Jump to content

STRATEGY GAMES GIA PC

lionor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να πω ειστε απο τους τυχερους.Αν πατε παντως στο official forum θα δειτε και μονοι σας. Σε εμενα δυστυχως δεν επαιξε και ο υπολογιστης μου ειναι καινουργιος.Ισος ελαττωματικο dvd

.

• Απαντήσεις 60
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μολις πηρα τα: stronghold 2, empire earth 2, και act of war. Οταν τα δω θα πω εντυπωσεις μου... λιγο που κοιταξα το act of war, μου κανει ενα προβλημα: οταν παιζω μια αποστολη μεμονωμενη σε μισο λεπτο μου βγαζει οτι τελειωσα την αποστολη με επιτυχια, ενω δεν εχω παιξει καθολου, ξερει κανεις τπτ για αυτο...? και κατι αλλο: ενα dvd ειναι ή δυο? γιατι εγω το εχω σε ενα...

Μια ερώτηση: Επειδή από τότε που το πήρα έπαιζα σε μία εποχή, τώρα που θέλω να αλλάξω δεν βρίσκω από που στη διάρκεια του παιχνιδιού!Μπορείτε να μου πείτε πως αλλάζω??

Iparxi sta updates , afou anafa8misis ta miletery KTL kai mazepsis arketous podos (giro stos 15) sto kendro tis o8onis sou vgazi epilogi gia na proxorisis sto epomeno age ( diladi epomeni epoxi).

i an 3ekinisis skimish mporis na diale3is se pia epoxi 8a 3ekinisis..apo 1 -15

το act of war παιδιά είναι ωραίο??είναι τύπου command & conquer - generals και τέτοια??μπορείς δηλαδή να ξεκινήσεις με μια faganoula k να κανεις ολόκληρο πόλεμο ??

το act of war παιδιά είναι ωραίο??είναι τύπου command & conquer - generals και τέτοια??μπορείς δηλαδή να ξεκινήσεις με μια faganoula k να κανεις ολόκληρο πόλεμο ??

το εχω δει παρα πολυ λιγο για να εχω ολοκληρωμενη αποψη, αλλα ενα μονο θα σου πω: παρτο :)

Εμένα μου άρεσε πάντως, δες και το σχετικό topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=66216

απιστευτο...πηρα τοσα παιχνιδια...και αρχισανε τα προβληματα! την μια καηκε η καρτα γραφικων και αναγκαστηκα να την αλλαξω...μετα κατα λαθος εχυσα υγρα στο πληκτρολογιο και παρ' οτι το 'πλυνα' δεν λειτουργει και παει και αυτο για αλλαγμα...αντε να δουμε τι αλλο θα συμβει τωρα!