Jump to content

Ποιος είναι ο καλύτερος drummer;

jog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί τι έχουν αυτα τα 3 album? Εμένα μ 'αρέσουν πάντος ! ok το reload ίσως είναι λίγο υποδεέστερο απ τ άλλα! Το st.anger ειδικά πολύ το γουστάρω! Πρέπει να ακούσεις φίλε μου τα κομμάτια απο το st.anger live μe κανονικά vτράμς! Απίστευτα!

Εντάξει σίγουρα υπάρχη και καλύτερος απλά εμένα μ'αρέσει αυτός ! Για όλα υπάρχη καλύτερος!

Το να λες όμως τον ulrich αξιοθρήνιτο δεν νομίζεις όμως οτι είναι υπερβολή??

• Απαντήσεις 67
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί τι έχουν αυτα τα 3 album? Εμένα μ 'αρέσουν πάντος ! ok το reload ίσως είναι λίγο υποδεέστερο απ τ άλλα! Το st.anger ειδικά πολύ το γουστάρω! Πρέπει να ακούσεις φίλε μου τα κομμάτια απο το st.anger live μe κανονικά vτράμς! Απίστευτα!

Εντάξει σίγουρα υπάρχη και καλύτερος απλά εμένα μ'αρέσει αυτός ! Για όλα υπάρχη καλύτερος!

Το να λες όμως τον ulrich αξιοθρήνιτο δεν νομίζεις όμως οτι είναι υπερβολή??

Αξιοθρήνητο σε σχέση με την δεκαετία του 80.

έχει πέσει τρομερά η απόδοση του.Τα 3 τελευταία albums των Metallica είναι ντροπή για τους ίδιους...

:X

Και οι συνέπειες της κόκας είναι :Load,Reload,St.Anger

Υγ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος!

Υπάρχουν πολλοί τρομερά καλύτεροι από αυτόν (δες Neil Peart,Mike Portnoy)

Σορυ αλλα δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα σε αυτα πιστευω...Ειναι τι του καθεται του καθενα καλυτερα στο αυτι ;)

Εγω παντως γουσταρω ulrich αλλα δεν τον θεωρω και τον καλυτερο...Προτιμω ας πουμε Mike Portnoy...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σορυ αλλα δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα σε αυτα πιστευω...Ειναι τι του καθεται του καθενα καλυτερα στο αυτι ;)

Εγω παντως γουσταρω ulrich αλλα δεν τον θεωρω και τον καλυτερο...Προτιμω ας πουμε Mike Portnoy...

Ναι σε τέτοια θέματα δεν υπάρχει αντικειμενικότητα...

Λάθος μου.

Και γω γουστάρω McBrain αλλά θεωρώ καλύτερο το Neil Peart (έχω μια αγάπη στους μεσήλικες drummers) :p

O Neil Peart ειναι των Rush ε;Δεν μ'αρεσουν ιδιαιτερα δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο ο Peart σ'αυτο(αρκετα φανταζομαι, θεωρω τα ντραμς σημαντικη υποθεση ισως πιο σημαντικο κι απο την κιθαρα...ενταξει υπερβαλλω:-P)

Παντως κι εγω τους μεγαλυτερους σε ηλικια προτιμω(σε drummer.Για κιθαριστες προτιμω πιο νεους...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

O Neil Peart ειναι των Rush ε;Δεν μ'αρεσουν ιδιαιτερα δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο ο Peart σ'αυτο(αρκετα φανταζομαι, θεωρω τα ντραμς σημαντικη υποθεση ισως πιο σημαντικο κι απο την κιθαρα...ενταξει υπερβαλλω:-P)

Παντως κι εγω τους μεγαλυτερους σε ηλικια προτιμω(σε drummer.Για κιθαριστες προτιμω πιο νεους...)

Ακόμα και ο Portnoy πηγαίνει και κρατάει σημειώσεις από το παίξιμο του Peart

:)

Τι σας έχει πιάσει πια με τα 3 τελευταία των Metallica; Θα γραφτούν στην ιστορία ως τα πιο υποτιμημένα albums όλων των εποχών :lol: Και στα 3 υπάρχουν κάποια από τα καλύτερα τους κομμάτια και δεν είναι ντροπή να παίζεις αυτό που γουστάρεις και όχι αυτό που θέλουν οι οπαδοί σου... Επίσης ο Lars Ulrich συμφωνώ πως είναι ο καλύτερος... Σαφώς και υπάρχουν καλύτεροι τεχνικά όπως ο Mike Portnoy αλλά τον θεωρώ καλύτερο σε στυλ, τρόπο που παίζει, δε ξέρω πως να το πω. :p Τον έχω δει σε DVD όπως και άλλους drummers και αν και πολλοί τον ξεπερνάνε τεχνικά IMO πάντα αυτός είναι καλύτερος τους.

ΥΓ: Το ότι για μένα είναι ο καλύτερος δε σημαίνει πως αυτό είναι γεγονός... Μπορεί να μην είναι, αυτή είναι απλά η γνώμη μου... Ίσως αλλάξω γνώμη αν ακούσω/δω κι άλλους drummers...

ΥΓ2: Το St. Anger έχει καταπληκτικό drumming, το ίδιο και το ...And Justice For All

Τι σας έχει πιάσει πια με τα 3 τελευταία των Metallica; Θα γραφτούν στην ιστορία ως τα πιο υποτιμημένα albums όλων των εποχών :lol: Και στα 3 υπάρχουν κάποια από τα καλύτερα τους κομμάτια και δεν είναι ντροπή να παίζεις αυτό που γουστάρεις και όχι αυτό που θέλουν οι οπαδοί σου... Επίσης ο Lars Ulrich συμφωνώ πως είναι ο καλύτερος... Σαφώς και υπάρχουν καλύτεροι τεχνικά όπως ο Mike Portnoy αλλά τον θεωρώ καλύτερο σε στυλ, τρόπο που παίζει, δε ξέρω πως να το πω. :p Τον έχω δει σε DVD όπως και άλλους drummers και αν και πολλοί τον ξεπερνάνε τεχνικά IMO πάντα αυτός είναι καλύτερος τους.

ΥΓ: Το ότι για μένα είναι ο καλύτερος δε σημαίνει πως αυτό είναι γεγονός... Μπορεί να μην είναι, αυτή είναι απλά η γνώμη μου... Ίσως αλλάξω γνώμη αν ακούσω/δω κι άλλους drummers...

ΥΓ2: Το St. Anger έχει καταπληκτικό drumming, το ίδιο και το ...And Justice For All

Και μενα το στυλ μ'αρεσει στον Ulrich...Τα σπαει :cool: ;)

Συμφωνω πως το St. Anger εχει καταπληκτικο drumming-ειναι το μονο που μ'αρεσει απο το εν λογω cd- :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

jog γιατι δεν βαζεις δημοσκοπηση by the way?

Αρκεί να μου πείτε 10 επιλογές.Έχω 7 υπόψη μου.

Κάποιος mod να την βάλει αφού αποφασιστούν οι επιλογές

Οσον αφορά τον lOmbardo έχω ρωτήσει drummers, δασκάλους, ακόμα και ο αδερφός που παίζει drums, και μου λένε ότι δεν ξέρει. Όταν το έψαξα παρατήρησα πράγματι ότι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη τεχνική τόσο στους Slayer όσο και στους Grip.

Μην τρελαθούμε τελείως...To ότι τον έχουν ξεπεράσει αρκετοί σύγχρονοι κάφροι ισχύει, όμως ο Lombardo ήταν πρωτοπόρος γι' αυτό σεβασμός. :X

Βγάλαμε τον Ulrich τον καλύτερο drummer όλων των εποχών και τον Lombardo κουλό... :blink: :wacko:

Better to save the mystery than surrender to the secret

Για να μη νομίζουν κόποιοι ότι δε γουστάρω Metallica, να πω ότι είναι απ'τα πλέον αγαπημένα μου συγκροτήματα. Δεν χρειάζεται όμως να παίζεις drums για να καταλάβεις ότι τεχνικά o Ulrich δε λέει κ πολλά...

Μην πέφτετε στο λάθος ότι οι καλύτεροι μουσικοί είναι αυτοί του αγαπημένου μου group. Εγώ παρά το κόλλημά μου με Dream Theater κ παρά το ότι ο Portnoy είναι θεός (όχι μόνο σα μουσικός αλλά κ σαν άνθρωπος - είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά το 2001 :cool: ), δεν τον θεωρώ τον καλύτερο drummer όλων των εποχών, αν και εννοείται είναι στους top.

Πάντως ο πλέον Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Σ drummer που έχω ακούσει τελευταία λέγεται Brann Dailor και παίζει στους φοβερούς Mastodon! Όσοι είστε drummer ακούστε τον όπωσδηποτε!

Better to save the mystery than surrender to the secret

To oti o Ulrich de leei texnika de simainei oti den einai kalos drummer... O kalos mousikos de fainetai mono sthn texnikh tou alla kai sto styl kai sinaisthima pou paizei... Px. oi Paradise Lost den einai idiaitera kaloi texnika alla exoun polles tromeres sintheseis... Kai to For Whom The Bell Tolls twn Metallica einai ena kommati me eykola riffakia alla kata th gnomh mou einai to kalitero tous... kai to Enter Sandman exei poly eykolo riff alla einai gamato! Episis ta solo tou Cliff Burton sto Orion kai sto Anesthesia einai apla alla THEIKA \m/

To oti o Ulrich de leei texnika de simainei oti den einai kalos drummer... O kalos mousikos de fainetai mono sthn texnikh tou alla kai sto styl kai sinaisthima pou paizei... Px. oi Paradise Lost den einai idiaitera kaloi texnika alla exoun polles tromeres sintheseis... Kai to For Whom The Bell Tolls twn Metallica einai ena kommati me eykola riffakia alla kata th gnomh mou einai to kalitero tous... kai to Enter Sandman exei poly eykolo riff alla einai gamato! Episis ta solo tou Cliff Burton sto Orion kai sto Anesthesia einai apla alla THEIKA \m/

Τεχνικά μιλάμε όμως!

Σε θέματα styl McBrain χαλαρά :p

Κοιτάχτε, είτε θα μιλήσουμε σοβαρά σε θέματα τεχνικής είτε θα λέμε ******** για τα αγαπημένα μας συγκροτήματα. Δηλαδή και εμένα μου αρέσουν οι Rotting Christ αλλά δε θα πω ότι ο drummer τους είναι θεός επειδή μου αρέσουν τα τραγούδια τους. Ας σοβαρευτούμε λιγάκι....

Δε διαφωνώ όμως ότι αξίζει σεβασμός σε drummer όπως Ulrich και Lombardo γιατί ήταν προτωπόροι και ουσιαστικά έκαναν το metal mainstream. Πάντως δεν ήθελα να δείξω ότι δεν τους σέβομαι, αντιθέτως μάλιστα.

Tεχνικά πάντα, όμως, αυτοί έχουν ήδη ξεπεραστεί από πάρα πολλούς και καλό θα ήταν να εκτιμήσουμε και αυτούς...

Ναι αλλα για να μπορουμε να κρινουμε την τεχνικη με ακριβεια πρεπει να ειμαστε μουσικοι or something και οι περισσοτεροι δεν ειναι νομιζω(εγω τουλαχιστον δεν ειμαι :p ) οποτε λογικο ειναι να μπαινουν και συμπαθειες στην μεση...Αν εισαι μουσικος( ή οποιος ειναι μουσικος) ας πει την επαγγελματικη αποψη του... :) Βεβαια εν μερει εχεις δικιο γιατι αν το παρακανουμε σε λιγο θα πεταχτει καποιος και θα πει οτι ο καλυτερος ειναι ο rob bourton των linkin park :wacko:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλα για να μπορουμε να κρινουμε την τεχνικη με ακριβεια πρεπει να ειμαστε μουσικοι or something και οι περισσοτεροι δεν ειναι νομιζω(εγω τουλαχιστον δεν ειμαι :p ) οποτε λογικο ειναι να μπαινουν και συμπαθειες στην μεση...Αν εισαι μουσικος( ή οποιος ειναι μουσικος) ας πει την επαγγελματικη αποψη του... :) Βεβαια εν μερει εχεις δικιο γιατι αν το παρακανουμε σε λιγο θα πεταχτει καποιος και θα πει οτι ο καλυτερος ειναι ο rob bourton των linkin park :wacko:

προσωπικά είμαι κιθαρίστας και μπορώ να πω ότι ξέρω κάποια πράγματα....

εκτός αυτού ο αδερφός είναι drummer και από τη δική του γνώση γράφω αυτά που γράφω...

τέλος, έχω φίλους μουσικούς(drummer) που είναι της ίδιας άποψης και χειρότερης :X