gtsia Δημοσιεύτηκε April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 18, 2005 Ξερετε αν υπαρχει κανενα καλο βιβλιο για εκμαθηση τυφλου συστηματος με ασκησεις!! Αν ναι που μπορω να το βρω και τιμη περιπου?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Για βιβλίο δεν ξέρω, και πιστεύω ότι ακόμα και άν υπάρχει δεν θα σε βοηθήσει πολύ. Πρέπει όμως να υπάρχουν προγράμματα για τον υπολογιστή, για το θέμα αυτό. Είναι πιο πρακτικό, αφού οι ασκήσεις τις οποίες ζητάς θα πρέπει να γίνουν στον υπολογιστή.. Δεν ξέρω αν στην Κομοτηνή υπάρχουν μεγάλα βιβλιοπωλεία, αλλά επισκέψου τα site του Ελευθερουδάκη ή του Παπασωτηρίου, και ψάξε να δεις αν έχουν τίποτα. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Στο Ram του Απριλίου πάντως υπάρχει cd με πρόγραμμα εκμάθησης πληκτρολόγησης για Ελληνικά και Αγγλικά. Δεν το έχω δει, αλλά μπορεί να είναι μια αρχή... http://www.in.gr/ram/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Eγώ πάντως τυφλό σύστημα έμαθα από αυτό το προγραμματάκι του περιοδικού RAM. Λέγεται "ramtype" και είναι πάρα πολύ καλό!!! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Ψιλοάχρηστα μου φαίνονται όλα αυτά. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος δάσκαλος πιστεύω ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Ψιλοάχρηστα μου φαίνονται όλα αυτά. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος δάσκαλος πιστεύω ;) Συμφωνώ.. εγώ από εκεί που κοιτούσα κάθε πλήκτρο που πατούσα, κάποια στιγμή έποιασα τον εαυτό μου να γράφει επι πολύ ώρα με το βλέμμα καρφωμένο στην οθόνη.. :) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Μετά από 8 χρόνια συνεχούς πληκτρολόγησης νόμιζα ότι έγραφα γρήγορα. Μέχρι που έμαθα τυφλό και διπλασίασα την ταχύτητα. Όταν λέτε "τι να το κάνεις το τυφλό" δείτε πρώτα πώς γράφει ένας με τυφλό και μετά το ξανασυζητάμε. Νομίζω ότι το ramtype είναι διαθέσιμο για download στη σελίδα του περιοδικού. Αν όχι, σίγουρα υπάρχουν πολλά δωρεάν παρόμοια προγράμματα στο Ιντερνετ. Μην σε νοιάζει αν βρεις μόνο αγγλικά. Οι βασικές αρχές (τοποθέτηση δακτύλων, κινήσεις, ασκήσεις κλπ) είναι οι ίδιες και το αποτέλεσμα είναι να πληκτρολογείς με το ρυθμό της σκέψης. (αν και ξέρω μερικούς που ήδη το κάνουν χωρίς τυφλό, απλώς πληκτρολογώντας τρεις λεξεις το λεπτο :p ). Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Κι όμως! Αν δείτε να δακτυλογραφούν με 120 πλήκτρα το λεπτό, που είναι μια μέση ταχύτητα, θα αναθεωρήσετε.... ;) Και που να καθήσετε δίπλα - δίπλα να γράψετε το ίδιο κείμενο στον υπολογιστή :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Δεν είπε κανείς οτι είναι άχρηστο το τυφλό. Προσωπικά μίλησα για τα προγράμματα εκμάθησης, με τα οποία ποτέ δεν κατάφερα να κάνω δουλειά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Είπες "ειναι άχρηστα όλα αυτά" και "καλύτερος δάσκαλος είναι ο χρόνος" :p Τέσπα, δεν έχει σημασία. Στις σχολές εκμάθησης προγράμματα χρησιμοποιούν, ακόμη και όσοι δεν εχουν σπίτι pc/γραφομηχανή, τούς φτάνει ο χρόνος εκμάθησης (δεν είμαι βέβαιος πόσες ώρες) για να γράφουν ταχύτατα. Ο συνδυασμός λοιπόν είναι εξάσκηση+μέθοδος. Την μέθοδο είτε την βρίσκεις πληρώνοντας κάποια σχολή (το βλέπεις σαν επένδυση) είτε από τα προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά. Η εξάσκηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Πάντως γνωρίζω ανθρώπους που ειναι όλη μέρα μπροστά στο PC στην εργασία τους και πληκτρολογούν κείμενα, e-mail, προσφορές, memo κλπ ή δημοσιογράφους που γράφουν κείμενα και δεν ξέρουν τυφλό, απλά "έχουν συνηθίσει και γράφουν γρήγορα". Χαχαχαχαχα!! Αν μπορούσε να υπολογιστεί πόσος χρόνος χάνεται από αργές πληκτρολογήσεις θα βλέπαμε έναν πολύ σοβαρό λόγο να μάθουμε όλοι τυφλό. Ακόμη και ένας φοιτητής που θέλει να γράψει μια εργασία μπορεί να επωφεληθεί από το τυφλό. Θα την τελειώσει γρηγορότερα. Δεν κατάλαβα ποτέ τους ανθρώπους που γράφουν κείμενα οποιασδήποτε φύσης στο PC και δεν ένιωσαν την επιθυμία/ανάγκη να μάθουν τυφλό. Μάλλον χρόνο για πέταμα έχουν. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Είπες "ειναι άχρηστα όλα αυτά" και "καλύτερος δάσκαλος είναι ο χρόνος" :p Τα προγράμματα εννοούσα ρε συ :D :p Στα υπόλοιπα συμφωνώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Aυτό είναι σχετικό.. Για σένα μπορεί να φαίνεται άχρηστο το πρόγραμμα, όμως εμένα με ωφέλισε όταν το έμαθα-και μάλιστα μας το έδωσε η καθηγήτρια στη σχολή (πριν 4 χρόνια) και τώρα εργάζομαι ως δακτυλογράφος ;) (απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια η εντατική πρακτική) Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 τελικα θα βρουμε στο ιντερνετ κατι , υπαρχει ή όχι; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Σας ευχαριστω ολους παιδια!!Θα παρω το ram να τσεκαρω το προγραμματακι!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Ρε παιδιά για να μην πάρω όλο το ram για ένα πρόγραμμα δεν μου λέτε κανα άλλο πρόγραμμα που να κάνει παρόμοια δουλειά? Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts