papg Δημοσιεύτηκε January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 1, 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μια ερώτηση για τους γνωρίζοντες απο δίκτυα και συσκευές. Υπάρχει μηχάνημα συναλλαγών Pos με θύρες 2 σύνδεσης, α)γραμμής Τηλεφώνου. β)ethernet. Στο χώρο δεν υπάρχει γραμμή τηλεφώνου ούτε μόντεμ για να συνδεθεί. Υπάρχει σε ταμπλετ κάρτα με data .Τί πρέπει να πάρω για να: α)τοποθετήσω την κάρτα με τα data και να έχει και έξοδο ethernet και wifi. β) να συνδέσω μέσω wifi το τάμπλετ με συσκευή που θα έχει και θύρα ethernet. Σε αυτή την περίπτωση αυτό πχ http://www.e-shop.gr/asus-rp-n12-wireless-n300-range-extender-access-point-media-bridge-p-PER.617485 κάνει; θα δίνει ιντερνετ στην ethernet γ)αν υπάρχει συσκευή να βάλω στικάκι με data επάνω και να δίνει ιντερνετ σε θύρα ethernet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μπορείς να αγοράσεις ένα modem router 4g, να βάλεις την Sim σου και να είσαι οκ. Ολα από πίσω έχω θύρες ethernet οπότε μπορείς να βάλεις με απλό καλώδιο lan το POS. Το ΜΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η SIM (Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ). Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. January 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Τελικά πήρα ενα ρούτερ που έχει ethernet και δέχεται 3g-4g Usb στικάκι και όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Τελικά πήρα ενα ρούτερ που έχει ethernet και δέχεται 3g-4g Usb στικάκι και όλα οκ Μια χαρά:):):) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts