Pitsi Δημοσιεύτηκε April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2005 Παρατήρησα κάποια στιγμή ανεξήγητα μεγάλο upload . Με το Netlimiter είδα ότι το πρόγραμμα που ανέβαε δεδομένα ήταν το eshardcore το οποίο δεν ξέρω που βρέθηκε. Το πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο στον φάκελο C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\eshex και συνεχώς τραβάει screenshots της οθόνης μου και τα στέλνει κάπου. Δεν υπάρχει στο taskmanager και δεν μπορώ να το σβύσω. Τα adaware και spybot δεν βρήκαν κάτι. Έχει κάποιος ιδέα τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Λοιπον δοκιμασε το εξης και πες μας: *Κλεισε το system restore *Κανε επανεκκινηση σε safe mode *Σβησε το φακελο που το περιεχει (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\eshex ) *Ανοιξε το regedit και σβησε τα: HKEY_CLASSES_ROOT\TypeLib\{1E1B286C-88FF-11D3-8D96-D7ACAC95951A} HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run και σβησε τα "REG_SZ" με το ονομα eshardcore. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. April 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μπορείς να μου πεις που βρήκες την λύση; Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μπορείς να μου πεις που βρήκες την λύση; Παρακαλω! Αν βαλεις ως λεξη αναζητησης στο google το eshardcore και ακολουθησεις το link του δευτερου αποτελεσματος (http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5070997) θα δεις... :cool: Υ.Γ 1:Google is your friend! :p Υ.Γ 2:Case closed! :up: :lock: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts