KostasV Δημοσιεύτηκε October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2003 Καπου πηρε το ματι μου οτι η Tellepassport exei ενα συστημα πυραμιδας για τις εγγραφεσ... υσχηει αυτο? Αν ναι, αυτος που φερνει το νεο πελατη τι κερδιζει? Θελω να γραφτω και αν ειναι να το κανω μεσω ενος φιλου.... Υπαρχει καποιος λογοσ για τον οποιο θα προτινατε να αποφυγω την εν λογο εταιρια??? Thanks.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Αν εχεις χρονο και αρκετες γνωριμιες να ασχοληθεις αλλα σαν ελευθερο χρονο και οχι σαν κυρια δουλεια. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV Καπου πηρε το ματι μου οτι η Tellepassport exei ενα συστημα πυραμιδας για τις εγγραφεσ... υσχηει αυτο? Αν ναι, αυτος που φερνει το νεο πελατη τι κερδιζει? Θελω να γραφτω και αν ειναι να το κανω μεσω ενος φιλου.... Υπαρχει καποιος λογοσ για τον οποιο θα προτινατε να αποφυγω την εν λογο εταιρια??? Thanks.... Η ποιότητά της! Έχω ακούσει άσχημα λόγια και το έχω διαπιστώσει και εγώ όποτε με έχουν πάρει από Telepassport... Προτίμησε καλύτερα Lannet για ποιότητα. Άσχετο: Ήρθες Ελλάδα; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid Προτίμησε καλύτερα Lannet για ποιότητα. Λειτουργεί και η Lannet με πυραμίδα; :confused: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Εγώ ξέρω να πώ ότι όλα αυτά ειναι τρομερες κομπίνες Με τον τεέυταιο τιμοκαταλογο που είχα δει πριν κανα χρόνο για να σου βάλουν λεφτά στο λογαριασμό σου έπρεπε να κάνεις το λιγότερο 100 συνδεδεις το μήνα κτλ Πλασιέ κανονικά Ενδεικτικά να σου πω ότι πολλοί ήταν αυτοί που είχαν ενθουσιαστεί αρχικά αλλα επίσης πολλοί διέκοψαν αυτήν την "συνεργασία" τους με την Τελεπασπορτ... Οπότε αν πιστευεις ότι θα τα πας ΤΟΣΟ καλα, καντο..αλλιώς..ΜΑΚΡΙΑ απο τέτοια γιατί μπορεί να βρεθείς και μπερδεμένος Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mplip^ Με τον τεέυταιο τιμοκαταλογο που είχα δει πριν κανα χρόνο για να σου βάλουν λεφτά στο λογαριασμό σου έπρεπε να κάνεις το λιγότερο 100 συνδεδεις το μήνα κτλ Πλασιέ κανονικά Οσο είμαι εγώ συνεργάτης ΠΟΤΕ δεν ίσχυε αυτό που λές. Αρχικό Μήνυμα από τον mplip^ Οπότε αν πιστευεις ότι θα τα πας ΤΟΣΟ καλα, καντο..αλλιώς..ΜΑΚΡΙΑ απο τέτοια γιατί μπορεί να βρεθείς και μπερδεμένος Είναι αλήθεια οτι για να πάς καλά πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά. Κανένας δεν χαρίζει χρήματα. Γιατί να βρεθείς μπερδεμένος δεν κατάλαβα... ;;; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entypois Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Βασικά είναι όλα υποκειμενικά, εγω συνεργάζομαι με την telepassport και μέχρι τώρα είμαι ικανοποιήμενος. Αν σου κάτσει να συνδέσεις 3-4 καλούς πελάτες και καμιά 20 αρια απλούς έχεις ένα καλό εισόδημα που μεγαλώνει και αυτό αν βρείς και άλλους συνργάτες.... Όλα είναι νόμιμα και φυσιολογικά, έτσι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κινείτε όλη η αγορά της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Όποις θέλει περισσότερες πληροφορίες ας στείλει mail..... Παράθεση www.cityshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Περίπου πότε θα γίνουν οι αστικές στην TELEPASSPORT?Ξέρει κάποιος από τους συνεργάτες?Αυτό το site της ακόμα να το ανανεώσουν... Τέλος από τη στιγμή που κάνεις αίτηση για να γίνεις συνεργάτης της εταιρίας, πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να εγκριθεί και να πάρεις κωδικό? Παράθεση DON'T LET THEM TO SUCRIFICE YOUR FUTURE.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Παρ'ολ αυτλα υπενθυμίζω πως η TelePassport συμφέρει ακόμα και χωρίς αστική για αυτούς που η αξία των αστικών φτάνει το 70% του λογαριασμού τους. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Η αστική κλήση αρχισε να παρεχεται μεσα απο 3 πακετα της TelePassport στις μεγαλες αστικες πολεις με γραμμες S-DSL και φυσικα ειναι φθηνοτερη η χρεωση απο ολες τις εταιριες...Για την πλειοψηφια των χρηστων οι τελευταιες πληροφοριες αναφερουν πρωτο τριμηνο 2004... Παράθεση ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον telePS Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Παρ'ολ αυτλα υπενθυμίζω πως η TelePassport συμφέρει ακόμα και χωρίς αστική για αυτούς που η αξία των αστικών φτάνει το 70% του λογαριασμού τους. καλα και εμενα που κανω τις περισσοτερες κλησεις ΑΣΤΙΚΑ; φυσικα και δεν με συμφερει η telepassort. Υπαρχουν αλλες με παρα πολυ καλες τιμες και φυσικα καλυτερη ποιοτητα!!! Οσο για ποτε θα βαλουν αστικες....χα..χα..το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερετε; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sakaflias καλα και εμενα που κανω τις περισσοτερες κλησεις ΑΣΤΙΚΑ; φυσικα και δεν με συμφερει η telepassort. Υπαρχουν αλλες με παρα πολυ καλες τιμες και φυσικα καλυτερη ποιοτητα!!! Οσο για ποτε θα βαλουν αστικες....χα..χα..το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερετε; Σχεδόν όλοι κάνουμε περισσότερες κλήσεις αστικές! Ειναι σημαντικό να καταλάβουμε οτι η TPH συμφέρει αμα η αξία των αστικών είναι μέχρι 70% του λογαριασμού. Αλλο πράγμα η αξία των κλήσεων και άλλο πράγμα ο αριθμός των κλήσεων. Ελπίζω να είμαι κατανοητός. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Letsayhello Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 paides egw to mono pou lew einai : h tellepassport einai edw kai 3 xronia prwth ston antagwnizmo se esoda kai se pelates kai ektos autou h amesws epomenh etairia ston antagwnizmo einai 10-15% akriboterh ..... opoios den pisteuei as dei ta timologia mas Παράθεση Asta autaaaa..... tsifouth! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Letsayhello (11 Οκτ. 2004 , 23:34) paides egw to mono pou lew einai : h tellepassport einai edw kai 3 xronia prwth ston antagwnizmo se esoda kai se pelates kai ektos autou h amesws epomenh etairia ston antagwnizmo einai 10-15% akriboterh ..... opoios den pisteuei as dei ta timologia mas Είναι η φθηνότερη, ναι, αλλά που? :!: Αν μιλάμε για τα υπεραστικά, όντως έχει πολύ καλές τιμές και χωρίς ελάχιστη χρέωση. Όσον αφορά τα αστικά (και τα υπεραστικά την Κυριακή), οι τιμές είναι πραγματικά είναι πολύ καλές, αλλά σε αυτό το σημείο ακόμα κι ο ΟΤΕ έχει χρέωση ανά 1'' μετά τα 2 πρώτα λεπτά.Η Telepassport γιατί δεν έχει??? :mad: Οι κλήσεις προς κινητά αυτή τη στιγμή είναι ασύμφορες, με δεδομένη την μη εμφάνιση του αριθμού σε όλα τα κινητά... Κι αυτό διότι η Telepassport - όπως και άλλες εταιρίες - δεν μετακύλισε προς όφελος των συνδρομητών της την μείωση του κόστους πρόσβασης προς τα ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.Όμως η Q και ο ΟΤΕ το έκαναν ήδη, έχοντας standard καλύτερη ποιότητα στις κλήσεις προς κινητά από την Telepassport, και φυσικά πλέον συμφέρουν περισσότερα από τις άλλες εταιρίες. :whistle: Για κλήσεις προς σταθερά, οι τιμές προς αρκετές χώρες (0.15 Ευρώ) είναι αρκετά καλές - με δεδομένη την απουσία ελάχιστης χρέωσης - συμφέρει αρκετά, αλλά η Q είναι φθηνότερη. :!: Στις κλήσεις προς κινητά εξωτερικού πάλι δεν είναι η φθηνότερη... :blink: Άρα, δεν συμφέρει και τόσο πια... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 to 3e8apsame ki ayto to 8ema meta apo ena xrono e?? :) kala oloi oi arxaiologoi sto myphone exoun mazeytei?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Letsayhello Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 MaTRiX57 e ti na kanoume eimaste kai emeis oi arxailogoi edw gia na leme kai kati alliws paei tha kleisei to kanali xaxaaaaa :lol: oso gia sena myphone-fan opws oloi kseroume o ote katebase kiallo tis times tou kai siga siga arxizoun kai oi etairies na tis xamhlwnoun ""kai h THP den exei pei akoma thn teleytaia ths lexi"" XAXA plaka kanw :p telwspantwn tha apantisw se oti mporw ....les gia thn emfanish tou arithmou.... auto ginetai epeidh emeis san "pelates" tou OTE otan kaname thn syndesh mas kai zhthsame na exoume apokrypsi arithmou stous thl. katalogous o OTE ebale kai apokrupsi otan perneis thl. giauto an pas kai thn apenergopoihseis kai, kalo einai na to kaneis giati den einai FREE alla kostizei 6,00e :mad: ,tote tha emfanizetai o arithmos sou otan kaleis kapoion!!! :D osos gia thn Q pou einai fthinoterh sto ekswteriko se "therizei" stis kliseis eswterikou.... osos gia ton OTE pou exei xrewsei ana 1" meta ta 2' kai h THP dne exei einai giati h THP sou prosferei apo to 1" kiolas thn ekptwsh tou enw o OTE sou bazei orio ta 2' p.x. an esu theleis na peis mono mia kalhmera, pou leei o logos, gia na exeis to pronomio tou OTE prepei na milhseis panw apo 2' enw me thn THP thn exeis eidh!!! :!: tespa kalhnyxta paides :alien: Παράθεση Asta autaaaa..... tsifouth! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Ναι αλλά εμείς που δεν έχουμε απόκρυψη αριθμού και θέλουμε να εμφανίζεται ο αριθμός μας; Αν πάρουμε μέσω οΟΤΕ π.χ. σε κινητό voda τότε θα πληρώσουμε 18,5 λεπτά/λεπ΄το και θα φανεί. Αν πάρουμε μέσω Tph θα πληρώσουμε 19 λεπτά/λεπτό και δε θα φανεί. Θυμίζω ότι είναι 2 βδομάδες από τότε που ο ΟΤΕ μείωσε τις τιμές και οι εναλλακτικοί ακόμα κάνουν την πάπια(εξαιρείται Q) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Letsayhello Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 e mhn eisai anypomonos perimene :) oloi se authn th kwlozwh gia na petyxoume kapoious stoxous exoume mia stratigikh... den mporei loipon mia etairia kathe ligo kai ligaki na allazei tis times.... prepei na ginoun kapoies diadikasies prwta etsi wste na mhn patwsei..... :lol: siga siga ola tha ftiaxoun kai sto katw katw oloi kxeroume oti o OTE den sumferei pleon kai as prospathei na kanei bhmata anodou :!: Παράθεση Asta autaaaa..... tsifouth! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (12 Οκτ. 2004 , 23:17) Ναι αλλά εμείς που δεν έχουμε απόκρυψη αριθμού και θέλουμε να εμφανίζεται ο αριθμός μας; Αν πάρουμε μέσω οΟΤΕ π.χ. σε κινητό voda τότε θα πληρώσουμε 18,5 λεπτά/λεπ΄το και θα φανεί. Αν πάρουμε μέσω Tph θα πληρώσουμε 19 λεπτά/λεπτό και δε θα φανεί. Θυμίζω ότι είναι 2 βδομάδες από τότε που ο ΟΤΕ μείωσε τις τιμές και οι εναλλακτικοί ακόμα κάνουν την πάπια(εξαιρείται Q) Είναι και η Tellas η οποία έκανε μειώσεις, ασχέτως έαν πλέον παρέχει 0% έκπτωση σε Cosmote και Vodafone!! Η TelePassport αυτήν την στιγμή είναι περίπου στα ίδια με τον ΟΤΕ αλλά αναμένεται σύντομα μείωση. :) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Οι μειώσεις της Τελλας ισχύουν από 1/11 δηλαδή όχι ακόμη. Άρα είναι σαν να μην τις έχει κάνει ακόμη. Η TPH τι περιμένει για να κάνει μειώσεις; οι τιμές που έχει στα κινητά είναι οι ίδες εδώ και 8 μήνες τουλάχιστον. Πόσο καιρό θα της πάρει να το επεξεργαστεί το ζήτημα;; Η Q δηλαδή πωσ π΄ρολαβε και ανακοίνωσε μειώσεις την ίδια μέρα με τον ¨ΟΤΕ; Πότε υπολογίζεις να μειώσει τις τιμές η tph; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Letsayhello (11 Οκτ. 2004 , 23:34) paides egw to mono pou lew einai : h tellepassport einai edw kai 3 xronia prwth ston antagwnizmo se esoda kai se pelates kai ektos autou h amesws epomenh etairia ston antagwnizmo einai 10-15% akriboterh ..... opoios den pisteuei as dei ta timologia mas Προτιμότερο είναι να κοιτάξεις τους ισολογισμούς (κυρίως EBIDA) των 4 υψηλότερων απο Telepass εταιριών σε κίνηση για να διαπιστώσεις ποια είναι η καλύτερη. Επιπλεόν, καλό θα είναι να μη μιλάτε πολυ στην Telepas για αριθμό πελατών διότι είναι... virtual. Πολύ από αυτούς που αποκαλείτε πελάτες, είτε δε το ξέρουν, είτε...δεν υπάρχουν. Και σε αυτό βέβαια δε φταiεί η εταιρεία 100% αλλά κυρίως o τρόπος που δουλεύουν ορισμένοi dealers της, που για να πάρουν τα εφαπαξ τους γράφουν και... πεθαμένους. Κατα την άποψη μου το MLM είναι ένας. ουτοπικά, πετυχημένος τρόπος πωλήσεων, διότι οι παραλλαγές του, του έχουν δώσει ένα όχι και τόσο νόμιμο χαρακτήρα. Φίλε Κώστα θα σου πρότεινα μακριά από τέτοια κατατόπια, όχι όμως απαραίτητα και μακριά από την εταιρεία. Οι ανθρωποί της επιχειρηματίες είναι και θεωρώ ότι και η Telepass όπως Forthnet, Tellas και Q προσφέρουν τα μέγιστα στη δύσκολη αγορά των τηλεπικοινωνιών. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel21 (13 Οκτ. 2004 , 15:42) Προτιμότερο είναι να κοιτάξεις τους ισολογισμούς (κυρίως EBIDA) των 4 υψηλότερων απο Telepass εταιριών σε κίνηση για να διαπιστώσεις ποια είναι η καλύτερη. Γνωρίζω οτι η TelePassport ήταν απο τις λίγες εταιρίες ίσως και η μόνη που εμφάνισε κέρδη την τελευτάια χρονιά. Μήπως έχεις διαθέσιμους τους ισολογισμούς των εταιριών γιατι ενδιαφέρομαι να τους μελετήσω; Επιπλεόν, καλό θα είναι να μη μιλάτε πολυ στην Telepas για αριθμό πελατών διότι είναι... virtual. Πολύ από αυτούς που αποκαλείτε πελάτες, είτε δε το ξέρουν, είτε...δεν υπάρχουν. Και σε αυτό βέβαια δε φταiεί η εταιρεία 100% αλλά κυρίως o τρόπος που δουλεύουν ορισμένοi dealers της, που για να πάρουν τα εφαπαξ τους γράφουν και... πεθαμένους. Σαφώς και υπάρχουν ανενεργοί πελάτες. Αυτό δέν σημαίνει όμως οτι η TelePassport δεν είναι πρώτη σε πελάτες. Ας μήν μιλήσουμε για τους πλασματικούς πελάτες της Tellas και τον τρόπο με τον οποίον γράφονται. Οσο για τους τζίρους περιμένετε να δούμε τα νούμερα τωρα που μπήκε και η αστική. Οσο για τους πεθαμένους... αυτό θα το χαρακτήριζα άστοχο διότι το θέμα είναι οτι γράφεται κάποια τηλεφωνική γραμμή. Ενας πεθαμένος δεν έχει τηλεφωνική γραμμή ή έχει μεταβιβαστεί στους συγγενείς οι οποίοι συμπληρώνουν την αίτηση. Μην λέτε τέτοια πράγματα... :wacko: Κατα την άποψη μου το MLM είναι ένας. ουτοπικά, πετυχημένος τρόπος πωλήσεων, διότι οι παραλλαγές του, του έχουν δώσει ένα όχι και τόσο νόμιμο χαρακτήρα. Οταν μιλάτε για το MLM της TelePass το μόνο που δεν πρέπει να αναφέρεται είναι η παρανομία. Εαν έχεις κάποιο δείγμα παρανομίας πές το. Οσο διάστημα ασχολούμαι με την εταιρία όλα δουλεύουν άψογα και ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΟΜΙΜΑ :!: Φίλε Κώστα θα σου πρότεινα μακριά από τέτοια κατατόπια, όχι όμως απαραίτητα και μακριά από την εταιρεία. Οι ανθρωποί της επιχειρηματίες είναι και θεωρώ ότι και η Telepass όπως Forthnet, Tellas και Q προσφέρουν τα μέγιστα στη δύσκολη αγορά των τηλεπικοινωνιών. Συμφωνώ κι εγώ! Προσοχή γιατί πολλά MLM κρύβουν παγίδες ή στην καλύτερη... δεν θα πληρωθείς ποτε. Οντως δίνουμε μάχη για να κάνουμε τον κόσμο να καταλάβει οτι μπορεί να πληρώνει λιγότερα σε αυτές τις δύσκολες μέρες... Ισως οι της Tellas λιγότερο... but anyway. Sorry για το μεγάλο post!! :worry: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (14 Οκτ. 2004 , 09:47) Σαφώς και υπάρχουν ανενεργοί πελάτες. Αυτό δέν σημαίνει όμως οτι η TelePassport δεν είναι πρώτη σε πελάτες. Ας μήν μιλήσουμε για τους πλασματικούς πελάτες της Tellas και τον τρόπο με τον οποίον γράφονται. Οσο για τους τζίρους περιμένετε να δούμε τα νούμερα τωρα που μπήκε και η αστική. Το σύστημα το γνωρίζω και επίσης κατανοώ πως πριν από 1 χρόνο που η κίνηση της Telepass δε ξεπερνούσε το 1% του συνόλου υπήρχε η ανάγκη να δείχνει και εκείνη ότι σε κάτι είναι πρώτη. Αν έχεις 600000 πελάτες και ο τζίρος σου είναι τόσος ώστε με μια απλή διαίρεση να συνειδητοποιείς πως ο κάθε πελάτης σου ξοδεύει κάτω απο 1€ το μήνα, τοτε είναι εύκολο να βγάλεις το, γενικό κατα τα άλλα, συμπέρασμα πως η πλειονότητα των οπελατών είναι ανενεργη. Για Tellas θα συμφωνήσω και εγώ, όπως και για αντίστοιχους τρόπους αντιπροσώπων άλλων εταιρειών (Lannet, Teledome, Forthnet, κτλ) Το έχω ξαναγράψει και σε άλλο post. Η Telepass έκανε κατα την άποψη μου μια πολυ καλή κίνηση, για να δείχνει κερδοφορία, μη μπαίνοντας στο παιχνίδι της Αστικής. Οσο για τους πεθαμένους... αυτό θα το χαρακτήριζα άστοχο διότι το θέμα είναι οτι γράφεται κάποια τηλεφωνική γραμμή. Ενας πεθαμένος δεν έχει τηλεφωνική γραμμή ή έχει μεταβιβαστεί στους συγγενείς οι οποίοι συμπληρώνουν την αίτηση. Μην λέτε τέτοια πράγματα... :wacko: Μάλλον μιλάω με ιδιαίτερα τίμιο αντιπρόσωπο της Telepass! Αυτός που αιτήται υπηρεσίες με κωδικό σε κάποια εταιρεία, δε χρειάζετε καν να δώσει λογαριασμό ΟΤΕ (αυτό ισχύει μόνο στη περίπτωση προεπιλογής) άρα ο καθένας μπορεί να έχει σύμβαση με πάροχο σε τηλ. γραμμή που δε του ανήκει. Άρα και ένας πεθαμένος μπορεί... να δηλώσει (τραβηγμένο αλλά έχει γίνει...πολλάκις!) Οταν μιλάτε για το MLM της TelePass το μόνο που δεν πρέπει να αναφέρεται είναι η παρανομία. Εαν έχεις κάποιο δείγμα παρανομίας πές το. Οσο διάστημα ασχολούμαι με την εταιρία όλα δουλεύουν άψογα και ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΟΜΙΜΑ :!: Για να μην παρεξηγηθώ και δώσω και λάθος εντυπώσεις. Σε καμία περίπτωση δε λέω πως η Telepass έκανε κάποια παρανομία. Εγω μιλησα για το MLM γενικά. Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που έχει χρησιμοποιηθεί και έχει προσφέρει δυνατότητες extra επιδόματος. Έχω ακούσει για περιπτώσεις που ο αντιπρόσωπος πρέπει να φέρει πάνω από 50 αιτήσεις το μήνα για να μπορεί να διατηρήσει το bonus των προηγούμενων μηνών. Επιπλέον, για να ξεκινήσεις στο σύστημα πρέπει να "καταθέσεις" ένα πόσο (300€!!!) για φυλλάδια κτλ. Δε ξέρω πως δουλεύει το σύστημα στην Telepass, αλλά επιτρέψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου για την πραγματικότητα που κάποιοι συνεργάτες σου θέλουν να παρουσιάσουν. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel21 (14 Οκτ. 2004 , 11:18) Το σύστημα το γνωρίζω και επίσης κατανοώ πως πριν από 1 χρόνο που η κίνηση της Telepass δε ξεπερνούσε το 1% του συνόλου υπήρχε η ανάγκη να δείχνει και εκείνη ότι σε κάτι είναι πρώτη. Αν έχεις 600000 πελάτες και ο τζίρος σου είναι τόσος ώστε με μια απλή διαίρεση να συνειδητοποιείς πως ο κάθε πελάτης σου ξοδεύει κάτω απο 1€ το μήνα, τοτε είναι εύκολο να βγάλεις το, γενικό κατα τα άλλα, συμπέρασμα πως η πλειονότητα των οπελατών είναι ανενεργη. Για Tellas θα συμφωνήσω και εγώ, όπως και για αντίστοιχους τρόπους αντιπροσώπων άλλων εταιρειών (Lannet, Teledome, Forthnet, κτλ) Το έχω ξαναγράψει και σε άλλο post. Η Telepass έκανε κατα την άποψη μου μια πολυ καλή κίνηση, για να δείχνει κερδοφορία, μη μπαίνοντας στο παιχνίδι της Αστικής. Μάλλον μιλάω με ιδιαίτερα τίμιο αντιπρόσωπο της Telepass! Αυτός που αιτήται υπηρεσίες με κωδικό σε κάποια εταιρεία, δε χρειάζετε καν να δώσει λογαριασμό ΟΤΕ (αυτό ισχύει μόνο στη περίπτωση προεπιλογής) άρα ο καθένας μπορεί να έχει σύμβαση με πάροχο σε τηλ. γραμμή που δε του ανήκει. Άρα και ένας πεθαμένος μπορεί... να δηλώσει (τραβηγμένο αλλά έχει γίνει...πολλάκις!) Για να μην παρεξηγηθώ και δώσω και λάθος εντυπώσεις. Σε καμία περίπτωση δε λέω πως η Telepass έκανε κάποια παρανομία. Εγω μιλησα για το MLM γενικά. Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που έχει χρησιμοποιηθεί και έχει προσφέρει δυνατότητες extra επιδόματος. Έχω ακούσει για περιπτώσεις που ο αντιπρόσωπος πρέπει να φέρει πάνω από 50 αιτήσεις το μήνα για να μπορεί να διατηρήσει το bonus των προηγούμενων μηνών. Επιπλέον, για να ξεκινήσεις στο σύστημα πρέπει να "καταθέσεις" ένα πόσο (300€!!!) για φυλλάδια κτλ. Δε ξέρω πως δουλεύει το σύστημα στην Telepass, αλλά επιτρέψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου για την πραγματικότητα που κάποιοι συνεργάτες σου θέλουν να παρουσιάσουν. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα... -1ον Η TelePassport έχει περίπου 20000 συνεργάτες (άγνωστο πόσοι είναι μάχιμοι). Είναι λογικό πως είναι αδύνατον να ελέγχει τους πάντες. Ομως αν κάποιος κάνει καταγγελεία για ατόπημα συνεργάτη τότε η εταιρία κάνει έλεγχο και μπορεί να προβεί στην διαγραφή του. Και να έδειχνε οτι είναι η πρώτη σε συνδρομητες, ποιό το όφελος εαν δεν είχε έσοδα;; :confused: -2ον Κάποιος συνεργάτης δέν έχει πλέον λόγο να γράφει πελάτες ανενεργούς. Το Sales bonus τελειώνει τον Οκτώβριο και μετά μετράνε μόνο οι τζίροι που θα σου κάνει ο πελάτης. Στο finale εσύ θα καθόσουνα να βρείς πεθαμένους και ανενεργούς για να πάρεις μόνο μία φορά 30-50 εύρω; Ισως και να υπάρχουν μερικοί "τσίπηδες". Ελπίζω να είναι λίγοι. -3ον Είναι τυχαίο που η TelePassport βραβεύτηκε το 2002 και το 2003 ως η ταχύτερα αναπτυσόμενη εταιρία στην Ελλάδα!!! Είμαι αντιπρόσωπος (το έχω ξαναπεί άλλωστε), γι'αυτό με βλέπετε τόσο "φανατικό" (με την καλή έννοια πάντα). Το γεγονός όμως οτι 2 χρόνια τωρα ή TelePassport μου έχει φερθεί πολύ καλά και τα εισοδήματα είναι αυτά που περίμενα (!!!) με κάνουν να λέω πάντα την θετική γνώμη μου για την εταιρία, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι τα ισοπεδώνω ολα... τύπου μόνο εμείς και κανένας άλλος. Thanx!! :cool: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (14 Οκτ. 2004 , 13:49) Το γεγονός όμως οτι 2 χρόνια τωρα ή TelePassport μου έχει φερθεί πολύ καλά και τα εισοδήματα είναι αυτά που περίμενα (!!!) με κάνουν να λέω πάντα την θετική γνώμη μου για την εταιρία, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι τα ισοπεδώνω ολα... τύπου μόνο εμείς και κανένας άλλος. Μα αν τα ισοπέδωνες όλα φίλε μου δε θα ασχολιόμουν καθόλου με την περιπτωσή σου!!! :p Να 'σαι καλά. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts