμε... Για την οθονη που λες εχω βαλει μαυρο θεμα απο το samsung themes εχει παρα πολλα. Για ελλατωματικες οθόνες λέω όχι για θέμα Αναγκαστικά θα το αφήσω έτσι χωρίς root Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) Για ελλατωματικες οθόνες λέω όχι για θέμα Αναγκαστικά θα το αφήσω έτσι χωρίς root Μπα εαν αυτο που πηρες ειναι οκ απο την αρχη δεν εχεις θεμα .Επισης εαν θελεις ψυχρα χρωματα μια και εχουν παντα περισσοτερο κοκκινο κανεις το παρακατω: Η μπαρα ψυχρου-θερμου στη μεση και ρυθμιζεις στις συνθετες επιλογες : Τερμα το κοκκινο πισω , τερμα το μπλε μπροστα και ρυθμισε με το πρασινο μπρος-πισω ποσο κοκκινο θες . . .Το πρασινο ειναι ο ρυθμιστης της κοκκινιλας...Οσο το πας πισω ανεβαινει η ενταση του κοκκινου κοιτωντας στο λευκο φοντο οσο το πας μπροστα αντιθετα εξαφανιζεται... Edited November 20, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Μπα εαν αυτο που πηρες ειναι οκ απο την αρχη δεν εχεις θεμα .Επισης εαν θελεις ψυχρα χρωματα μια και εχουν παντα περισσοτερο κοκκινο κανεις το παρακατω: Η μπαρα στη μεση και ρυθμιζεις: Τερμα το κοκκινο πιαω , τερμα το μπλε μπροστα και ρυθμισε με το πρασινο μπρος-πισω ποσο κοκκινο θες . . . Ο θείος μου έχει αλλάξει 3 οθόνες S6, s7 edge και s8 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Ο θείος μου έχει αλλάξει 3 οθόνες S6, s7 edge και s8 Εχουν διορθωθει αρκετα απο την σειρα Α του 2018 και σειρα S του 2018-S9 Επισης ο σενσορας φωτεινοτητας στο "αυτοματο" καιει μπαταρια.Γνωμη μου ειναι να το δουλευεις χειροκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Εχουν διορθωθει αρκετα απο την σειρα Α του 2018 και σειρα S του 2018-S9 Επισης ο σενσορας φωτεινοτητας στο "αυτοματο" καιει μπαταρια.Γνωμη μου ειναι να το δουλευεις χειροκινητα. Μπα δεν μπαίνω στην διαδικασία να τα κλείσω όλα Γι αυτό πήρα smartphone αλλιώς θα έχω μόνο το Nokia 8800 που περιμένει στο γραφείο μόνο για τις δύσκολες στιγμές Ας ελπίσουμε να τις έχουν διορθώσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Μπα δεν μπαίνω στην διαδικασία να τα κλείσω όλα Γι αυτό πήρα smartphone αλλιώς θα έχω μόνο το Nokia 8800 που περιμένει στο γραφείο μόνο για τις δύσκολες στιγμές Ας ελπίσουμε να τις έχουν διορθώσει Ναι δεν εννοω να τα κλεισεις ολα.Για τον σενσορα εχει καποιες στανταρ τιμες που καθοριζει αναλογα το περιβαλλον.Αυτο δεν ειναι απαραιτητο παντα στα ματια του καθενος .Αλλος πχ.το βραδυ βλεπει με λιγοτερο φωτισμο εαν δεν το εχει στο αυτοματο και ετσι εχει λιγοτερη καταναλωση . Ενδεικτικα τα αναφερω απλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Ναι δεν εννοω να τα κλεισεις ολα.Για τον σενσορα εχει καποιες στανταρ τιμες που καθοριζει αναλογα το περιβαλλον.Αυτο δεν ειναι απαραιτητο παντα στα ματια του καθενος .Αλλος πχ.το βραδυ βλεπει με λιγοτερο φωτισμο εαν δεν το εχει στο αυτοματο και ετσι εχει λιγοτερη καταναλωση . Ενδεικτικα τα αναφερω απλα. Όχι εγώ το χρειάζομαι Έχω χαμηλά πάντα την φωτεινότητα και βάζω και σκούρα θέματα. Ότι κερδίσω σε μπαταρία από αυτά καλά είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) Επισης μπορεις με την εφαρμογη More Shortcuts να φτιαξεις icon για την φωτεινοτητα χωρις να ανεβοκατεβαζεις την μπαρα με οτι ποσοστο θες , οσο θες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7689552#post7689552 Edited November 20, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Επισης μπορεις με την εφαρμογη More Shortcuts να φτιαξεις icon για την φωτεινοτητα χωρις να ανεβοκατεβαζεις την μπαρα με οτι ποσοστο θες , οσο θες. Μπα γι αυτό υπάρχουν οι αισθητήρες για να αναλαμβάνουν την δύσκολη δουλειά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Wind αν είχε χέρια η συσκευή θα σε έδερνε :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Wind αν είχε χέρια η συσκευή θα σε έδερνε :lol::lol: :pΓιατι Μανο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 :pΓιατι Μανο ; Επειδή οι συσκευές μας προσφέρουν αρκετές έξυπνες ευκολίες και επιλογές Δεν χρειάζεται να τα κλείσουμε όλα για το τίμημα της μπαταρίας Με μισή ώρα φόρτιση κάνουμε άψογα δουλειά και χαιρόμαστε την συσκευή χωρίς να ασχολούμαστε συνέχεια με ανοιξε-κλεισε wifi, bluetooth, δεδομένα και όλα αυτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) :pΓιατι Μανο ; Που την ταλαιπωρείς :lol::lol::lol: Επειδή οι συσκευές μας προσφέρουν αρκετές έξυπνες ευκολίες και επιλογές Δεν χρειάζεται να τα κλείσουμε όλα για το τίμημα της μπαταρίας Με μισή ώρα φόρτιση κάνουμε άψογα δουλειά και χαιρόμαστε την συσκευή χωρίς να ασχολούμαστε συνέχεια με ανοιξε-κλεισε wifi, bluetooth, δεδομένα και όλα αυτά όλα ανοιχτά πάντα Edited November 20, 2018 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 :p:lol:Τιναι αυτα που λετε ρε ...Σημαδια καιρων...Θεε μου συγχωρεσε τους:dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts