jog Δημοσιεύτηκε April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 28, 2005 Παιδιά χρησιμοποιεί ο πατέρας μου ie sp2,και χθες το βράδυ δεν φόρτωνε καμιά σελίδα,ενώ ο mozilla λειτουργούσε κανονικότατα. Κάθε σελίδα δεν φορτώνει,ενώ στις συνδέσεις στην επιλογή του ie δεν υπάρχει καμμία Υγ Έχω dsl και δεν κάνω κληση σε αριθμό... Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει? Ευχαριστώ πολύ και καλό Πάσχα σε όλους! :) :O EDIT Επίσης δεν μπορεί ο πατέρας μου να παραλάβει e-mail μέσω microsoft outlook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Γεια σου φιλε συμπολιτη.Δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να συμβαινει με των IE and Outlook απο τις περιγραφες σου,καθως μπορει να εγινε καμια αλλαγη στις ρυθμισεις,ισως να φταιει και το ενσωματωμενο firewall στα SP2 και καταλαθος ο πατερας σου να πατησει block στον ΙΕ οταν του πεταχτηκε το παραθυρακι. Για να μπορει ο πατερας σου να βλεπει τα e-mail του βαλε Thunderbird προσωρινα-αν και θα ηταν καλυτερα μονιμα-μεχρι να το διορθωσεις το προβλημα. Καλο Πασχα και σε εσενα φιλε! :) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Διαγραφή cookies, cache, history και επαναφορά ρυθμίσεων στα default. Restart και voila... Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Παίδες την δουλειά μου την έκανε το netlimiter 2 μιας και δεν το είχα σβήσει καλά είχε και firewall... Τώρα είναι οκ! Καλό Πάσχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts