Jump to content

Ποιος είναι ο καλύτερος drummer;

jog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ποιος είναι για σας ο καλύτερος drummer?

Υγ Θα μπει και δημοσκόπηση μετά αλλά πρώτα να σκεφτώ 10 επιλογές(έχω σκεφτεί 5)

:)

• Απαντήσεις 67
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για μενα κατα σειρα ειναι οι:

Eric Carr

Eric Singer

Peter Criss

O Drummer των Scorpios

Ο Drummer των Led zeppelin

EDIT: Ο Peter Criss ΔΕΝ ειναι πια καλος. Μονο για την εποχη του μιλαω. Τωρα πια γερασε...

EDIT2: Και ο Eric Carr (Δυστιχος) δεν ειναι και τοσο καλος απο εκει πανω που μας κοιταει αλλα ειναι ο καλυτερος που εχω ακουσι συνολικα

Για μενα κατα σειρα ειναι οι:

Eric Carr

Eric Singer

Peter Criss

O Drummer των Scorpios

Ο Drummer των Led zeppelin

Οι πρώτοι 3 σε ποια μπάντα ανήκουν?

Οι πρώτοι 3 σε ποια μπάντα ανήκουν?

Peter Criss= Ο πρωτος των KISS που ομως εφυγε για μια καλυτερη (νομιζε) καριερα. Εχει παιξει και σε πολλα αλλα που δεν τα ξερω

Eric Carr= Ο δευτερος των KISS που ομως πεθανε το 91 μετα απο 12 υπεροχα χρονια στους KISS

Eric Singer= Ο τριτος των KISS που επεζε απο οταν πεθανε ο Carr μεχρι το 96 που ξανα μπηκαν ολα τα μελοι που ητανε στην αρχη.Τωρα απο το 2001 παιζει αφτος παλι με τους KISS ομως παιζει συνχρονος και με τους ESP και τους Alice Cooper και παιζει και στο σολο αλμπουμ που φτιαχνει ο Paul Stanley. Δεν δουλευει καθολου αυτο το παιδι... :X

Και είναι αυτοί οι καλύτεροι drummers? :X

Για τον μόνο που συμφωνώ είναι ο John Bonham των Zeppelin

Θεός ο Mike Portnoy (Dream Theater)

Clive Burr(Τρομέρος ο παλιός των maiden - έμπλεξε με το ποτό όμως και κατέρρευσε..)

Nicko McBrain(Νυν drummer των maiden - σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με άλλους γιατοί οι περισσότεροι παίζουν με διπλό μπάσο ενώ ο Nicko με ένα)

:)

Και είναι αυτοί οι καλύτεροι drummers? :X

Εχεις ακουσι ποτε τα σολο τους; Ειδικα του Carr ειναι καλσης ανοτερα απο των Led Zeppelin! Ο Peter σιγουρα δεν ειναι τιποτα το υπερσπεσιαλ αλλα απο αφτους που εχω ακουσει (οχι μια δυο φορες. Μηλαμε να τα εχουν παιξει τα αφτια μου) ειναι πιο καλος. Ειχα ακουση ενα Drum solo που σιγουρα ητανε καλυτερο απο τα σολο του Πετερ Και του Σινγκερ Αλλα τον Carr δεν τον περναει. Ειναι το ιδολο μου. Αφτος στα Drums και ο Ace Frehley στην Ηλεκτρικη

Εχεις ακουσι ποτε τα σολο τους; Ειδικα του Carr ειναι καλσης ανοτερα απο των Led Zeppelin! Ο Peter σιγουρα δεν ειναι τιποτα το υπερσπεσιαλ αλλα απο αφτους που εχω ακουσει (οχι μια δυο φορες. Μηλαμε να τα εχουν παιξει τα αφτια μου) ειναι πιο καλος. Ειχα ακουση ενα Drum solo που σιγουρα ητανε καλυτερο απο τα σολο του Πετερ Και του Σινγκερ Αλλα τον Carr δεν τον περναει. Ειναι το ιδολο μου. Αφτος στα Drums και ο Ace Frehley στην Ηλεκτρικη

Και εσύ έχεις ακούσει solo του Portnoy και του McBrain?

H σόλο tou Petrucci του Murray?

Μπορεί να τρελένεσαι για τους KISS,αλλά άκου και άλλα πράγματα ώστε να έχεις μια σφαρική εικόνα

(και γώ τρελένομαι με Maiden αλλά ακούω και 6-7 συγκροτήματα ακόμα ώστε να ξέρω τι λέω)

Α και ο drummer των Slipknot είναι πολύ καλός(ιδιαίτερα γρήγορος)

Και εσύ έχεις ακούσει solo του Portnoy και του McBrain?

H σόλο tou Petrucci του Murray?

Μπορεί να τρελένεσαι για τους KISS,αλλά άκου και άλλα πράγματα ώστε να έχεις μια σφαρική εικόνα

(και γώ τρελένομαι με Maiden αλλά ακούω και 6-7 συγκροτήματα ακόμα ώστε να ξέρω τι λέω)

Α και ο drummer των Slipknot είναι πολύ καλός(ιδιαίτερα γρήγορος)

Ακουω αλλα. Απλα δεν εχω ασχολιθει και πολυ με ντραμς. Αμα ενδιαφερομουνα θα τα ειχα ακουσει.

Σε τυχαία σειρά Neil Peart (Rush), Danny Carey (Tool), John Bonham (RIP-Led Zeppelin), Mark Zonder (Fates Warning), Mike Portnoy (Dream Theater) ενώ για καφρίλα και blast beats Pete Sandoval (Morbid Angel - για μένα καλύτερος απ' τον επίσης κορυφαίο Dave Lombardo των Slayer). Μία φιλική συμβουλή resurrection_boy, το rock-hard rock-metal έχει τόσα πολλά και απίστευτα διαφορετικά μεταξύ τους εξαιρετικά συγκροτήματα που είναι κρίμα να κολλάμε σε ένα, όσο καλό και αν είναι αυτό. Είσαι μικρός ακόμα αλλά όσο πιο νωρίς πιάσεις το νόημα της μουσικής τόσο καλύτερα για σένα ;). Και εγώ που νομίζω ότι ψάχνομαι και ξέρω 5 πράγματα, έχω τόσα βασικά να ακούσω και να μάθω ακόμα :). Ο πλούτος αυτής της μουσικής είναι απέραντος, όρεξη να 'χεις....
Better to save the mystery than surrender to the secret

Για εμένα ο drummer των Slipknot (μου διαφεύγει το όνομα του) - 30 Μαϊου θα είναι στην Αθήνα oi Slipknot.

Βλεπω γραφετε μονο ξενους...απο Ελληνες αυτη τη στιγμη ειναι ο drummer της Βισση, Σακης λεγεται.

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Βλεπω γραφετε μονο ξενους...απο Ελληνες αυτη τη στιγμη ειναι ο drummer της Βισση, Σακης λεγεται.

Σιγά τον ντράμερ, ένα σούργελο είναι και από παίξιμο απλά κανονικός ντράμερ, τπτ ιδιαίτερο :O

Επειδή σου αρέσει εσένα δεν σημαίνει ότι είναι καλός...

Εντελώς μέτριος είναι,μου φένεται ότι δεν έχεις ακούσει κανένα καλό καθαρό ελληνικό συγκρότημα.

Δεν μιλάω στα άσχετα,τον τύπο τον είδα στην τριήμερη(μας πήγαν στην Βίσση :mad:

Και προσθέτω και μερικούς αγαπημένους μου:

Beehler (πρώην drummer/τραγουδιστής των exciter)

Portnoy (Dream Theater)

McBrain (Maiden)

Nevalainen (Nightwish - μορφάρα ο τύπος)

edit: note to self: dont post again under the influence of scotch :X

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Και προσθέτω και μερικούς αγαπημένους μου:

Beehler (πρώην drummer/τραγουδιστής των exciter)

Portnoy (Dream Theater)

McBrain (Metallica)

Nevalainen (Nightwish - μορφάρα ο τύπος)

oriste??? :X

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

McBrain (Metallica)

:confused: Έφυγε ο Ulrich από τους Metallica και τον αντικατέστησε ο McBrain??? Έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις... :p :lol:

Better to save the mystery than surrender to the secret

Eλάτε μην ακούω βλακείες.

Ο καλύτερος έλληνας drummer ειναι ο george kollias. Απόδειξη? Παίζει στους nile

:confused: Έφυγε ο Ulrich από τους Metallica και τον αντικατέστησε ο McBrain??? Έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις... :p :lol:

OXIIII

ELEOS :mad: :p

Τι να τον κάνουμε τον Ulrich εφόσον υπάρχει ο πολύ ανώτερος McBrain : :w00t: :lol:

:p :p

Δεν μιλάω στα άσχετα,τον τύπο τον είδα στην τριήμερη(μας πήγαν στην Βίσση :mad:

Έλεος! Εγώ αν πάω σε τέτοια εκδρομή (που δε θα πάω για τέτοιους λόγους) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ!!!!!!! :mad:

@akpe: και ντράμερ και τραγουδιστής; ο_Ο :blink: :p

Έλεος! Εγώ αν πάω σε τέτοια εκδρομή (που δε θα πάω για τέτοιους λόγους) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ!!!!!!! :mad:

@akpe: και ντράμερ και τραγουδιστής; ο_Ο :blink: :p

έλα όμως ότι αν έμενα θα ήμασταν τρεις και ο κούκος και όλοι άσχετοι στο ξενοδοχείο? :lol: :lol:

Αφού μέσα στο κέντρο τράβηξα έναν ύπνο... :p