ELIASGK74 Δημοσιεύτηκε May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 7, 2005 θα ηθελα να μου προτεινεται ενα adsl modem(pstn γραμμη) με ethernet έξοδο για να το συνδεσω με το ASUS WL500G(http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=119849) ευχαριστω! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Εγω θα σου προτεινα to alcatel speed touch home που εχει την εξοδο που θες αλλα ειναι ενα απο τα καλυτερα για μενα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 speed touch ! ++++ :) Εάν έχεις όρεξη για λίγους πειραματισμούς, έχεις απίστευτες δυνατότητες, στο φθηνότερο ίσως dsl modem/router της αγοράς (νομίζω ο ΟΤΕ το δίνει 50+ΦΠΑ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELIASGK74 Δημ. May 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 ευχαριστω πολυ! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts