Jump to content

Χρόνος ενεργοποίησης VDSL


major65
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω κάνει αίτηση απο 13 Νοε 2017 για αναβάθμιση της υπηρεσίας μου από ADSL σε VDSL στη Λάρισα. Στις 20 Νοε παρέλαβα το νέο μόντεμ χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί η νέα υπηρεσία ακόμη. Προσπάθησα να επικοινωνήσω αλλά είχε μεγάλο χρόνο αναμονής, δεν ξέρω σε πόσο χρόνο θα ενεργοποιηθεί η νέα σύνδεση και ποια είναι η εξέλιξη. Στην ενημερωτική σελιδα της nova φαίνεται εδώ και 9 ημέρες οτι είναι στο στάδιο κατασκευής. Ευχαριστώ.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα major65,

 

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

 

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα, με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου (π.χ. τον αριθμό τηλεφώνου, τον ΑΦΜ του κατόχου), για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

 

Αντώνης, Nova Support

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα συνδέθηκα,αλλά για να πω την αλήθεια η εμπειρία μου δεν είναι και η καλύτερη, ιδιαίτερα στο πόσο γρήγορα ανοίγουν οι σελίδες στο browsing (με τη ASDL που ήμουνα ήταν πιο σβέλτες) . Μίλησα με τη υποστήριξη να με αλλάξουν σε fastpath. Τα στοιχεία της σύνδεσης που παραθέτω δεν ξέρω αν είναι σωστά.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα major65,

 

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

 

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι έχει δρομολογηθεί αίτημα προς το αρμόδιο τμήμα της τεχνικής μας διεύθυνσης, για την ενεργοποίηση fastpath στην υπηρεσία σου και για την πορεία εξέλιξης θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωσή σου στο κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

 

Αλέξης, Nova Support

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...