MissNRG Δημοσιεύτηκε April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 21, 2005 μου εμφανιζετε αυτο το μυνημα οταν κανω sign in στο gmail... μπηκα 1 φορα και εκτοτε δεν μπαινει στο λογαριασμο μου ουτε απο το motzila ουτε απο IE... απο αλλο pc μπαινω κανονικα....διεγραψα cookies, εψαξα για ιους αλλα τπτ... το σφαλμα ειναι λεει στη γραμμη 3 χαρακτηρας 13 σφαλμα expected ']' κωδικας 0 καμμια ιδέα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 μου εμφανιζετε αυτο το μυνημα οταν κανω sign in στο gmail... μπηκα 1 φορα και εκτοτε δεν μπαινει στο λογαριασμο μου ουτε απο το motzila ουτε απο IE... απο αλλο pc μπαινω κανονικα....διεγραψα cookies, εψαξα για ιους αλλα τπτ... το σφαλμα ειναι λεει στη γραμμη 3 χαρακτηρας 13 σφαλμα expected ']' κωδικας 0 καμμια ιδέα κανεις? epidi tixeni na xw gmail.. merikes fores m vgazi k mena sfalma.. isws i servers ine full. dokimases na katevasis meso pop3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MissNRG Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 dokimases na katevasis meso pop3? δηλαδη? :O απο αλλο pc ανοιγει κανονικα η σελιδα...ολες οι αλλες σελιδες ανοιγουν κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts