Next_prince Δημοσιεύτηκε April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2005 gia sas. psaxnw na brw ena programataki pou na apenergopiei to pc mou vasi hmerominias kai wras. parakalw ti boithia sas! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 gia sas. psaxnw na brw ena programataki pou na apenergopiei to pc mou vasi hmerominias kai wras. parakalw ti boithia sas! Δοκίμασε το PowerOff Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Άπειρα προγράμματα υπάρχουν για αυτόματο κλείσιμο pc. Με μια αναζήτηση σε μηχανή του διαδικτύου με τη λέξη shutdown και download βρίσκεις αυτό που θέλεις. Αλλά και του φίλου θα σε καλύψει πιστεύω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagelar Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 start->run-> shutdown -s -t x όπου χ = αριθμός σε δευτερόλεπτα που θα περάσουν για να κλείσει το PC μπορεί να έχει παράμετρο και για ημερομηνία αλλά δεν ξέρω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Για να μην ανοίγω νέο θέμα μιας και είναι παρόμοιο, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε αν κάποιος πάει να μπει στα "έγγραφα μου" ή οπουδήποτε εκτός απο εκεί επιφάνεια εργασίας (που θα το έχω αφήσει) να κάνει αυτόματο shut down? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts