thomas27 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Έναν άθλιο κινέζικο και μόλις τον αλλάζω με ένα ωραίο άρπισμα κιθάρας... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Classic phone. Δεν αλλάζω ποτέ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Chicago Bulls Presentation... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ποτέ δε μου άρεσε να βάζω για ήχο κλήσης ένα τραγούδι και γι'αυτό έχω βάλει το Nokia Tune 2008 (αυτό με την κιθάρα) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Sad but true. Κυρίως γιατί ξεκινά δυνατά, μιας και τα αγαπημένα μου ξεκινάνε αργά... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Simple Man - Lynyrd Skynyrd HQ: Κλασσικός κι ατμοσφαιρικός τύπος φυσικά φυσικά ;-) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Sonic the Hedgehog-Green Hill Zone :D Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Το κουπλε του Iratus από το ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Κομματάρα!! Το έχω για ήχο κλήσης από τα Χριστούγεννα περίπου... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts