jog Δημοσιεύτηκε April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 15, 2005 Παιδιά ποιος είναι για σας ο καλύτερος drummer? Υγ Θα μπει και δημοσκόπηση μετά αλλά πρώτα να σκεφτώ 10 επιλογές(έχω σκεφτεί 5) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Για μενα κατα σειρα ειναι οι: Eric Carr Eric Singer Peter Criss O Drummer των Scorpios Ο Drummer των Led zeppelin EDIT: Ο Peter Criss ΔΕΝ ειναι πια καλος. Μονο για την εποχη του μιλαω. Τωρα πια γερασε... EDIT2: Και ο Eric Carr (Δυστιχος) δεν ειναι και τοσο καλος απο εκει πανω που μας κοιταει αλλα ειναι ο καλυτερος που εχω ακουσι συνολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Για μενα κατα σειρα ειναι οι: Eric Carr Eric Singer Peter Criss O Drummer των Scorpios Ο Drummer των Led zeppelin Οι πρώτοι 3 σε ποια μπάντα ανήκουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Οι πρώτοι 3 σε ποια μπάντα ανήκουν? Peter Criss= Ο πρωτος των KISS που ομως εφυγε για μια καλυτερη (νομιζε) καριερα. Εχει παιξει και σε πολλα αλλα που δεν τα ξερω Eric Carr= Ο δευτερος των KISS που ομως πεθανε το 91 μετα απο 12 υπεροχα χρονια στους KISS Eric Singer= Ο τριτος των KISS που επεζε απο οταν πεθανε ο Carr μεχρι το 96 που ξανα μπηκαν ολα τα μελοι που ητανε στην αρχη.Τωρα απο το 2001 παιζει αφτος παλι με τους KISS ομως παιζει συνχρονος και με τους ESP και τους Alice Cooper και παιζει και στο σολο αλμπουμ που φτιαχνει ο Paul Stanley. Δεν δουλευει καθολου αυτο το παιδι... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Και είναι αυτοί οι καλύτεροι drummers? :X Για τον μόνο που συμφωνώ είναι ο John Bonham των Zeppelin Θεός ο Mike Portnoy (Dream Theater) Clive Burr(Τρομέρος ο παλιός των maiden - έμπλεξε με το ποτό όμως και κατέρρευσε..) Nicko McBrain(Νυν drummer των maiden - σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με άλλους γιατοί οι περισσότεροι παίζουν με διπλό μπάσο ενώ ο Nicko με ένα) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Και είναι αυτοί οι καλύτεροι drummers? :X Εχεις ακουσι ποτε τα σολο τους; Ειδικα του Carr ειναι καλσης ανοτερα απο των Led Zeppelin! Ο Peter σιγουρα δεν ειναι τιποτα το υπερσπεσιαλ αλλα απο αφτους που εχω ακουσει (οχι μια δυο φορες. Μηλαμε να τα εχουν παιξει τα αφτια μου) ειναι πιο καλος. Ειχα ακουση ενα Drum solo που σιγουρα ητανε καλυτερο απο τα σολο του Πετερ Και του Σινγκερ Αλλα τον Carr δεν τον περναει. Ειναι το ιδολο μου. Αφτος στα Drums και ο Ace Frehley στην Ηλεκτρικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Εχεις ακουσι ποτε τα σολο τους; Ειδικα του Carr ειναι καλσης ανοτερα απο των Led Zeppelin! Ο Peter σιγουρα δεν ειναι τιποτα το υπερσπεσιαλ αλλα απο αφτους που εχω ακουσει (οχι μια δυο φορες. Μηλαμε να τα εχουν παιξει τα αφτια μου) ειναι πιο καλος. Ειχα ακουση ενα Drum solo που σιγουρα ητανε καλυτερο απο τα σολο του Πετερ Και του Σινγκερ Αλλα τον Carr δεν τον περναει. Ειναι το ιδολο μου. Αφτος στα Drums και ο Ace Frehley στην Ηλεκτρικη Και εσύ έχεις ακούσει solo του Portnoy και του McBrain? H σόλο tou Petrucci του Murray? Μπορεί να τρελένεσαι για τους KISS,αλλά άκου και άλλα πράγματα ώστε να έχεις μια σφαρική εικόνα (και γώ τρελένομαι με Maiden αλλά ακούω και 6-7 συγκροτήματα ακόμα ώστε να ξέρω τι λέω) Α και ο drummer των Slipknot είναι πολύ καλός(ιδιαίτερα γρήγορος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Και εσύ έχεις ακούσει solo του Portnoy και του McBrain? H σόλο tou Petrucci του Murray? Μπορεί να τρελένεσαι για τους KISS,αλλά άκου και άλλα πράγματα ώστε να έχεις μια σφαρική εικόνα (και γώ τρελένομαι με Maiden αλλά ακούω και 6-7 συγκροτήματα ακόμα ώστε να ξέρω τι λέω) Α και ο drummer των Slipknot είναι πολύ καλός(ιδιαίτερα γρήγορος) Ακουω αλλα. Απλα δεν εχω ασχολιθει και πολυ με ντραμς. Αμα ενδιαφερομουνα θα τα ειχα ακουσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Σε τυχαία σειρά Neil Peart (Rush), Danny Carey (Tool), John Bonham (RIP-Led Zeppelin), Mark Zonder (Fates Warning), Mike Portnoy (Dream Theater) ενώ για καφρίλα και blast beats Pete Sandoval (Morbid Angel - για μένα καλύτερος απ' τον επίσης κορυφαίο Dave Lombardo των Slayer). Μία φιλική συμβουλή resurrection_boy, το rock-hard rock-metal έχει τόσα πολλά και απίστευτα διαφορετικά μεταξύ τους εξαιρετικά συγκροτήματα που είναι κρίμα να κολλάμε σε ένα, όσο καλό και αν είναι αυτό. Είσαι μικρός ακόμα αλλά όσο πιο νωρίς πιάσεις το νόημα της μουσικής τόσο καλύτερα για σένα ;). Και εγώ που νομίζω ότι ψάχνομαι και ξέρω 5 πράγματα, έχω τόσα βασικά να ακούσω και να μάθω ακόμα :). Ο πλούτος αυτής της μουσικής είναι απέραντος, όρεξη να 'χεις.... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Για εμένα ο drummer των Slipknot (μου διαφεύγει το όνομα του) - 30 Μαϊου θα είναι στην Αθήνα oi Slipknot. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Pete Sandoval - Morbid Angel :D ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Mark Zonder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Βλεπω γραφετε μονο ξενους...απο Ελληνες αυτη τη στιγμη ειναι ο drummer της Βισση, Σακης λεγεται. Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 kai tou panoush o drummer gamatos einai ... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Βλεπω γραφετε μονο ξενους...απο Ελληνες αυτη τη στιγμη ειναι ο drummer της Βισση, Σακης λεγεται. Σιγά τον ντράμερ, ένα σούργελο είναι και από παίξιμο απλά κανονικός ντράμερ, τπτ ιδιαίτερο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Βλεπω γραφετε μονο ξενους...απο Ελληνες αυτη τη στιγμη ειναι ο drummer της Βισση, Σακης λεγεται. Επειδή σου αρέσει εσένα δεν σημαίνει ότι είναι καλός... Εντελώς μέτριος είναι,μου φένεται ότι δεν έχεις ακούσει κανένα καλό καθαρό ελληνικό συγκρότημα. Δεν μιλάω στα άσχετα,τον τύπο τον είδα στην τριήμερη(μας πήγαν στην Βίσση :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Ψάξτε για ένα videaki terry Bozzio - Stunning Drum solo στα P2P σας :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Και προσθέτω και μερικούς αγαπημένους μου: Beehler (πρώην drummer/τραγουδιστής των exciter) Portnoy (Dream Theater) McBrain (Maiden) Nevalainen (Nightwish - μορφάρα ο τύπος) edit: note to self: dont post again under the influence of scotch :X Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Και προσθέτω και μερικούς αγαπημένους μου: Beehler (πρώην drummer/τραγουδιστής των exciter) Portnoy (Dream Theater) McBrain (Metallica) Nevalainen (Nightwish - μορφάρα ο τύπος) oriste??? :X Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 McBrain (Metallica) :confused: Έφυγε ο Ulrich από τους Metallica και τον αντικατέστησε ο McBrain??? Έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις... :p :lol: Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Eλάτε μην ακούω βλακείες. Ο καλύτερος έλληνας drummer ειναι ο george kollias. Απόδειξη? Παίζει στους nile Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 :confused: Έφυγε ο Ulrich από τους Metallica και τον αντικατέστησε ο McBrain??? Έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις... :p :lol: OXIIII ELEOS :mad: :p Τι να τον κάνουμε τον Ulrich εφόσον υπάρχει ο πολύ ανώτερος McBrain : :w00t: :lol: :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Δεν μιλάω στα άσχετα,τον τύπο τον είδα στην τριήμερη(μας πήγαν στην Βίσση :mad: Έλεος! Εγώ αν πάω σε τέτοια εκδρομή (που δε θα πάω για τέτοιους λόγους) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ!!!!!!! :mad: @akpe: και ντράμερ και τραγουδιστής; ο_Ο :blink: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Έλεος! Εγώ αν πάω σε τέτοια εκδρομή (που δε θα πάω για τέτοιους λόγους) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ!!!!!!! :mad: @akpe: και ντράμερ και τραγουδιστής; ο_Ο :blink: :p έλα όμως ότι αν έμενα θα ήμασταν τρεις και ο κούκος και όλοι άσχετοι στο ξενοδοχείο? :lol: :lol: Αφού μέσα στο κέντρο τράβηξα έναν ύπνο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 cozy powell για οσους γνωριζουν πεθανε ομως ,πειραζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts