lionor Δημ. May 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 παιζει κανεις το empire earth II? λεει τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 age of empires(conquerors) epaiza ayto to paixnidi gia 2 xronia astamatita san trelos kai mesw internet kyrios,synexeia anakalypta kai kati kainourgio,polla pragmata na matheis,polles leptomereies,polla stoixeia pou mporoun na krinoun ton nikiti,apsogo prepei na einai to monadiko paixnidi pou exw pei po po ti douleia exoun kanei gia na to ftiaksoun oste na mou pairnei 2 xronia kai akoma na vriskw kainourgies taktikes kai leptomereies kai ktl. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. May 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 STRONGHOLD 2 . - λεει τπτ? σε τι στυλ ειναι; τι συστημα εχεις; το τρεχει καλα; sorry που σε κουραζω αλλα ελπιζω να μου απαντησεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 (edited) To CIVILIZATION einai to agaphmeno moy STRATEGY GAME. Edited January 26, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 παιζει κανεις το empire earth II? λεει τπτ? Το πήρα εγώ σήμερα, και έπαιξα λιγο. Μου άρεσε πολύ, έχει εποχές και τις ανάλογες καιρικές συνθήκες, καινούρια κτίρια, καινούριες μονάδες, 15 εποχές,καινούριες πηγές. Από γραφικά περίμενα κάτι παραπάνω, αλλά δεν με πειράζει, γιατί τότε θα ήθελε και μεγαλύτερες απαιτήσεις και δεν νομίζω να μου έπαιζε! :p Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 εχει καμοια σχεση με το mythology?μοιαζει καθολου με το conquerors?σε τι στιλ ειναι? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 λεει τπτ? σε τι στυλ ειναι; τι συστημα εχεις; το τρεχει καλα; sorry που σε κουραζω αλλα ελπιζω να μου απαντησεις! :) ine stil mesioniko.. ipotes alaga kl.. emena mou arese arketa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 εχει καμοια σχεση με το mythology?μοιαζει καθολου με το conquerors?σε τι στιλ ειναι? :D Περίπου σαν το προηγούμενο είναι,αλλά οι καρικές συνθήκες δίνουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με το παλιό Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Το πήρα εγώ σήμερα, και έπαιξα λιγο. Μου άρεσε πολύ, έχει εποχές και τις ανάλογες καιρικές συνθήκες, καινούρια κτίρια, καινούριες μονάδες, 15 εποχές,καινούριες πηγές. Από γραφικά περίμενα κάτι παραπάνω, αλλά δεν με πειράζει, γιατί τότε θα ήθελε και μεγαλύτερες απαιτήσεις και δεν νομίζω να μου έπαιζε! :p τι μηχανημα εχεις και το παιζεις; δηλ τι μνημη, επεξεργαστη και καρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 ine stil mesioniko.. ipotes alaga kl.. emena mou arese arketa. να ρωτησω και σενα φιλε μου σε τι μηχανημα το παιζεις; το ρωτω γιατι αμα ειναι να σερνεται στο pc μου τι να το κανω.... αληθεια ζωγραφου μενεις; αν ναι, ισως μπορουμε να κανονισουμε κανενα meerting... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 καλο ειναι γενικα αν θελετε να λεμε και τι συστημα εχουμε, για να ξερουμε και οι υπολοιποι αν θα το τρεχει στο δικο μας :) δοκιμασα να παιξω το cossacks II. Προσωπικά απογοητευτηκα...εχει πολυ καλα γραφικά και ηχο, αλλα το gameplay ειναι σαν τα παλιοτερα που δεν μου αρεσαν καθολου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Όταν θέλεις να διορθώσεις ή να προσθέσεις κάτι σε υπάρχον post, μπορείς να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφεύγεις τα συνεχόμενα posts. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 τι μηχανημα εχεις και το παιζεις; δηλ τι μνημη, επεξεργαστη και καρτα; P3 650mhz, 320 sdram, fx5200 128mb Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 P3 650mhz, 320 sdram, fx5200 128mb το παιζεις σε high detail ή low? γιατι το συστημα που αναφερεις δεν ειναι και οτι καλυτερο πια... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 να ρωτησω και σενα φιλε μου σε τι μηχανημα το παιζεις; το ρωτω γιατι αμα ειναι να σερνεται στο pc μου τι να το κανω.... αληθεια ζωγραφου μενεις; αν ναι, ισως μπορουμε να κανονισουμε κανενα meerting... :) p4 1.7 1 GB ram ddr400 , me 512 trexi mia xara ge force 5700 elpizw na voi8isa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Οντως το Empire Earth 2 ειναι παρα πολυ καλο. Πολλα νεα στοιχεια, περισσοτερα units και αρκετα καλυτερα γραφικα! Ειδικα τα εφε με τις αλλαγες των εποχων ειναι παρα πολυ καλα! Πολυ χιονι ριχνει καθε Δεκεμβρη :D :D :D Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Παιδια πολυ καλο το ΕΕ2... Το πηρα χτες και εχω λιωσει... Απαιχτο... Συστηνεται για "αγορα"... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Μια ερώτηση: Επειδή από τότε που το πήρα έπαιζα σε μία εποχή, τώρα που θέλω να αλλάξω δεν βρίσκω από που στη διάρκεια του παιχνιδιού!Μπορείτε να μου πείτε πως αλλάζω?? Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 το παιζεις σε high detail ή low? γιατι το συστημα που αναφερεις δεν ειναι και οτι καλυτερο πια... ;)Παίζω σε ανάλυση 1024 και σε low τα περισσότερα και λίγες επιλογές είναι medium. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. May 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 εχω εναν 2.4 celeron 512 ram 120 HD 5200 FX το battle for middle earth σε high detail σερνοτανε, σε low καπως παιζοτανε παραγειλα τωρα τα: act of war, stronghold 2 και empire earth 2 αλλα....πρεπει να παω το pc μου για service, τα παιξε και δεν ανοιγει... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Προσοχη με το act of war. Εχει παρουσιασει πολλα προβληματα το κλειδωμα του παιχνιδιου. Εγω ευτυχως πρωτα το νοικιασα γιατι αλλιως ακομη θα τα εκλαιγα τα λεφτα μου. Λιγο που διαβασα στο επισημο forum της αταρι πολυ εκαναν παραπονα , αλλοι ελεγαν πως το παιχνιδι τους χαλασε τα drive και το πιο κουλο.... οι τεχνικοι σαν λυση προετρεπαν στην χρηση τον γνωστων cd fix <ra<k. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. May 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Προσοχη με το act of war. Εχει παρουσιασει πολλα προβληματα το κλειδωμα του παιχνιδιου. Εγω ευτυχως πρωτα το νοικιασα γιατι αλλιως ακομη θα τα εκλαιγα τα λεφτα μου. Λιγο που διαβασα στο επισημο forum της αταρι πολυ εκαναν παραπονα , αλλοι ελεγαν πως το παιχνιδι τους χαλασε τα drive και το πιο κουλο.... οι τεχνικοι σαν λυση προετρεπαν στην χρηση τον γνωστων cd fix <ra<k. πως γινεται να χαλασει το drive? παραξενο μου φαινεται αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Προσοχη με το act of war. Εχει παρουσιασει πολλα προβληματα το κλειδωμα του παιχνιδιου. Εγω ευτυχως πρωτα το νοικιασα γιατι αλλιως ακομη θα τα εκλαιγα τα λεφτα μου. Λιγο που διαβασα στο επισημο forum της αταρι πολυ εκαναν παραπονα , αλλοι ελεγαν πως το παιχνιδι τους χαλασε τα drive και το πιο κουλο.... οι τεχνικοι σαν λυση προετρεπαν στην χρηση τον γνωστων cd fix <ra<k. εγω το εχω τερματισει και δεν ειχα κανενα απολυτως κολλημα παρα μονο με τα γραφικα διοτι δεν αντεχε το pc μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Ούτε εμένα μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Και σε μενα δεν παρουσιασε κανενα προβλημα το συγκεκριμενο παιχνιδι και παροτι το παιζω σε καπως αρχαιο laptop (acer ferrari 3000) ισα ισα τα γραφικα ειναι καταπληκτικα, μονο παρουσιαζει ενα μικρο προβλημα (αργει λιγο η κινηση) οταν υπαρχουν πολλες μοναδες στην οθονη. Και ΕΥΤΥΧΩΣ το drive δουλευει μια χαρα :luck: Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts