woudoulis Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Το μπαλκόνι της κουζίνας λες .................. αρα έχεις και άλλο μπαλκόνι χωρίς κουτσουλιές για το δωμάτιο και το σαλόνι Ρώτα και μένα που και τα δύο δωμάτια ύπνου και σαλόνι βλέπουν στο ίδιο μπαλκόνι που λέμε ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 γιατι δεν δοκιμαζεις την μετακομιση αφου ειναι κατι που σε χαλαει τοσο? και ασχετα με τα περιστερια δ θα ειναι καλυτερα να εχεις ενα μπαλκονι με ηλιο.. ενας φιλος μου εμενε καποτε σ ενα εισογειο με αυλη τον ακαλυπτο χωρο και ηταν λες και σε ριξαν στην φυλακη ενα πραγμα..\αν παλι δεν εχεις αλλη λυση γιατι δ δοκιμαζεις να ριξεις ενα διχτυ απο πανω σου να νιωσεις και συ ρε παιδι μου οπως νιωθουν οι φυλακισμενοι της 17 Νοεμβρη οταν προαυλιζοντε! :mad: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 ta teleutaia 2 xronia sthn garsoniera pou menw exw to idio problhma. den mporw oxi na aplwsw rouxo alla oute na anoiksw tn mpalkonoporta na parw aera.ta xristougenna eixe ftasei to pragma sto aproxwrito.elypsa 20 meres kai otan gyrisa eipa na anoiksw thn mpalkonoporta h oipoia den anoige me tipota!!!giati???ta brwmoperisteria ka8ontan panw sto kainourgio klimatistiko moy poy einai panw apo thn mpalkonoporta kai xezane olh mera oti skata tous taizoun.eixe sxhmatistei ena bounalaki apo koutsilies kai empodize thn porta.eixe ginei h beranta xalia.h kopelia mou kai egw pragmatika klegame kai eixame apofasisei na metakomisoume.telospantwn apofasisame na ta ka8arisoume.bghka egw eksw me mpotes alla den antexa oute thn myrwdia oute to 8eama kai ekana emeto ston apo katw!!milame oti htan oloklhres ftiaries oi koutsileis tous.gemisame mia megalh sakoula skoupidiwn mexri thn mesh apo aythn thn ahdiastikh lasph. Shmera akoma exw problhma kai exw dokimasei ta panta.auto pou fainetai oti leitourgise se mena kapws einai oti ta kynhgaw me nero to brady pou koimounte.an ta rikseis nero thn wra pou koimounte ka8ws pane na fygoun zalismena pou einai skoudane metaksi tous h den blepoun kala kai 8a ta deis na peftoun panw ston toixo ths apenaths polukatoikias. einai sigegrimena peristeria pou erxontai opote an tromaksoun gera den ksanagyrnane... prepei omws ayto na to kaneis 2-3 hwra to bradi thn hmera den exei nohma.egw xrhsimopoiw mpoukali apo sampouan gia na ta breksw.prosexe mhn ta ksypnhseis prin ta brekeseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 ντροπη ρε παιδια τετοιο βασανισμο τα ζωα... δοκιμαστε καυτο νερο στις κουτσουλιες με απορρυπαντικο σκονη ως πρωτο χερι και μετα υδροχλωρικο οξυ,αλλα οχι να καταφευγετε σε βαναυσες μεθοδους.αν ειναι ετσι παρτε αεροβολο καλυτερα και αρχιστε να τα σκοτωνετε... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Υπάρχει κανένα αρχείο ήχου/βίντεο που να ακούγεται το "χου χου χου" που κάνουν τα περιστέρια;;;;;; Το θέλω!!!! Πώς μπορώ να ψάξω; Το περιστέρι στα Αγγλικά πώς είναι; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darko Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Το περιστέρι στα Αγγλικά πώς είναι; :p pigeon = περιστέρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 ta teleutaia 2 xronia sthn garsoniera pou menw exw to idio problhma. . Danton σε καταλαβαίνω , βέβαια αυτό με το νερό δεν το κάνω γιατί είναι κρίμα να πέφτουν πάνω σε τοίχους και να χτυπάνε αλλά δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση Δεν ξέρω τι να δοκιμάσω πια Είναι τρομερά σπαστικά πάντως λες και έρχονται εξεπίτηδες για να σου σπάσουν τα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Και το μικρο περιστερακι ειναι dove :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Σιγά μην κάνει τέτοια βαρβαρότητα ο Woudoulis που του βγήκε η ψυχή με τον Αγάπιο!! Ανθρωπος που αγαπάει τα ζώα, όσο κι αν αγανακτεί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τα κακομεταχειριστεί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 σκεψου λιγακι και την αλλη μερια.. εσενα σ ενοχλουνε οπως λες που σε επισκεπτοντε.. να σαι σιγουρος και αυτα ενοχλουντε οταν τα βρεχεις και οταν τα κυνηγας να φυγουν,δεν ειναι ανθρωποι δεν εχουν λογικη να καταλαβουν πως βρωμιζουν η καταπατουν ιδιοκτησια ανθρωπου.. καπου πρεπει να πανε και αυτα ετσι? βαλε ενα δυχτι να μην μπορουν να κατεβουν μεχρι κατω σε σενα, ολες οι αλλες λυσεις μονο λυσεις δ ειναι το να τρομοκρατουμε ενα περιστερι για να σηκωθει να φυγει την ωρα που κοιματε ειναι το λιγοτερο απανθρωπο,σκεψου μονο εκεινη την στιγμη πως χτυπαει η καρδια του.μονο εκεινο ξερει οτι παει και ερχεται κανονικα απο τον τρομο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Δες το και από τη χιουμοριστική του πλευρά : Το ότι έχεις περιστέρια κοντά σου δεν είναι κατ΄ ανάγκην κακό! Περιστέρι -> Άγιο Πνεύμα -> Άγια κουτσιουλιά! :lol: Το ότι σε πρωτιμούν αυτές οι ψυχούλες , μπορέι να σημαίνει ότι είσαι καλός άνθρωπος... Πάντως ότι και να κάνεις woudoulis κανόνησε να είναι νόμιμο. Μη σε δούμε σε κανένα δελτίο ειδήσεων... Παράθεση H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Βρε τι λέτε τώρα ? εδώ έχουν γεννήσει στις γλάστρες μου και τα έχω αναθρέψει :p Επίσης το περιστέρι - > Αγιο πνεύμα = ΛΕΥΚΟ και πεντακάθαρο όχι αυτές οι κότες οι γκρίζες :p Τι μπορώ να κάνω να μη μου τρώνε τα φύλλα άραγε ? ε εντάξει όχι και δεν έχουν που να πάνε ........... ας πάνε στου Φιλοπάπου δίπλα είναι ολόκληρο δάσος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Για τα φύλλα μπορέις να κάνεις το εξής απλό: Βάλε ένα δυχτάκι (κάτι σαν σίτα) γύρω από το φυτό! Το φυτό θα αναπνέει και θα αναπτύσσεται κανονικά , αλλά τα πτηνά δεν θα έχουν πρόσβαση στα φύλλα του! Νομίζω ότι στο Practiker μπορείς να πείς σε ένα υπάλληλο το πρόβλημά σου και να βρείς την καλύτερη , από αισθητικής άποψης , λύση! Παράθεση H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 epishs gia na mh sou masoulane ta fulla mporeis na afhneis ligh trofh-psixoula kai sitari mh bgaleis kana kotopoulo- se sygekrimeno shmeio sto mpalkoni sou oste na mazeuontai kai na trone mono ekei.. pantos exo dei peristeri na troei gyro...:) telika kamia idea me to diko mou to problhma exei kaneis? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 na sas po to diko mou problhma?apenanti apo to spiti mou exei dentra...ka8e vradu otan pao gia upno akouo mia koukoubagia...entelos spastiko...ti na kano? Ωτοασπιδες :O :shifty: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Εμένα μου αρέσουν οι κουκουβάγιες αααααα λάθος , οι γκιόνηδες μου αρέσουν ( Freak of nature ..... ακόμα περιμένω pm για τα φυτά :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Λοιπόν κοίτα τι έκανε ο απέναντι, έπιασε και τώρα το κάνει όλη η γειτονιά. Επιασε κι έδεσε στις 2 άκρες του μπαλκονιού του ένα από αυτά τα λάστιχα?, που ταλαντεύονται και τα βλέπουμε συνήθως όταν η τροχαία κλείνει κάποιον χώρο και απαγορεύει την πρόσβαση. Λυπάμαι αν δεν το περιγράφω και πολύ καλά, πάντως είναι από υλικό που κουνιέται με τον αέρα σα λάστιχο χρωματιστό. Εδεσε δύο μικρά, λεπτά ξυλάκια στην κάθε άκρη του μπαλκονιού και πάνω τους το "λάστιχο". Με τον αέρα αυτό κουνιέται και δεν υπάρχει περίπτωση να καθήσει περιστέρι πάνω του, γιατί δεν είναι σταθερό όπως το κάγκελο. Δοκιμάσε το και θα δεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 de ksero ti saresei alla einai akros enoxlhtiko na prospa8eis na koimh8eis,na exei apoluth hsyxia kai na akous ena koukoubaaaaou koukoubaaaou (de 8a sou steilo pm.sou exo postarei apanthsh :P) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 αν ομως η κουκουβαγια παψει να υφισταται οπως και αλλα νυκτοβια αρπακτικα, τοτε μην μας κανει εντυπωση η επελαση του σπιντι γκονζαλες σπιτι σου :p Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 ....Επίσης το περιστέρι - > Αγιο πνεύμα = ΛΕΥΚΟ και πεντακάθαρο όχι αυτές οι κότες οι γκρίζες .... :p LoLoLo...Λοιποοον,επειδη ειμαι παθων και εχω παθει ζημια μερικων χιλιαδων ευρω απο τα αθωα αυτα πουλακια :cry: ,μου εχουν καταστρεψει τεντοπανα,(οι ακαθαρσιες των περιστεριων δεν ειναι απλα διαβρωτικες,ειναι κεραυνος και βομβα μαζι :p ),θα σου πω οτι σωτηρια λυση δεν υπαρχει (δοκιμασε να τα κουτσουλισεις και συ :p :p ).Επισης τα αθωα αυτα πουλακια ειναι χιλιες φορες πιο βρωμικα και απο αρουραιο και κουβαλανε επανω τους ΤΑ μικροβια,τα οποια ειναι πολυ επικινδυνα για επιμολυνσεις, ιδιαιτερα οταν ερχονται σε επαφη με μικρα παιδια.Τα περιστερια οταν συχναζουν σε ενα σημειο ,αφηνουν μια ουσια η οποια "λεει" ,οκ το μερος ειναι καλο,ελατε κι αλλα,κι αλλα...μεχρι που μαζευονται εκατονταδες...Δοκιμασε να διαλυσεις σε νερο 1-2 μπαλακια ναφθαλινης σε νερο και ψεκασε τα σημεια που συχναζουν.Επισης υπαρχει καποιο υγρο με το οποιο ραντιζουν τα εμπορικα πλοια,και δεν πλησιαζει τιποτα πετουμενο.Δεν γνωριζω ομως λεπτομερειες...Στην τελικη..φλογοβολο και ψηστα τα ρημαδια,και γω μαζι σου... :w00t: :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 ma den eipa na thn skotosoume!! alloste ta nyktovia de 8a epelasoun an h sympa8estath kata ta alla koukoubagitsa(:p) paei liga dentra pio ekei..oute kai 8a afanistoun an parameinei os exei Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και χρόνια.. Έφτανα να μπαίνουν στο σπίτι αν βρίσκανε ανοιχτό παράθυρο και να κάνουν βόλτες!!! Μερικώς το έχω επιλύσει, βάζοντας στο μπαλκόνι (ευτυχώς δε πάνε στο μεγάλο, αλλά σε ένα μικρό που έχω) μια πλαστική σίτα με μεγάλες τρύπες γύρω γύρω και την έκλεισα επίσης με σίτα από πάνω (σαν κουβούκλιο) Μετά πάνω από την "σκεπή" της κατασκευής έβαλα χοντρό νάιλον, το οποίο αντικαθιστώ κάθε 3 μήνες. Αλλά δε φεύγουν με τίποτα, απλώς σταμάτησαν να γεννάνε σε μένα και πήγαν απέναντι. Οι μυρωδιές και η βρωμιά έχουν μειωθεί πολύ, αλλά το καλοκαίρι πέρυσι, εμφανίστηκαν κάτι περίεργες σκνίπες, με σκληρό περίβλημα (με απλό χτύπημα δε σκοτώνονται), με τσίμπημα άστα να πάνε, οι οποίες σίγουρα προέρχονται από εκεί. Με τη ναφθαλίνη που είπε ο φίλος, τη δοκίμασα και απέτυχε παταγωδώς, όπως και ψεκασμός με εντομοκτόνο... Κορδέλες, σακούλες, σκιάχτρα φυσικά και δεν αποδίδουν παιδιά... Φέτος δε ξέρω τι να κάνω ακόμη, αλλά παρότι υπερβολικά ζωόφιλος, προσανατολίζομαι στη λύση της φόλας, γιατί κινδυνεύει η υγεία μας πλέον.. Για όσους αντιδρούν σε λύσεις δραστικές, απλώς δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, γι' αυτό το παίζουν άνετοι.. Και εγώ πριν γίνει η επιδρομή τα ίδια έλεγα.. Αλλαγή στο σπίτι, είναι μια ιδέα, αλλά θα πληρώσω αρκετά περισσότερα για νοίκι, αν νοικιάσω κάτι αντίστοιχο... Δε τόξερα να μου στοιχίσουν δέκα κούκοι (περιστέρια) σαν αηδόνια.... Αν πάντως ξέρει κανείς καμμιά λύση, με καμμιά συσκευή που εκπέμπει υπόηχους, όπως αυτές για τα ποντίκια, please tell us... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Πω πω ρε σεις είναι όλο μικρόβια αλλά ότι και να είναι όσο και να είναι ΜΠΕΛΑΣ !!!!! δεν τολμώ να τα σκοτώσω , είναι κρίμα Χώρια του ότι θα με βγάλει το star channel με τον Λιάγκα να υπερασπίζετε τα δικαιώματα των πιτσουνιών :p Αλλά όντως δεν είναι λύση να ρίξεις φόλα στα περιστέρια Θα μου πείτε βέβαια ...... εντάξει στα ποντίκια γιατί ρίχνεις ? στα κουνούπια γιατί ρίχνεις ? Αντε και έριξες ...... τι θα γίνει ? δεν θα έρθουν άλλα ? χαμός από περιστέρια παντού. Είναι μεγάλος μπελάς και δεν προσφέρουν τίποτα καλό τα συγκεκριμένα ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ πτηνά διότι αυτά δεν είναι περιστέρια αυτά είναι ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ !!!! περιστεριού με κότας Ε εντάξει δεν μπορώ να δεθώ και με πλαστικό μέχρι πάνω για να μην έρχονται , δεν θα έχω οξυγόνο στο τέλος ( που τι οξυγόνο να έχεις στον ακάλυπτο με τα περιστέρια ? ) Δεν υπάρχει όντως κάτι που ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ αλλά να φοβούνται να έρθουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Δεν συγκρίνονται τα ποντίκια με τα περιστέρια - μεταλλαγμένες ιπτάμενες αγελάδες! :lol: Θυμάμαι πριν από λίγους μήνες ότι κάποιος έπαθε μόλυνση από δάγκωμα ποντικού και πέθανε! Κανένας όμως δεν έχει πεθάνει από ...κουτσουλιά μεταλλαγμένης περιστεροαγελάδας! Πήγε κανένας σε petshop να πεί το πρόβλημά του; Ή έστω κάποιον που να ξέρει κάτι παραπάνω από πτηνά; Παράθεση H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 E μα γιαυτό άνοιξα αυτό το θέμα εδώ σκεπτόμενος πως και άλλοι έχουν πρόβλημα με περιστερόκοτες :pppppp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts