gergerman Δημοσιεύτηκε January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 6, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ανακατασκευασμένο λαπτοπ, το πολύ στα 250 ευρώ. Κοιτάζω διάφορα, σε διάφορα sites όπως στην Cosmodata, στο tronic κτλ κτλ. Με ενδιαφέρει ένα λάπτοπ ελαφρύ και σχετικά δυνατό όπως πχ το Lenovo X201 ή Χ230. Θα ήθελα λοιπόν κάποιες συμβουλές πάνω σε αυτό το θέμα, όπως: 1) Αξίζει κανείς να επενδύσει σε ένα τέτοιο προϊόν και μέχρι πόσα χρήματα; 2) Ποιοί κατασκευαστές είναι πιο αξιοπιστοι, ώστε να μου κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο; 3) Ποιές εταιρίες πώλησης ανακατασκευασμένων προϊόντων θεωρούνται αξιόπιστες; 4) Τι να προσέξω κατά την αγορά του; κτλ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 1) Στην Γερμανια ειναι πολυ διαδεδομενο λογω οτι πολλες εταιριες δινουν τα λαπτοπ μετα απο 2 χρονια χρησης. Mεχρι 300 βρισκεις μια χαρα λαπτοπ.. 2) Εχω αγορασει 2 DELL για μενα και 2 για 2 φιλους και ολα ειναι μια χαρα. Και αν θα ξαναπαρω DELL θα ειναι. 3) Στο Γερμανικο ebay θα βρεις πωλητες με πωλησεις 20000 λαπτοπ δηλαδη powerseller με εγγυηση και φυσικα αμεση αποστολη.Μια ματια να ριξεις θα δεις οτι υπαρχουν πολλα Value for money κομματια. 4) Εγω προσωπικα κοιταω παντα στα γερμανικα shop ... οι powerseller ειναι παντα εγγυημενοι και φυσικα οταν τα feed σε αριθμο πανω απο 20.000 ειναι κατα 99,0 η 100% θετικα ειναι εγγυηση.Ουδεποτε ειχα κανενα μα κανενα προβλημα και στις 4 αγορες λαπτοπ που εκανα αποκλειστικα απο το ebay.Φυσικα στο θεμα του υπολογιστη ειναι να συγκρινεις εσυ τα χαρακτηρηστικα του με τις τιμες των εταιριων γιατι σιγουρα θα βρεις διαφορες στις τιμες.Με τα σημερινα δεδομενα σιγουρα να κοιταξεις να εχει 4 ραμ και πανω μνημη i5 η i7 επεξεργαστη και φυσικα SSD δισκο.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts