Jump to content

Android Oreo σε Virtualbox στο PC


valadis.k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://content.myphone.gr/photo/full/69314/http-2f-2fi-imgur-com-2fqgaej3y.png?today=1518515132

 

Πριν από λίγες ημέρες, είχαμε γράψει εδώ στο myphone.gr για το Android x86 7.1 R1, το οποίο έφερνε το Android 7.1 Nougat στα desktop PCs. Βέβαια σε κάποιους ίσως να μην άρεσε το γεγονός ότι βασίζεται σε Android 7.1 και όχι στο Oreo. Ωστόσο όμως αν είστε από αυτούς που θέλουν το Oreo, τότε μάλλον θα πρέπει να καταφύγουμε στη λύση της Bliss Team.

 

Ανέκαθεν μου άρεσε να δοκιμάζω διάφορες εκδόσεις του Android στο PC. Και κάτι τέτοιο έγινε εφικτό, χάρη στη μεγάλη κοινότητα των developers οι οποίοι δημιουργούν τέτοια ports. Στο σημερινό θέμα κάνω μια σύντομη αναφορά στην Team Bliss, η οποία έχει σαν στόχο να φέρει ένα ποιοτικό OS το οποίο προορίζεται για καθημερινή χρήση σε όλες τις συσκευές. Τα ports που διαθέτουν (Bliss) παρέχουν τη δυνατότητα πολλών εξατομικεύσεων, ενώ υποστηρίζουν μέχρι και το Substratum.

 

Την εγκατέστησα στο PC μου μέσω Virtual Box. Βέβαια πρόκειται για beta επομένως έχει κάποια θεματάκια. Συγκεκριμένα δεν με άφηνε να χρησιμοποιήσω την αναζήτηση στις ρυθμίσεις του Oreo. Σίγουρα, αν ασχοληθείτε περισσότερο μαζί της θα εντοπίσετε και άλλα. Μπορείτε να κατεβάσετε το ISO από εδώ. (https://downloads.blissroms.com/Bliss/Official/x86/bleeding_edge/)

 

Δυστυχώς, χρειάστηκε να κατεβάσω και τις 4 για να δω ποια κάνει στο PC μου. ( Skylake) Να σημειωθεί ότι σε virtualbox χρειάζεται αρκετή RAM, δηλαδή και να δεσμεύσει το σύστημα του virtualbox τόση ώστε να τρέχει το Android αλλά και να τρέξει το host λειτουργικό, δηλαδή τα Windows.

 

Σημαντικές διευκρινήσεις:

 

Σε εμένα δούλεψε το Bliss-v10.0-PC_Beta--OFFICIAL-20180112-1718android_x86_64_k4.9.54-ga-px-ts-ax86.iso

Το κατέβασα από εδώ https://downloads.blissroms.com/Bliss/Official/x86/bleeding_edge/

 

Και βασίστηκα για την εγκατάσταση σε αυτό το βίντεο. Μπορεί να λέει για Nougat ωστόσο το εφάρμοσα για το Android Oreo και δούλεψε μια χαρά.

 

[ame]

[/ame]

 

Περισσότερες πληροφορίες και στο θέμα του XDA Developers.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...