Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 ***pre release***

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι για οποιον γνωριζει?

Σε περιπτωση που αγορασουμε το τηλεφωνο και βγει καινουριο λογισμικο η διαδικασια εγκαταστασης ειναι δυσκολη?

Επισης γνωριζει κανεις αν θα ειναι δυνατη οπως πχ στο sx1 η αλλαγη ολων των μερων σε περιπτωση που φθαρθει ετσι ωστε να μοιαζει ξανα καινουριο?

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Να ρωτησω κατι για οποιον γνωριζει?

Σε περιπτωση που αγορασουμε το τηλεφωνο και βγει καινουριο λογισμικο η διαδικασια εγκαταστασης ειναι δυσκολη?

Επισης γνωριζει κανεις αν θα ειναι δυνατη οπως πχ στο sx1 η αλλαγη ολων των μερων σε περιπτωση που φθαρθει ετσι ωστε να μοιαζει ξανα καινουριο?

Δυστυχως η Νοκια δεν μας εχει δωσει την δυνατοτητα να κανουμε αναβαθμιση μονοι μας .Θα πρεπει να την επισκεφτουμε ,για αναβαθμιση.

Για το δευτερο ,λογικα θα κυκλοφορησουν και εξαρτηματα για αντικατασταση.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε ένα site στην Ιταλία:

( http://67.15.111.132/~mondo3/telefoni/terminali_3.html )

και είχε το 6680 στα 250 ευρώ κλειδωμένο... Όμως τώρα το έχουν φύγει.... Μήπως γνωρίζει κανείς το site και από πια εταιρεία είναι η προσφορά??? Ισχύει ακόμα???

H prosfora htan gia thn Italikh 3 kai oloi pistepsame se aythn,gia pio logo efyge to thlefono apo ton katalogo den xserw,alla gia na to bgalane shmenei oti mallon den tha kykloforisei apo thn 3!!!krimas kai kanei poloi kales prosfores!!diladi den htan apithano na to kykloforousan se aythn thn timh!!!!krimas,as perimenoume na doume an tha kanei kamia prosfora h italikh TIM opws me to 6630!

:)

Καλα ακομα και ΑΝ κανει καποια προσφορα η Ιταλικη ΤΙΜ εμεις πως θα μπορουσαμε να το παρουμε το τηλεφωνο αφου μενουμε Ελλαδα?
Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock...

Καλα ακομα και ΑΝ κανει καποια προσφορα η Ιταλικη ΤΙΜ εμεις πως θα μπορουσαμε να το παρουμε το τηλεφωνο αφου μενουμε Ελλαδα?

Πολυ απλα αν ενδιαφερθουν αρκετα ατομα τοτε θα κανουμε αλλη μια ομαδικη παραγγελεια απο Ιταλια με την βοηθεια καποιου παιδιου που θα θελει οπως και με το 6630 . ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

H prosfora htan gia thn Italikh 3 kai oloi pistepsame se aythn,gia pio logo efyge to thlefono apo ton katalogo den xserw,alla gia na to bgalane shmenei oti mallon den tha kykloforisei apo thn 3!!!krimas kai kanei poloi kales prosfores!!diladi den htan apithano na to kykloforousan se aythn thn timh!!!!krimas,as perimenoume na doume an tha kanei kamia prosfora h italikh TIM opws me to 6630!

Zirico σημερα στο telefonino.Net γραφουν οτι το τηλεφωνο θα ερθει το δευτερο μισο του απριλιου και απο τα τρια δικτυα της ιταλιας και σαν Νo brand.Οποτε τωρα το θεμα ειναι ποτε θα καταφερουμε να το ξεκλειδωσουμε.Θυμασαι τι εγινε με τα Νec που ξεκλειδωσαν μετα απο τρεις μηνες.Για ιουνιο το βλεπω.

Εγω παντως αν καταληξω σε αυτο (μου αρεσει πολυ και το se k750) τοτε απο εδω θα το παρω. Δε θα ρισκαρα αγορα απο εξωτερικο

Γιατί ρε Μορφέα; Οι ξένοι δαγκώνουν; Εξάλλου εγγύηση οφείλει να ισχύει σε όλη την επικράτεια της ΕΕ οπότε και κάτι στραβά να πάει είσαι καλυμμένος.

http://nds2.nokia.com/tutorials/support/global/phones/6680/english/index.html

Βγήκε και το πρώτο tutorial! :)

(και το manual για όποιον ενδιαφέρει, καλά το τηλέφωνο πετάει)

Τι να σου πω! Συνηθως αγοραζω κατι απο εξω μονο οταν δε το βρισκω εδω. Αν το σκοτωσουν εδωπερα απλα θα παρω αλλο τηλεφωνο

Γιατί ρε Μορφέα; Οι ξένοι δαγκώνουν; Εξάλλου εγγύηση οφείλει να ισχύει σε όλη την επικράτεια της ΕΕ οπότε και κάτι στραβά να πάει είσαι καλυμμένος.

http://nds2.nokia.com/tutorials/support/global/phones/6680/english/index.html

Βγήκε και το πρώτο tutorial! :)

(και το manual για όποιον ενδιαφέρει, καλά το τηλέφωνο πετάει)

Ti enoeis petaei??re paidia exei megales diafores apo to 6630?axsizei na to perimenw h na parw apo italia to 6630 349??

:)

Ti enoeis petaei??re paidia exei megales diafores apo to 6630?axsizei na to perimenw h na parw apo italia to 6630 349??

6630 vs 6680 .Τωρα το αν θα περιμενεις ειναι δικη σου αποφαση. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Το 6630 χτύπα αν το βρεις σε καλή τιμή μιας και το άλλο θα κάνει €500 όταν βγει. 150 χαρτιά διαφορά δεν είναι λίγα. Εκτός και αν ψοφάς για τα έξτρα κόλπα...

NOKIA PRESS RELEASE March 21, 2005

Nokia 6680 3G imaging smartphone starts shipping

Espoo, Finland - Nokia today announced that it has started deliveries of the Nokia 6680, introduced just one month ago at the 3GSM World Congress in Cannes, France. Optimized for visual sharing, the Nokia 6680 imaging smartphone boasts a wide array of features including two integrated cameras, a flash, the Nokia XpressPrint printing solution, an active slide for easy camera activation and a bright screen of up to 262,144 colors. The device will be available in markets across Europe, Middle East, and Asia-Pacific.

"The Nokia 6680 enables the full benefit of high-speed 3G networks to be enjoyed with a wide range of multimedia services, including video, email, music downloads and Internet browsing," says Joe Coles, director of imaging product marketing at Nokia. "We are very pleased with the fantastic demand for the Nokia 6680, and expect it to be widely available in all the major 3G markets around the world."

Printing from the Nokia 6680 is easier than ever thanks to the Nokia XpressPrint solution that offers support for PictBridge and other advanced printing methods. People can print their pictures, emails or contacts directly from the Nokia 6680 imaging smartphone using a range of compatible home or office printers or photo kiosks via a USB cable, Bluetooth wireless connection or by conveniently extracting the MMC card from the side of the phone.

The Nokia 6680 is the ideal work tool combining compelling smartphone features, including a personal organizer, video streaming and Internet browser, with a range of 3G-enabled features such as two-way video calls*, video sharing* and push email. Based on the leading Series 60 Platform, the Nokia 6680 can be easily customized to meet the needs of today's mobile workforce.

A full list of features is available at Code:

http://www.nokia.com/6680

*To check the availability and cost of the service, contact your network operator or service provider.

About Nokia

Nokia is a world leader in mobile communications, driving the growth and sustainability of the broader mobility industry. Nokia connects people to each other and the information that matters to them with easy-to-use and innovative products like mobile phones, devices and solutions for imaging, games, media and businesses. Nokia provides equipment, solutions and services for network operators and corporations.

Media Enquiries:

Nokia, Multimedia

Communications

Tel. +358 7180 38194

Nokia

Communications

Te. +358 7180 34900

Πάρτε και ένα mini-review μέχρι να ανέβει το δικό μας!

http://translate.google.com/translate?sourceid=mozclient&u=http%3A//www.xonio.com/features/feature_unterseite_14300568.html

:) :O :w00t:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

καλο νεο αυτο για να δουμε και ποτε θα ερθει κι εδω αν και δε νομιζω να καθυστερησει και πολυ

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τ0 6680 ,φαινεται οτι ηταν ετοιμο απο καιρο. Λογικα στην περιοδο των 2 εβδομαδων,θα το εχουμε :)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

μακαρι να ειναι ετσι φιλε μου,βασικα με ενδιαφερει να ειναι πιο κομψο απο το 6630 και φαινεται οτι ειναι

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ρε μάγκες,αφού κατι έλεγαν για συνεργασία νοκια-τιμ για την προώθηση των 3τζι υπηρεσιών με πρώτο κινητό το 6680!!Τι γίνεται τώρα??Αν ισχύει αυτό,τότε λογικά θα κάνει ακόμη λιγότερα από όσα έκανε το 6630!Αντε να κάνουμε μια ομαδική κ έχω βαρεθεί όλο με 6630!!Να πάρουμε fresh stuff στα χέρια μας!.......

Μήπως να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά??

Υ.Γ Δεν αναλαμβάνω ξανά εγώ ομαδική παραγγελία γιατί όπως φαίνεται δεν μου περνάει.. :p :p :p

Υ.Γ2 Είμαι άρρωστος μέχρι αηδίας κ έμεινα σπίτι..Σκασιαρχείο + πρωινό myphone=Το καλύτερο φάρμακο!!

Φιλικά

DrJu5tM3

Αντε να κάνουμε μια ομαδική κ έχω βαρεθεί όλο με 6630!!Να πάρουμε fresh stuff στα χέρια μας!.......

Μήπως να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά??

Να οργανωθούμε οπωσδήποτε...

Μου το ζήτησαν άλλα δυο άτομα (σύνολο 3 με το δικό μου) σε περίπτωση που γίνει ομαδική από Ιταλία! Χαμός....

Πήρα σήμερα τηλέφωνο ενα nokia shop εδώ στη Θεσσαλονίκη και μου είπαν πως το περιμένουν να έρθει μέχρι αύριο....τιμή που ρώτησα μου είπαν κάπου στα 550euro.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο ενα nokia shop εδώ στη Θεσσαλονίκη και μου είπαν πως το περιμένουν να έρθει μέχρι αύριο....τιμή που ρώτησα μου είπαν κάπου στα 550euro.

Aν ειναι το φερουν τοσο γρηγορα :confused: ,αυτο θα πει express κυκλοφορια :up:

iPhone 5S Space Grey

Θα μας ενημερώσεις για περαιτέρω εξελίξεις αύριο. Ok? :)

AUDI: Vorsprung durch Technik..:D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...