galanakop Δημοσιεύτηκε December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 2, 2017 Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω ένα δυνατό gaming laptop. Το μπάτζετ μπορεί να φτάσει και τα 2000. Εκτός από gaming θα είναι επίσης και ο βασικός μου υπολογιστής στο σπίτι κυρίως. Περιμένω τίς προτάσεις σας. Nikos Oneplus 5t Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Νικόλα είχα το ίδιο δίλημμα πριν από μερικούς μήνες και κατέληξα σε αυτό MSI NB APACHE PRO GE72 7RE-050NL και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) Νικόλα είχα το ίδιο δίλημμα πριν από μερικούς μήνες και κατέληξα σε αυτό MSI NB APACHE PRO GE72 7RE-050NL και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Απο που το πηρες? Εχω βρει αυτό και μου βγαινει 1400 ευρω https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0765FF3J1/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 Edited December 2, 2017 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts