alfa 156 Δημοσιεύτηκε May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2005 Γεια χαρά. Διαβάζω από εδώ και από εκέι οτι υπάρχει τρόπος να τροποποιήσω το cd των WinXP+SP2 ώστε να μην χρειάζομαι την δισκέτα με τους drivers για τον SATA controller της VIA (motherboard έχω την Asus A8V Deluxe) Ξέρει κανένας κάτι πιο συγκεκριμένο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Μηπως εννοεις κατι τετοιο ;; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. May 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 όχι. Με ενδιαφέρούν ΜΟΝΟ οι VIA drivers. Το γνωρίζω το συγκεκριμένο άρθρο, δεν με βοήθησε. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 ψαξε να βρεις ενα utility ( freeware ) που λεγεται nLite, και θα μπορεις ανετα να κανεις αυτο που ζητας ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. May 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 το ξέρω το nLite αλλα διαβάζω οτι ΔΕΝ κάνει για αυτό που το θέλω http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=676242&postcount=31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 το ξέρω το nLite αλλα διαβάζω οτι ΔΕΝ κάνει για αυτό που το θέλω http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=676242&postcount=31 ναι υπηρχε προβλημα σε παλια εκδοση αλλα τωρα δουλευει κανονικα με την νεα που εχει βγει Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 εγω κατεβασα το nlite .... αντεγραψα το cd των xp μετα ετρεξα το nlite διαλεξα τα integrate a service pack και drivers του ειπα που εχω το service pack μετα του επισης που εχω τους drivers που χρειαζεται να χρησιμοποιω πριν την εγκατασταση για να δει τους sata δισκους με ρωτησε αν ειναι textmode drivers(scsi ktl) του ειπα ναι μετα μου εβγαλε ενα παραθυρο να διαλεξω αναμεσα σε ποιους ακριβως drivers θελω μιας και αυτοι ηταν και για 2000 τα εκανα σωστα? τωρα δλδ δεν χρειαζομαι πια την δισκετα που χρησιμοποιουσα για να δει τους sata δισκους ? πλεων δεν χρειαζεται να ξανα κανω εγκατασταση το service pack? το cd αυτο ειναι ακριβως το ιδιο με το cd που ειχα αλλα + service pack και τους drivers ? και κατι ακομη.... μπορω να περασω στο cd το media player 10 και το msn 7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 εγω κατεβασα το nlite .... αντεγραψα το cd των xp μετα ετρεξα το nlite διαλεξα τα integrate a service pack και drivers του ειπα που εχω το service pack μετα του επισης που εχω τους drivers που χρειαζεται να χρησιμοποιω πριν την εγκατασταση για να δει τους sata δισκους με ρωτησε αν ειναι textmode drivers(scsi ktl) του ειπα ναι μετα μου εβγαλε ενα παραθυρο να διαλεξω αναμεσα σε ποιους ακριβως drivers θελω μιας και αυτοι ηταν και για 2000 τα εκανα σωστα? τωρα δλδ δεν χρειαζομαι πια την δισκετα που χρησιμοποιουσα για να δει τους sata δισκους ? πλεων δεν χρειαζεται να ξανα κανω εγκατασταση το service pack? το cd αυτο ειναι ακριβως το ιδιο με το cd που ειχα αλλα + service pack και τους drivers ? και κατι ακομη.... μπορω να περασω στο cd το media player 10 και το msn 7 ? σωστα τα εχεις κανει, τωρα για τα υπολοιπα δυο : αφου φτιαξεις το ISO μπορεις ανετα με το WinISO να ανοιξεις το ISO και να προσθεσεις το Media Player + MSN στο Image, το nLite Μπορει να βαλει μονο Hotfixes μεσα στο ISO Image και να τα ενσωματωσει στο λειτουργικο Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 σωστα τα εχεις κανει, τωρα για τα υπολοιπα δυο : αφου φτιαξεις το ISO μπορεις ανετα με το WinISO να ανοιξεις το ISO και να προσθεσεις το Media Player + MSN στο Image, το nLite Μπορει να βαλει μονο Hotfixes μεσα στο ISO Image και να τα ενσωματωσει στο λειτουργικο το cd το αντεγραψα με copy-paste και δεν το εγραψα ακομη σε cd .... δεν καταλαβα ομως τι ακριβως πρεπει να κανω για να περασω player + msn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 με το nLite σου δινει την επιλογη αφου βαζεις οτι drivers, service packs + hotfixes θες να φτιαξεις ISO για να το "καψεις" σε CD. αφου δημιουργηθει το ISO τοτε το ανοιγεις με το WinISO και κανεις drag + drop τα αρχεια εγκαταστασης του Windows Media Player + MSN Messenger. Αφου κανεις ολα αυτα σωζεις το ISO και "κοβεις" το CD σου Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 με το nLite σου δινει την επιλογη αφου βαζεις οτι drivers, service packs + hotfixes θες να φτιαξεις ISO για να το "καψεις" σε CD. αφου δημιουργηθει το ISO τοτε το ανοιγεις με το WinISO και κανεις drag + drop τα αρχεια εγκαταστασης του Windows Media Player + MSN Messenger. Αφου κανεις ολα αυτα σωζεις το ISO και "κοβεις" το CD σου και το media και το msn θα εγκαταστηθουν μαζι με την εγκαταστηση των windows ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 οχι δεν θα γινει ετσι, απλα θα τα εχεις πανω στο ιδιο το CD, νομιζω πως υπαρχει τροπος να γινει αυτοματη εγκατασταση και των δυο αλλα πρεπει να φτιαξεις installation script και να τα μετατρεψεις σε .msi ( Windows Installation Package ). το nLite δεν το κανει αυτο Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 οχι δεν θα γινει ετσι, απλα θα τα εχεις πανω στο ιδιο το CD, νομιζω πως υπαρχει τροπος να γινει αυτοματη εγκατασταση και των δυο αλλα πρεπει να φτιαξεις installation script και να τα μετατρεψεις σε .msi ( Windows Installation Package ). το nLite δεν το κανει αυτο αστο τοτε .... μου φτανει πλεων που δεν θα χρειαζομαι καποια δισκετα να δει τους δισκους ουτε να κανω εγκατασταση το service pack .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 τελικα το cd που εκανα δεν bootαρει... γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 θα πρεπει να φταιξεις το ISO μεσα απο το nLite Για να σου κανει boot, η εαν απλα κανεις drag + drop τα αρχεια μεσα στο nero ( η αλλο προγραμμα εγγραφης ) θα χρειαστεις τα boot files, μπορεις να τα βρεις εδω μαζι με οδηγιες ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 θα πρεπει να φταιξεις το ISO μεσα απο το nLite Για να σου κανει boot, η εαν απλα κανεις drag + drop τα αρχεια μεσα στο nero ( η αλλο προγραμμα εγγραφης ) θα χρειαστεις τα boot files, μπορεις να τα βρεις εδω μαζι με οδηγιες ;) ευχαριστω hunter ... ολα ειναι οκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts