panser Δημοσιεύτηκε April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 21, 2005 Καλησπέρα. Έχω έναν φορητό υπολογιστή της ACER με ενσωματωμένη κάρτα wi-fi (centrino). Η σύνδεση που έχω στο internet είναι ISDN 64. Πώς μπορώ να εκμεταλευτώ την κάρτα του laptop για να έχω ασύρματο internet στο σπίτι; Θα πρέπει να αγοράσω κάποιο wireless access point και να το συνδέσω στο netmod; Αν ναι ποιά από τις δύο μάρκες του θέματος μου προτείνετε; Μήπως κάποια τρίτη; Και κάτι τελευταίο. Ένα wireless DSL modem μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν access point για την σύνδεση που έχω τώρα (ISDN); Ευχαριστώ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Για να μοιράσεις ίντερνετ σπίτι σου από την ISDN σύνδεση σου χρειάζεσε κάτι από τα παρακάτω : 1) ISDN Router συνδεδεμένο με Access point (ή με wireless router), ή 2) Ένα PC συνδεδεμένο στο netmod και με ethernet στο Access Point (ή σε wireless router, το ίδιο είναι) με ενεργοποιημένο τον ICS, ή 3) Ένα wireless router με ενσωματομένο ISDN Μodem. Aκόμα καλό θα ήταν να αλλάξεις τον τίτλο, είναι παντελώς άσχετος με το θέμα σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts