silvertaur Δημοσιεύτηκε April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 10, 2005 θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος λεγοντας μου πως μπορω να εξουδετερωσω το συγκεκριμενο ιο απο το pc μου;ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Ασημενιε Ταυρε, καλησπερα. Ποιο antivirus χρησιμοποιεις; Δοκιμασες να κανεις ενα σκαν του υπολογιστη σου, και εν συνεχεια, να διαλεξεις Delete στα μολυσμενα "σημεια"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Και..μιας και δεν γνωριζω τι μπορει να ειναι. Στην θεση σου θα εκανα ενα ντισκονεκτ απο το ιντερνετ, και ξανα κοννεκτ, στην προσπαθεια μου να βεβαιωθω οτι οντως καλω το σωστο νουμερο (ΕΠΑΚ) και οχι καποιο τυχαιο και ασχετο νουμερο. Δεν ξερεις αν ειναι ενας απλος ιος, ενα ταφ (δυσκολος) ιος, καποιο νταηαλερ, τρογιαν, ή δεν ξερω κι εγω τι. Δεν προσπαθω να σε φοβισω. Απλα, να εισαι σιγουρος. Καλο σου απογευμα, και καλη επιτυχια. Υ.α.γ Α, εαν το αντιβαηρους ειναι το νορτον, συνιστω καποιο καλυτερο. Υ.β.γ Kaspersky, F-Secure, Panda, ειναι καποιες καλες επιλογες. Υ.γ.γ Με την πρωτη να ειναι κατα την προσωπικη μου αποψη, μακραν η κορυφαια. Φιλικα, Αλεξανδρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. April 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 καλησπερα σου Αλεξανδρε και σε ευχαριστω για την απαντηση.Το επακ ειναι σωστο(ειδα τον αριθμο),αλλα οπως και να εχει εχω φραγη σε αλλα τηλ οποτε δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.Εχω το norton και στο σκαναρισμα το βρισκει,αλλα δε μπορω να κανω διαγραφη,ακομα και οταν βρω μεμονωμενα το αρχειο αυτο.Αν καποιος ξερει πως θα απαλλαγω,ειναι ευπροσδεκτος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Οτανε πας να κανεις μανιουαλι την διαγραφη. Ποιο ειναι το μηνυμα που σου βγαινει; Υ.α.γ Προτεινω χρηση καλυτερου αντιβαηρους. Υ.β.γ Ο Νορτον ειναι απλα καλος. αλλα μεχρι εκει. Υ.γ.γ Αν χρειαζεσαι οποιαδηποτε βοηθεια, ευχαριστως να την προσφερω. Και παλι, μου φαινεται πολυ παραξενο το ονομα του Ιου. Ασε με να τσεκαρω λιγακι κατι στο ιντερνετ (πιθανες αλλες αναφορες) Και θα επιστρεψω συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Επεστρεψα πολυ γρηγορα. Βιαστικος οντας, δεν προλαβα να διαβασω τι ακριβως λεει, μα εχω την εντυπωση πως μαλλον θα σε βοηθησει. Ριξε μια ματια εδω: http://sarc.com/avcenter/venc/data/adware.instafinder.html :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος λεγοντας μου πως μπορω να εξουδετερωσω το συγκεκριμενο ιο απο το pc μου;ευχαριστω εκ των προτερων Google is your friend ;) εδω ειναι η λυση σου http://sarc.com/avcenter/venc/data/adware.instafinder.html edit με προλαβε ο globy :) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. April 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 ευχαριστω παιδια,να ειστε καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Να υποθεσουμε, ολα καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. April 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 ολα καλα,απαλλαχθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts