zarkoc4 Δημοσιεύτηκε October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2017 Καλησπερα σε ολους Εχω ενα λαπτοπ Toshiba sattelite p200 1jr (παλιο αλλα θηριο) το οποιο μου κανει το εξης Πριν δυο μερες ανοιγε κανονικα. Οταν πηγε να ανοιξει την τελευταια φορα εκανε το εξης περιεργο Ειναι μονιμα συνδεδεμενο με φορτιστη universal και χωρις μπαταρια. Παταω το power button και για 3 ακριβως δευτερολεπτα φορτωνει ο δισκος και οι ανεμιστηρες δουλευουν. Μετα νεκρωνει. Τα ανεμιστηρακια παυουν να δουλεουν και ως αποτελεσμα ο υπολογιστης δεν ανοιγει Δοκιμασα σε αλλο λαπτοπ δισκο και δουλευει Δοκιμασα μια μια τις μνημες και ειναι κομπλε. Μπορω να εχω τα φωτα σας? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλησπερα σε ολους Εχω ενα λαπτοπ Toshiba sattelite p200 1jr (παλιο αλλα θηριο) το οποιο μου κανει το εξης Πριν δυο μερες ανοιγε κανονικα. Οταν πηγε να ανοιξει την τελευταια φορα εκανε το εξης περιεργο Ειναι μονιμα συνδεδεμενο με φορτιστη universal και χωρις μπαταρια. Παταω το power button και για 3 ακριβως δευτερολεπτα φορτωνει ο δισκος και οι ανεμιστηρες δουλευουν. Μετα νεκρωνει. Τα ανεμιστηρακια παυουν να δουλεουν και ως αποτελεσμα ο υπολογιστης δεν ανοιγει Δοκιμασα σε αλλο λαπτοπ δισκο και δουλευει Δοκιμασα μια μια τις μνημες και ειναι κομπλε. Μπορω να εχω τα φωτα σας? Ευχαριστω Καλησπέρα, εαν είσαι τυχερός ίσως έχει μαζεψει χνούδι στην ψύκτρα του και θέλει καθάρισμα καθώς και αλλαγή πάστας,σβήνει δηλαδή από θερμοκρασία, αλλά: Τί δοκίμασες σε άλλο λαπτοπ? Τις μνήμες? Δίσκο? Τροφοδοτικό? :confused: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarkoc4 Δημ. October 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Καλησπέρα, εαν είσαι τυχερός ίσως έχει μαζεψει χνούδι στην ψύκτρα του και θέλει καθάρισμα καθώς και αλλαγή πάστας,σβήνει δηλαδή από θερμοκρασία, αλλά: Τί δοκίμασες σε άλλο λαπτοπ? Τις μνήμες? Δίσκο? Τροφοδοτικό? :confused: Εκτος του τροφοδοτικου ολα τα αλλα (μνημες,δισκο)τα δοκιμασα σε αλλο λαπτοπ και δουλευουν μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Καθάρισε το τότε και άλλαξε του πάστα. Ειδάλλως σε τεχνικό για έλεγχο Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts