Jump to content

Βραχιολάκι Lance Armstrong

RAVER
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ φοράω (όπως και όλα τα μέλη της οικογενειάς μου και η κοπέλα μου) το κίτρινο του Armstrong εδώ και μερικούς μήνες αφότου δηλαδή ο καρκίνος μπήκε στην οικογενειά μου. Είναι ένας τρόπος έστω και ψυχολογικής φύσης να παίρνεις δύναμη από τα άλλα μέλη της οικογενειάς σου. Έτσι το βλέπω εγώ.

Τώρα για τα οικονομικά, το πήρα από το laf.org όπως πρέπει να κάνουν όλοι που τα θέλουν, παρακάμπτοντας τους κερδοσκόπους μεσάζοντες.

Η μόδα θα περάσει όπως περνάνε όλες οι μόδες αλλά οι άνθρωποι που το φοράνε για κάποιο σκοπό και για κάποιο σοβαρό λόγο δυστυχώς θα συνεχίσουν να το φοράνε και να τραβάνε τον ανήφορό τους...

• Απαντήσεις 324
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μόδα θα περάσει όπως περνάνε όλες οι μόδες αλλά οι άνθρωποι που το φοράνε για κάποιο σκοπό και για κάποιο σοβαρό λόγο δυστυχώς θα συνεχίσουν να το φοράνε και να τραβάνε τον ανήφορό τους...

Σαν σήμερα θα είχε τα γενέθλια της η μητέρα μου που την έχασα πριν 3 χρόνια απο καρκίνο. Τα λόγια σου τα παίρνω σαν προσωπικό δώρο και σ' ευχαριστώ γι' αυτά που έγραψες, εμένα με αγγίζουν βαθιά.

Φοράω το βραχιολάκι και πολύ που με νοιάζει αν είναι trendy ή όχι, ή τι σκέφτονται οι άλλοι ή ό,τιδήποτε.

Αφ ής στιγμης ξέρω εγώ για ποιο λόγο το φοράω και νοιώθω καλά, οι άλλοι ας κάνουν την κριτική τους.

Προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορη.

Nα ρωτήσω κάτι.....?

Ξέρετε κάποιο site με αυθεντικά?(όχι μόνο LIVESTRONG αλλά και με άλλα μηνύματα δηλαδή και με άλλα χρώματα αλλά να είναι αυτθεντικά!)

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

http://www.livestrong.org/site/c.jvKZLbMRIsG/b.594849/k.CC7C/Home.htm

gia dokimase edo...to official site tou Lance Amstrong k 8a se bgalei se ola tu ta antistoixa link;-)))))))

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

@Bel.

Μην εισαι τοσο σιγουρος και απολυτος τοσο για το αν γνωριζουν καποιοι τον Lance Οσο και αν αυτο που φοραμε ειναι γνησιο ή οχι...

Σίγουρα δεν ισοπεδώνω τα πάντα,και φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συνειδητοποιήσει το λόγο για τον οποίο το φοράνε και οχι έτσι απλά απο μόδα.

Όμως τι μπορεί να γνωρίζει και ενα παιδάκι 10-12 χρονών που πήγε και το αγόρασε επειδή έτσι μπορεί να επιτάσσει η μόδα,απο το περίπτερο της γειτονιάς του;

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

@Bel

Εχεις δικιο,απο την αλλη ομως ευτυχως που εστω και η μοδα επιτυγχανει αυξηση με πλαγιους τροπους των χρηματοδοτησεων των ιδρυματων.Σαφως ομως οι απομιμησεις και οι αετονυχηδες εχουν τον τελευταιο λογο και τα καθαρα κερδη....

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nα ρωτήσω κάτι.....?

Ξέρετε κάποιο site με αυθεντικά?(όχι μόνο LIVESTRONG αλλά και με άλλα μηνύματα δηλαδή και με άλλα χρώματα αλλά να είναι αυτθεντικά!)

τα αυθεντικα του ιδρυματος του LANCE ARMSTRONG ειναι 12 διφορετικου χρωματος και γραφουνε ολα το ιδιο "ρητο' LIVE STRONG.τωρα ολα τ'αλλα που θελεις εσυ ειναι ψευτικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα αυθεντικα του ιδρυματος του LANCE ARMSTRONG ειναι 12 διφορετικου χρωματος και γραφουνε ολα το ιδιο "ρητο' LIVE STRONG.τωρα ολα τ'αλλα που θελεις εσυ ειναι ψευτικα.

Και εγώ αυτό ξέρω αλλά κάποιοι μου είπαν πως μόνο τα κίτρινα είναι αυθεντικά και όλα τα άλλα χρώματα που λένε LIVE STRONG είναι ψεύτικα...... :confused:

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

Σε αριθμό λογαριασμού της Unicef;)

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Σωστός. Τουλάχιστον εκεί έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάνε τα χρήματα εκεί που πρέπει.

http://www.everychild.com απο κει παραγγειλα τα λευκα με το make poverty history και τα γαλαζια με το keeping children safe. Στο ιδρυμα του Lance υπαρχουν μονο κιτρινα, που τα ειδατε τα διαφορα χρωματα; (Αχρωματοψια εχω:)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

ΟΧΙ

Το μονο γνησιο ειναι το κιτρινο.Δεν υπαρχει αλλο χρωμα απο το ιδρυμα του Lance

[sIGPIC][/sIGPIC]

επιστρεφω και ζηταω συγνωμη :( :( τροποποιωντας το προηγουμενο μου post.ηθελα να πω οτι και τα αλλα βραχιολακια 12 διαφορετικων χρωματων εχουν και αυτα τον σκοπο τους και δεν ειναι απλα μοδας.το αυθεντικο του lans ειναι κιτρινο.

εδω θα δειτε αυτο που εννοουσα και με λαθος τροπο ειπωθηκε χθες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ειρωνία στην όλη ιστορία με τα βραχιολάκια είναι ότι κατάφεραν να βγάλουν απομιμήσεις που αντί για 3 ευρώ κάνει 1 και δεν πηγαίνουν τα χρήματα για κανένα σκοπό. Το βρίσκω τελείως ηλίθιο. Τα βραχιολάκια με την μορφή μόδας κατάφεραν να κεντρίσουν τον κόσμο και λογικά πρέπει να μαζεύτικε ένα πολυ ικανοποιητικό ποσό ανά τον κόσμο για τους ανάλογους σκοπούς.

Και εγώ το είδα σε ένα περίπτερο... πριν απο λίγες μέρες είδα τον αδελφό μου που φόραγε το κίτρινο και σχολίασα πως είναι βλακεία. Τότε πετάχτηκε η αδελφή μου [ωραία περιγραφή κάνω :D ] και μου είπε πως είναι της μόδας και τα φοράει όλος ο κόσμος εκτός απο μένα.

Τελικά δεν είναι τίποτε άλλο απο άλλη μια παρασύρση των νέων να αγοράζουν οτιδήποτε είναι ''στη μόδα'' [βλακείες δλδ]. Το βραχιολάκι αυτό το φόρέσανε καιι διάσημοι του Hollywood ως ένδειξη βοήθειας στη προσπάθεια που γίνεται. Οι ''υπόλοιποι'' που το αγοράζουν απο περίπτερα μούφα το φοράνε μόνο για να το παίξουν έξυπνοι και στυλάτοι.... :X

Πες τα, το τι κάνουν πια για να είναι trendy (το «μοδάτος» δεν είναι στη μόδα πια :p) δεν περιγράφεται. Άντε να δούμε τι άλλο θα βγάλουν οι αετονύχηδες... :rolleyes:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

aporo ostoso kata poso 8eoreite trendy kai in kati to opoio exei kukloforhsei akoma kai se pagkous kinezon....koinos to exei parei kai h koutsh maria(thn apomimhsh oxi to original)...koinos exei ginei soupa re paidia!!einai sa na kukloforeite me komatakia apo lastixo pirelli sto xeri sas....sas aresei ayto?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εγώ το μόνο που αγόρασα είναι το κίτρινο το αυθεντικό και το έχω εδώ και 4-5 μήνες.

Αυτή η τρέλλα με τα βραχιολάκια άρχισε να φευγει, αλλά εγώ θα το έχω και μετά απο μήνες και χρόνο.

Μόνο τότε όταν οι άλλοι θα λενε "Φοράς ακόμα βραχιολάκι; Είσαι εκτός", δε θα ντρέπομαι να το φοράω.

Γιατί τώρα είμαι απλώς όπως ένας βλάκας που αγόρασε 10 βραχιολάκια 10 διαφορετικά χρώματα. Έστω κιαν προσπαθώ να δικαιολογηθώ, πάλι για κάτι τέτοιους θα με περάσουν.

Όπως ξανάπα, αυτός που το φοράει για το σκοπο το κίτρινο, θα το φοράει και μετά απο τη μόδα.

It's what you do to me..

Εγώ το μόνο που αγόρασα είναι το κίτρινο το αυθεντικό και το έχω εδώ και 4-5 μήνες.

Αυτή η τρέλλα με τα βραχιολάκια άρχισε να φευγει, αλλά εγώ θα το έχω και μετά απο μήνες και χρόνο.

Μόνο τότε όταν οι άλλοι θα λενε "Φοράς ακόμα βραχιολάκι; Είσαι εκτός", δε θα ντρέπομαι να το φοράω.

Γιατί τώρα είμαι απλώς όπως ένας βλάκας που αγόρασε 10 βραχιολάκια 10 διαφορετικά χρώματα. Έστω κιαν προσπαθώ να δικαιολογηθώ, πάλι για κάτι τέτοιους θα με περάσουν.

Όπως ξανάπα, αυτός που το φοράει για το σκοπο το κίτρινο, θα το φοράει και μετά απο τη μόδα.

Σωστός. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. ;)

κανεις δεν το φοραει για το σκοπο τωρα μην κοροιδευομαστε..

ολοι εσεις που το εχετε αγορασει το αυθεντικο η το μουφα ειναι καθαρα για να κανετε το κομματι σας και τιποτα αλλο.-

και συνεχιζω να πιστευω πως δεν υπαρχει τιποτα πιο γελειο απο το να φοραει ολος ο κοσμος το ιδιο επειδη το καναμε μοδα..λες και αμα φορας κιτρινο βραχιολακι στο χερι εισαι must και πιο μαγκας απο τον διπλανο σου που δεν φοραει.!

εγω προσωπικα γελαω με οποιον το φοραει και το φορανε και ολοι. απο τον εργατη που δουλευει στην οικοδομη μεχρι τον εφοπλιστη..ελεος δηλαδη..

ειναι το λιγοτερο αστειο το ολο θεμα.

Δυστυχώς PowerZ, έτσι είναι με όσους θέλουν να είναι μοδάτοι. Διψούν για να ανήκουν στην... αγέλη, λες και αν ξεχωρίσουν ή μείνουν πίσω στη μόδα δεν θα τους κάνουν παρέα. Εγώ αμα είχα κάποιον/α που με σνόμπαρε επειδή δεν θα φορούσα βραχιολάκι ή οτιδήποτε άλλο της μόδας, θα τον/την διαολόστελνα!

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

οχι αγελη.κοπαδι να λες καλυτερα..

η λεξη αγελη θυμιζει πιο πολυ ενωμενα ατομα εδω ομως εχουμε να κανουμε με κοπαδι ακολουθουν ολοι με κλειστα ματια οποια κ αν ειναι η μοδα!

αν αυριο μεθαυριο η μοδα ειναι να πεφτουμε απο γεφυρες να σαι σιγουρος πως αυτοι θα πεσουν ολοι με την μια!

Βρε παιδι μου κατι πραγματα εδω μεσα....

Ηθελα ειλικρινα να δω μερικους απο αυτους που μας τοποθετουν σε αγελες,κοπαδια,στανες,γελοια συμπεριφορα,μοδα κτλ εαν εχουν το μαλλακι αλα Τσαλικη style,εαν εχουν το τσαντακι το LV,το κινητο το super duper κτλ κτλ κτλ

Ποιος νομιζει οτι θα με κρινει και θα προσπαθησει να με μειωσει επειδη υποστηριζω και το δειχνω καθημερινα φιλανθρωπικο εργο?

Εαν δεν δειξω το βραχιολι,την μπλουζα κτλ σε οσους θελουν να ακολουθησουν την μοδα ωστε να ενισχυσουν το καθε ιδρυμα, πως αλλιως να το κανω εφοσον δεν τους καιγετε καρφι για Aids,καρκινο,εμφυλιους,διαδηλωσεις κτλ?

Αραγε οι διαφορες ''κυριες'' τα ιδια λεγανε οταν ειχαν βγει για τον καρκινο του μαστου οι μπλουζες απο τους σχεδιαστες? Σιγουρα οχι...

Συνεχιστε λοιπον ανθρωπισκοι να μας κολλατε ονοματα και ταμπελακια οπως fashion victimes,Gays,φλωροι,γελοιοι,τσομπανηδες κτλ κτλ.

Εαν σας χαλαμε την ζαχαρενια σας, τοτε μην ασχολειστε μαζι μας για το τι κανουμε και πως το κανουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

κανεις δεν το φοραει για το σκοπο τωρα μην κοροιδευομαστε..

ολοι εσεις που το εχετε αγορασει το αυθεντικο η το μουφα ειναι καθαρα για να κανετε το κομματι σας και τιποτα αλλο.

Δε μου λες PowerZ, αυτου του είδους τις προσβολές τις σκέφτεσαι προτού τις γράψεις ή γίνεται με αυτόματη γραφή?

Προσωπικά ξέρω οτι το κίνητρο σου δεν είναι να στεναχωρήσεις τον άλλον, αλλά εδώ εκτός των μοδάτων γράφουν και άνθρωποι (κάνε τον κόπο να διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω) οι οποίοι έχουν πληγεί απο τον καρκίνο (όπως η δική μου οικογένεια για παράδειγμα) και δε θα επιτρέψω ούτε σε σενα, ούτε σε κανέναν άλλο, τύπου "θαυμάστε με τι ωραία που τα χώνω", να με προσβάλει κατ' αυτόν τον τρόπο.

Το να είσαι προσεκτική με τους ανθρώπους δεν βλάπτει, ξέρεις... Είναι φορές που σε ωφελεί κιόλας, ε?

Για οσους θελουν να βρουν αυθεντικα,συνηθως εχουν τα καταστηματα της Nike και τα intersport.Εναλλακτικα με χρηση πιστωτικης στο http://www.laf.org

Τα σημεια αυθεντικοτητας ειναι τα παρακατω.

το πραγματικο βραχιολακι,ειναι σκληρο λαστιχο και οχι σκληρο πλαστικο.Στο εσωτερικο του γραφει made in China Και η συσκευασια του γραφει 1$ το σημα της Nike και τα logos του livestrong καθως και το Moto

The lance armsrtrong foundation provides the practical tools and information that people woth cancer need to live strong.Show your support for people battling cancer by wearing your Live Strong wristband.

Η πισω πλευρα της συσκευασιας γραφει.

LIVESTRONG is a trademark of the Lance Armstrong Foundation

The Swoosh design is a registered trademark of Nike Inc.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδι μου κατι πραγματα εδω μεσα....

Ηθελα ειλικρινα να δω μερικους απο αυτους που μας τοποθετουν σε αγελες,κοπαδια,στανες,γελοια συμπεριφορα,μοδα κτλ εαν εχουν το μαλλακι αλα Τσαλικη style,εαν εχουν το τσαντακι το LV,το κινητο το super duper κτλ κτλ κτλ

Φτου φτου φτου, μακριά από εμας! :knife:

Ποιος νομιζει οτι θα με κρινει και θα προσπαθησει να με μειωσει επειδη υποστηριζω και το δειχνω καθημερινα φιλανθρωπικο εργο?

Εαν δεν δειξω το βραχιολι,την μπλουζα κτλ σε οσους θελουν να ακολουθησουν την μοδα ωστε να ενισχυσουν το καθε ιδρυμα, πως αλλιως να το κανω εφοσον δεν τους καιγετε καρφι για Aids,καρκινο,εμφυλιους,διαδηλωσεις κτλ?

Αραγε οι διαφορες ''κυριες'' τα ιδια λεγανε οταν ειχαν βγει για τον καρκινο του μαστου οι μπλουζες απο τους σχεδιαστες? Σιγουρα οχι...

Τώρα εσύ κατάλαβες ότι κρίνουμε αυτούς που το κάνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς ή αυτούς που το κάνουν μόνο και μόνο επειδή είναι μόδα; :rolleyes::worry:

Συνεχιστε λοιπον ανθρωπισκοι να μας κολλατε ονοματα και ταμπελακια οπως fashion victimes,Gays,φλωροι,γελοιοι,τσομπανηδες κτλ κτλ.

Εαν σας χαλαμε την ζαχαρενια σας, τοτε μην ασχολειστε μαζι μας για το τι κανουμε και πως το κανουμε...

Εγώ πάντως ως γνήσιος ανθρωπίσκος (sic) θα συνεχίσω ακάθεκτος, μπας και φύγει κανείς από το κοπάδι με τα πρόβατα προς σφαγή στο βωμό του marketing...:what:

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★