Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 ***pre release***

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

efxaristo para poli

alla min neyriazeis apla varethika na perno kinita kai to mono pou kanoun einai klik kai mia fotografia kai na akous radiofonaki kai na stelneis ena sms kai tilefono

thelo ena kinito pou na kanei pio polla kai pistevo oti to series 60 antapolrinete stis prosdokies mou

efxaristo poli kai pali

aaa kai kati akomi mipos iparxei kanena programmataki pou mporo na allazo ta kanalia tis tv apo to kinito

eeee?????

Ναι υπαρχει το IR remote αλλα δεν δουλευει στο 6680 γιατι απλα δεν εχει υπερυθρες :)

B L U E in G R E E N :cool:

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

efxaristo para poli

alla min neyriazeis apla varethika na perno kinita kai to mono pou kanoun einai klik kai mia fotografia kai na akous radiofonaki kai na stelneis ena sms kai tilefono

thelo ena kinito pou na kanei pio polla kai pistevo oti to series 60 antapolrinete stis prosdokies mou

efxaristo poli kai pali

aaa kai kati akomi mipos iparxei kanena programmataki pou mporo na allazo ta kanalia tis tv apo to kinito

eeee?????

αν εννοεις εμενα δε νευριασα φιλε μου το κινητο αυτο ειναι οτι πρεπει παντως. :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Wirelessly posted (Nokia3230/2.0 (3.0505.2) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

φιλε μου δεν δοκιμασα αν παιζει αλλα συμφωνα με τις πληροφοριες μου δεν παιζει θα το δοκιμασω παντως.

η μπαταρια καλη συμφωνα παντα με την προυποθεση οτι ειναι smartphone.

δευτερη μερα σημερα κι εχει πεσει στη μεση

Ευχαριστώ παρά πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Όσο για τα mp3 υπάρχουν και πολύ μικρα mp3 player που είναι απείρως πιο φτηνά και με καλύτερη ποιότητα ήχου. Έλεος...

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

θα σου απαντησω κι οτι καταλαβες καταλαβες,το 6680 φιλε μου ειναι απλα ενα πολυεργαλειο και multimedia ειναι και μαλιστα με απεριοριστες δυνατοτητες και επαγγελματικο προσανατολισμο εχει,απλα ειναι ενα κινητο που το φτιαχνεις στα μετρα σου κι οπως εσυ θελεις οποτς ασε στην ακρη το w-800,δεν συγκρινοντε.

θα μεινεις κατενθουσιασμενος και ειμαι σιγουρος. :)

Συμφωνώ απόλυτα. Πώς γίνεται και έχουμε κοινές απόψεις με αυτόν τον άνθρωπο;;; :)

Τα vibes;;;... Τι να πω! :D

Wirelessly posted (Nokia3230/2.0 (3.0505.2) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ευχαριστώ παρά πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Όσο για τα mp3 υπάρχουν και πολύ μικρα mp3 player που είναι απείρως πιο φτηνά και με καλύτερη ποιότητα ήχου. Έλεος...

Δεν πιστεύω ότι έχεις δίκιο. Αν δοκίμασες το N-gage, δεν έχει τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ να ζηλέψει από ένα επαγγελματικό Mp3 player με αντίστοιχη μνήμη... Ειλικρινά.

Τώρα, το 6680, κοντεύει σε αυτά τα επίπεδα, αλλά μη ξεχνάμε ότι παρέχεται η δυνατότητα κατασκευής εξωτερικών εφαρμογών για Equalizer, Έξτρα Bass κλπ, που θα το έφθανε στην κορυφή. Ένα Mp3 Player, είναι απλώς αυτό... χωρίς έναν κινητό υπολογιστή μαζί! ;-)

to kinito exei kai quickword kai quickpoint dld moro na kano ena eggrafo i mia parousiasi kai na tin metafero sto pc mou????

http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg

Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας)

to kinito exei kai quickword kai quickpoint dld moro na kano ena eggrafo i mia parousiasi kai na tin metafero sto pc mou????

Mαλλον εχει οπως και στο 6630! Ειναι ομως μονο για να βλεπεις τετοιου τυπου αρχεια και οχι για να μπορεις να φτιαξεις δικα σου η να κανεις edit! Για αυτο το σκοπο ειναι το Quick Office Premier το οποιο κανει ακριβως οτι ενα office στο PC ;)

B L U E in G R E E N :cool:

Παιδιά είμαι ο μόνος που δεν έχω καταφέρει να κάνω βιντεοκλήσεις;Εχει κάνει κάποιος απο εσας βιντεικλήση με Cosmote 3G;Απο το Πλαίσιο που πήρα το κινητό μου είπαν ότι δεν έχουν τις ρυθμίσεις για το 6680 και να τις πάρω απο Cosmote.Απο Cosmote μου έβαλαν τις ρυθμίσεις για 6630,αφου δεν είχαν έρθει ακόμα οι ρυθμίδεις για 6680.

Επίσης απο την Vodafon που ρώτησα για να πάρω 3G CU κάρτα, μου είπαν ότι δεν έχουν ρυθμίσεις για αυτό το κινητό και δεν θα μπορέσω να μπω στο Vodafon Live 3G.

george cc

Mαλλον εχει οπως και στο 6630! Ειναι ομως μονο για να βλεπεις τετοιου τυπου αρχεια και οχι για να μπορεις να φτιαξεις δικα σου η να κανεις edit! Για αυτο το σκοπο ειναι το Quick Office Premier το οποιο κανει ακριβως οτι ενα office στο PC ;)

den iparxei kapio programataki gia na kaneis edit arxeia .doc kai .ppt?????????

den iparxei kapio programataki gia na kaneis edit arxeia .doc kai .ppt?????????

Αν διαβασεις πιο προσεχτικα την απαντηση που σου εδωσε ο matrb θα δεις αν υπαρχει. :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αν διαβασεις πιο προσεχτικα την απαντηση που σου εδωσε ο matrb θα δεις αν υπαρχει. :rolleyes:

sosta sorry den to proseksa

pou to vrisko to quick office omos???

parexete me to kinito i prepei na to katevaso

sosta sorry den to proseksa

pou to vrisko to quick office omos???

parexete me to kinito i prepei na to katevaso

Οχι με το κινητο παρεχεται μονο η εκδοση που μπορεις να διαβασεις τα εγγραφα χωρις να μπορεις να τα επεξεργαστεις.Για να δεις που μπορεις να το κατεβασεις ριξε μια ματια στα :

[Επισημο] ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ IRC

[Επισημο] Χρήσιμα links με εφαρμογές και άλλα

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Θα ηθελα να σας ρωτησω αν οντως το 6680 θα κυκλοφορησει στην αγορα την Παρασκευη.Λογω του οτι εχουν μαζευτει πολλες σελιδες στο thread δεν μπορεσα να βρω αυτο που εψαχνα.Η τιμη του στα ποσα ευρω θα κυμαινεται?Διαβασα κατι για 560ευρω...Ειναι εκει γυρω?

Θα ηθελα να σας ρωτησω αν οντως το 6680 θα κυκλοφορησει στην αγορα την Παρασκευη.Λογω του οτι εχουν μαζευτει πολλες σελιδες στο thread δεν μπορεσα να βρω αυτο που εψαχνα.Η τιμη του στα ποσα ευρω θα κυμαινεται?Διαβασα κατι για 560ευρω...Ειναι εκει γυρω?

nai 5 pano 5 kato

Ποια Παρασκευή;;; Έχει κυκλοφορήσει ήδη! Έγω το είδα σε Club Nokia το Σάββατο και ο υπάλληλος μας είπε τιμή 565€.
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Mia dikaiologhmenh aporia exo...Yparxei enas tomeas poy na ysterei to 6680 enanti toy 6630;

προσωπικα δεν το χω δει ακομα φιλε μου να υστερει καπου επισης να προσθεσω οτι μεχρι τωτα δεν μου χει κανει ουτε μια δυσλειτουργια πουθενα :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει κάποιος που έχει το 6630 να το πουλήσει για να πάρει το 6680. Απ ότι βλέπω στο Buy&Sell τα 6630 πουλιούνται γύρω στα 300 - 350€. Θέωρω υπερβολή κάποιος να δώσει +200€ για τις μικρές βελτιώσεις που έχει το 6680...
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

ρε παιδιά, όταν ξεκινάει μια κλήση και όταν τελειώνει γράφει κάτι για πακέτα δεδομένων. Τι ειναι αυτό και πώς απενεργοποιείται?

Παιδιά είμαι ο μόνος που δεν έχω καταφέρει να κάνω βιντεοκλήσεις;Εχει κάνει κάποιος απο εσας βιντεικλήση με Cosmote 3G;Απο το Πλαίσιο που πήρα το κινητό μου είπαν ότι δεν έχουν τις ρυθμίσεις για το 6680 και να τις πάρω απο Cosmote.Απο Cosmote μου έβαλαν τις ρυθμίσεις για 6630,αφου δεν είχαν έρθει ακόμα οι ρυθμίδεις για 6680.

Επίσης απο την Vodafon που ρώτησα για να πάρω 3G CU κάρτα, μου είπαν ότι δεν έχουν ρυθμίσεις για αυτό το κινητό και δεν θα μπορέσω να μπω στο Vodafon Live 3G.

Για να κάνεις βιντεοκλήση το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι κάτω από δίκτυο 3G και να μην είναι επιλεγμένο το κινητό μόνο σε GSM δίκτυο (εαν υπάρχει σαν επιλογή) και φυσικά να είναι ενεργοποιημένη σαν υπηρεσία στην γραμμή σου.

Οι μόνες ρυθμίσεις που μπορεί να λάβεις είναι για την πλοήγηση μεσω του κινητού με ταχύτητα 3G στο internet...και γι' αυτο η Vodafone σωστά σου είπε οτι δεν έχει ρυθμίσεις για το 3G Vodafone Live διότι το 3G Vf Live δεν υποστηρίζεται απο την συσκευη αυτή και γενικά κανένα ΝΟΚΙΑ δεν πρόκειται μέχρι στιγμής να το υποστηρίζει..... :D :D :D

Ελπίζω να βοήθησα... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

γυρισα ολη την αθηνα σημερα, το κεντρο και δεν υπηρχε πουθενα, 3 γερμανους(απο αυριο), 2 vodafone(απο 18/4), 1 tim, 1 πλαισιο και το nokia shop απο οπου το πηρε ο nervous, μαλιστα μου ειπε οτι ειχε φερει 4 και πουληθηκαν..ποιοι τα πηραν αραγε; σιγουρα θα τους ηξερα ολους σκεφτηκα. ειχε μια dummy μονο, μια χαρα ηταν, πολυ ομορφο και πιο λεπτο απ'οτι περιμενα. το αφεντικο μου λεει: καλα ε, και το πρωτο εργαλειο!! χε! πολυ γελιο. στο πλαισιο δεν ηξερε καν η πωλητρια τι της ελεγα. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...