tassosphoto Δημοσιεύτηκε January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 5, 2018 Έχω γραφτεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο στο waze , το πρόγραμμα δωρεάν χαρτών που αναπτύσσονται και διορθώνονται από μας τους ίδιους ! πρόσφατα έχει αγοραστεί από την google . μπορεί κάποιος admin να ελέγξει και αν θέλει να το προτείνει ως ένα μέσο να ρίξουμε την κίνηση στις μεγαλουπόλεις μας; Άρθρο για συνεργασία του waze στην Γαλλία : εδώ μπορείτε να το κατεβάσετε σε android Σελίδα της Ελληνικής κοινότητας waze στην Ελλάδα Εδώ μπορεί να κάνει είσοδο όποιος έχει εγγραφεί πρώτα στο κινητό , και να δει τις διαδρομές του , να κάνει διορθώσεις (σε κομμάτια πυο έχει οδηγήσει) Παράθεση Wazer "tassosphotography" Waze. Outsmarting Traffic, Together Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 Έχω γραφτεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο στο waze , το πρόγραμμα δωρεάν χαρτών που αναπτύσσονται και διορθώνονται από μας τους ίδιους ! πρόσφατα έχει αγοραστεί από την google . μπορεί κάποιος admin να ελέγξει και αν θέλει να το προτείνει ως ένα μέσο να ρίξουμε την κίνηση στις μεγαλουπόλεις μας; Άρθρο για συνεργασία του waze στην Γαλλία : εδώ μπορείτε να το κατεβάσετε σε android Σελίδα της Ελληνικής κοινότητας waze στην Ελλάδα Εδώ μπορεί να κάνει είσοδο όποιος έχει εγγραφεί πρώτα στο κινητό , και να δει τις διαδρομές του , να κάνει διορθώσεις (σε κομμάτια πυο έχει οδηγήσει) στο waze έχει να ψάχνει επαφές; στο gmaps στην αναζήτηση μπορείς να ψάξεις με το όνομα μιας επαφής και να σου δείξει την διεύθυνση της εάν την έχεις αποθηκεύσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 στο waze έχει να ψάχνει επαφές; στο gmaps στην αναζήτηση μπορείς να ψάξεις με το όνομα μιας επαφής και να σου δείξει την διεύθυνση της εάν την έχεις αποθηκεύσει. απαντώ στον εαυτό μου. ναι έχει τελικά εννοείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts