platon_153 Δημοσιεύτηκε April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2005 Γεια σας παιδια.Εχω μια PixelView PlayTV Pro 5.24 PV-BT878P+ (καπως ετσι ειναι το μοντελο) κ ειχα να δω tv αρκετο καιρο,οταν καποια στιγμη την ανοιξα δεν εδειχνε τιποτα,παρα μονο χιονα σε ολα τα καναλια κ το ραδιο δεν ακουγοταν, μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να την φτιαξω.(απο καλωδια δεν εχω πειραξει τιποτα) Μηπως ξερει κανενας τι μπορει να φταιει? το ξερω οτι δεν εδωσα πολλα στοιχεια κ οτι μπορει να φταινε χιλιαδυο πραγματα αλλα ισως μπορει να βρεθει λυση.Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Μεταφέρεται στο hardware. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pjs788 Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Γεια σας παιδια.Εχω μια PixelView PlayTV Pro 5.24 PV-BT878P+ (καπως ετσι ειναι το μοντελο) κ ειχα να δω tv αρκετο καιρο,οταν καποια στιγμη την ανοιξα δεν εδειχνε τιποτα,παρα μονο χιονα σε ολα τα καναλια κ το ραδιο δεν ακουγοταν, μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να την φτιαξω.(απο καλωδια δεν εχω πειραξει τιποτα) Μηπως ξερει κανενας τι μπορει να φταιει? το ξερω οτι δεν εδωσα πολλα στοιχεια κ οτι μπορει να φταινε χιλιαδυο πραγματα αλλα ισως μπορει να βρεθει λυση.Ευχαριστω! phile mou profanos faiei to pc sou gia periegrapse to ligo.prin sou epaize kala? :shifty: gia na sou paiksei mia tetia karta theleis tromero pc :p esi isos na min to exeis lipamai poli prepei na alakseis to pc i na pareis alli karta :rolleyes: .den iparxei alli lisi.adieksodos phile mou :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. April 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 den katalava... giati prepei na exo tromero pc gia na pexei? palia mia xara epaize k to pc mou exei intel celeron 2.2 512ram k nvidia geforce4. den katalava giati prepei na allaxo to pc ti iponoeis oti i karta den einai kali i oti to pc den einai kalo? mipos me douleveis? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Δεν ειναι αυτο pjs788. Εχω την ιδια καρτα σε εναν P4 1.8 και επεαιζε χαλαρα απο τοτε που ειχα 256ΜΒ Ram και χωρις καρτα γραφικων. Κατι αλλο φταιει. Φιλε platon_153 μηπως αν δοκιμαζες να την απεγκαταστησεις και να την ξαναεγκαταστησεις? Επισης σαν προγραμμα προβολης δοκιμασε το DScaler που ειναι αρκετα καλυτερο απο αυτο που παρεχεται με την καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. April 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 re c den nomizo na exo to install. ase pou den xero tipota apo tis rithmiseis tou programmatos... kamia alli lisi? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts