skeptomenos21 Δημοσιεύτηκε October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2017 Καλησπέρα και συγγνώμη αν είμαι σε λάθος θέμα.:wacko: Ένας φίλος μου έχει το alcatel onetouch pixi 4 με την 5άρα την οθόνη και θέλει να το κάνει root. Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνει;; Υπάρχει εδώ η σε κάποιο άλλο site αναλυτική βοήθεια για το πως γίνετε root το κινητό;; Ευχαριστώ:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 (edited) Τί μπορεί να φταίει αν χάνει το σήμα κάθε λίγα δευτερόλεπτα (ως 1' περίπου) όταν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα και έχει sim της Wind (σε οποιαδήποτε θέση); Η sim είναι καινούρια (γι' αυτό αντικαταστάθηκε), το κινητό αναβαθμισμένο, δίχως root. Έγινε και reset μήπως διορθωθεί, αλλά τίποτα. Κανένα πρόβλημα με Cosmote, μόνο με Wind το κάνει. Edited November 19, 2017 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Τί μπορεί να φταίει αν χάνει το σήμα κάθε λίγα δευτερόλεπτα (ως 1' περίπου) όταν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα και έχει sim της Wind (σε οποιαδήποτε θέση); Η sim είναι καινούρια (γι' αυτό αντικαταστάθηκε), το κινητό αναβαθμισμένο, δίχως root. Έγινε και reset μήπως διορθωθεί, αλλά τίποτα. Κανένα πρόβλημα με Cosmote, μόνο με Wind το κάνει.οι λιγο ποιο παλιες συσκευες νομιζω ότι δεν ειχαν την 800 αρα μπαντα.ισως αν είναι επαρχια να εχει θεμα με την wind.δεν παιρνω βεβαια και ορκο αν είναι αυτό. ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και συγγνώμη αν είμαι σε λάθος θέμα.:wacko: Ένας φίλος μου έχει το alcatel onetouch pixi 4 με την 5άρα την οθόνη και θέλει να το κάνει root. Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνει;; Υπάρχει εδώ η σε κάποιο άλλο site αναλυτική βοήθεια για το πως γίνετε root το κινητό;; Ευχαριστώ:):)καλημέρα για ποιο λογο να κανει root;δεν δουλευει κατι σωστα; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts