nikosxeng3 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Στο κινητό υπάρχει η εφαρμογή στις εγκατεστημένες com.pivotmobile.android.metrics Την οποία δεν την έχω εγκαταστήσει. Τι ακριβώς κάνει και πως εγκαταστάθηκε;;; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Όσο το λειτουργούσε η σύζυγος χωρίς κάρτα σιμ ,δεν είχε έρθει αναβάθμιση,καθώς του έβαλα κάρτα σιμ ....τσουπ σκασανε η μία μετά την άλλη .τι να πω . Με κάποιο τρόπο έχουν κάνει ρύθμιση στο λογισμικό, να εξαρτάσαι από το δίκτυο της κινητής .Αν για κάποιο λόγο σταματήσουν να συνεργάζονται με την φίρμα του κινητού ,σταματούν οι ενημερώσεις .Δοκίμασε σε κάποια αλυσίδα ηλεκτρικών που έχουν ανοικτά κάποια κινητά ,χωρις κάρτα SIM ,με το wifi του καταστήματος,να δεις ποιά κατεβάζουν ενημερώσεις χωρίς δέσμευση. Στο κινητό υπάρχει η εφαρμογή στις εγκατεστημένες com.pivotmobile.android.metrics Την οποία δεν την έχω εγκαταστήσει. Τι ακριβώς κάνει και πως εγκαταστάθηκε;;; Από κάποια εφαρμογή σου μπήκε ,παρακολουθεί κάποια στατιστικά .Τώρα αν και τίποτε άλλο, άγνωστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Γιατρέ θα τρελαθώ. Σε Ε4 ΧΤ1762 αγοράσαμενο από eBay ο Chrome (μετά από επαναφορά πάντα) δεν δείχνει διαφημίσεις. Σε ελληνικό Ε4 ΧΤ1762 πάντα (νέο) ενώ όλα δείχνουν ακριβώς ίδια, ο Chrome δείχνει διαφημίσεις!! Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Μόλις μου ήρθε security patch Αυγούστου Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Κατέχω το e4 plus , και θεωρώντας ότι το λογισμικό είναι ίδιο, θέλω να ρωτήσω, σχετικά με το Dolby Atmos . Το έχω ενεργοποιημένο με έμφαση στην επιλογή ομιλία/φωνή για πιο δυνατό και καθαρό ήχο και όντως έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με όταν δεν είναι ενεργοποιημένο. Το θέμα είναι πως συχνά απενεργοποιείται χωρίς να καταλαβαίνω το λόγο και έτσι χρειάζεται να το κάνω πάλι εγώ χειροκίνητα. Να σημειώσω πως έχω δοκιμάσει να θέσω την εφαρμογή σε"χωρίς βελτιστοποίηση για μπαταρία"και πάλι απενεργοποιείται, επίσης δεν νομίζω ότι συμβαίνει αυτό με το σβήσιμο /επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Αν μπορεί κάποιος να δει πως απενεργοποιείται ας γράψει, καθότι πχ είναι σπαστικό να νομίζεις ότι θα ακούς κάτι στη μέγιστη δυνατή ένταση, ή μια συνομιλία με ανοιχτή ακρόαση, και να συνειδητοποιεις ότι πάλι απενεργοποιήθηκε το Dolby Atmos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Δεν υπαρχει Dolby Atmos στο Moto E4 που εχουμε εμεις εδώ σε αυτό το νημα που γραφεις, μονο το Moto E4 Plus εχει, οποτε δε ξερουμε να σου πουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 OK ευχαριστώ, υπέθεσα ότι θα έχουν τις ίδιες προεγκατεστημένες εφαρμογές. Ας διαγράψει κάποιος mod τα τελευταία ποστ λοιπόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Παιδια, ποιο patch εχετε τελευταιο που εχει ερθει σε σας? Εμενα το τελευταιο που εχω και δε βγαζει άλλο είναι 5 Αυγουστου 18. Υπαρχει σε εσας νεοτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Κάποια θήκη (σιλικόνης, λεπτή) από Αθήνα μεριά υπάρχει διαθέσιμη και που;; ;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts