Jump to content

iPhone X

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό μόνο αν έχεις ορίσει touch η Face ID.

Αν δεν έχεις ορίσει όμως εύκολα με κίνηση χεριού είτε ανοίγεις κάμερα είτε τα widget από την άλλη πλευρά.

Ναι αλλά εγώ θέλω να έχω εναλλακτική να ξυπνάει η οθόνη με αλλο gesture.

Έχω επιλογή ?

Διότι σε αυτό ήταν το ζουμί που ανέφερα χωρίς να υποστω το ξύπνημα οθόνης που επιφέρει το raise to wake.

Δηλαδή θα πρέπει να ορίσω ιδιωτικότητα απλά για την στιγμή που θέλω να δώσω στον άλλον τη συσκευή να τη δει?

:lol::lol:

Και μετά αφού παρέλθει η συνάντηση να ξανά βάλω την φωτογραφία πχ στην lock screen.

Η προσθαφαιρέσεις raise to wake όλη μέρα ανάλογα την περίσταση.

Δηλαδή αυτή την δουλειά προσθαφαιρέσεις ιδιωτικότητας ανάλογα την στιγμή της ημέρας θα κάνουμε.

Εγώ πάντα την ιδιωτικότητα μου την έχω on αλλά ο τρίτος δεν θα μπορεί να την δει και να έχω το gesture στο on πάντα.

Αυτό θέλω.

Σου ακούγεται λογικό αυτό που είπες τα περί ιδιωτικότητας ανα περίσταση?

Η πολύ απλά αν έδινε επιλογή gesture που δεν θα ξυπνάει η οθόνη τυχαία όμως?

Πιο πιο λογικό?

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Δεν μπορώ. Γράφω αυτονόητα σε κάποιον που δεν έχει τη συσκευή αλλα έχει άποψη :)

Πρώτον widgets κλπ δεν πατιούνται καταλάθος ακόμα και αν δεν έχεις Touch/Face ID. Μάντεψε γιατί. Θέλει κωδικό. :lol:

Τώρα στον άλλον που θες να δώσεις συσκευή αλλα δεν θέλεις να σου δει τα πολύτιμα notifications, σου είπα τι κανεις, αλλιως τα κανεις group swipe και καθαρίζουν πολύ απλά για τα 10sec που θα θελήσει να δει εξωτερικά τη συσκευή.

Ενώ ας πούμε σε άλλη συσκευή αν πατήσει «καταλαθος» power button δεν θα τα δει όλα όμορφα στην οθόνη; :D

Edited by protsimer

Δεν μπορώ. Γράφω αυτονόητα σε κάποιον που δεν έχει τη συσκευή αλλα έχει άποψη

Πρώτον widgets κλπ δεν πατιούνται καταλάθος ακόμα και αν δεν έχεις Touch/Face ID. Μάντεψε γιατί. Θέλει κωδικό. :lol:

Τώρα στον άλλον που θες να δώσεις συσκευή αλλα δεν θέλεις να σου δει τα πολύτιμα notifications, σου είπα τι κανεις, αλλιως τα κανεις group swipe και καθαρίζουν πολύ απλά για τα 10sec που θα θελήσει να δει εξωτερικά τη συσκευή.

Ενώ ας πούμε σε άλλη συσκευή αν πατήσει «καταλαθος» loser button δεν θα τα δει όλα όμορφα στην οθόνη;

Μα δεν αναφέρθηκα σε πάτημα.

Το διωρθωσα αυτό.

Γιατί επιμένεις εκεί.

Να δει λέω τα widget η να ανοίξεις κάμερα όπου άνετα εφόσον δεν έχεις βάλει Touch ID η face αντίστοιχα.

Και από την άλλη εγώ εξέφρασα την αντίθεση μου στο να υπάρχει μια μόνο επιλογή gesture που να ξυπνάει στο ξεκάρφωτο την οθόνη ανεξάρτητα το θέμα ιδιωτικότητα η όχι.

Γιατί να μπαίνω στο τρυπακι να ρυθμίζω ιδιωτικότητα ανάλογα τη περίσταση επειδή η Apple έδωσε μια επιλογή μόνο σε gesture.

Και γιατί πριν δώσω την συσκευή να έχω κάνει clear τα notifications?

Η γιατί πριν μπω αμάξι να έχω απενεργοποιήσει το raise to wake ώστε μην ξυπνάει?

Η σε πολλά παράδειγματα καθημερινότητας.

Εγώ η άλλος μπορεί να θέλει να ξυπνάει η οθόνη όπου πρέπει χωρίς απαραίτητα να έχει ρυθμίσει η όχι θέματα ιδιωτικότητας από πριν.

Σε τελική ας δώσει επιλογή για διαφορετικό gesture που δεν ξυπνάει τυχαία την οθόνη πχ double tap η swipe down or up η με proximity sensor και οποίος θέλει το χρησιμοποιεί η όχι.

Διαφωνείς με το να υπάρχουν επιλογές η όχι?

Εκεί εγώ στάθηκα περισσότερο και εσυ το γύρισες σε ιδιωτικότητες και μη.

ΥΓ:Δεν θυμάμαι να έχεις την συσκευή όμως ούτε εσυ αλλά άποψη έχεις όμως.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Θα καθαρίζεται αλλά υπάρχει υψηλή πιθανότητα να πατήσεις μια λειτουργία που εξ αρχής δεν ήθελες.

Μια εφαρμογή μια συντόμευση κλπ.

Στην ουσία σου επιβάλει μια λειτουργία ανεξάρτητα από την θέληση η την αιτία της δημιουργίας της.

Τα παραδείγματα είναι ολοφάνερα.

Είναι σαν να μπαίνεις αμάξι και άμεσα να ξεκινάει.

Και που ξέρεις που εγώ δεν θέλω απλά να καθίσω.

Σε τελική αν ηθελε αυτό ας καταργούσε το power button αφού άχρηστο και περιττό είναι.

Δεν ανοίγει πάντα

Θέλει συγκεκριμένη κλίση για να ανάψει η οθόνη

Επειδή δεν βολεύει εσένα δεν καταλαβαίνω όμως γιατί προσπαθείς να περάσεις και στους άλλους ότι είναι μειονέκτημα;

Γιατί να βάλουν double tap δηλαδή για να πάμε προς τα πίσω; Μπροστά πάει η τεχνολογια

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το διόρθωσα.

Μην απομονώνεις έτσι διότι αναφέρθηκα σε πολλά παραδείγματα.

Η ουσία είναι να δώσει επιλογές.

Αυτό είναι το ζουμί.

Όπως σωστα έδωσε gesture navigation καλώς το ίδιο να εμπλουτίσει με παραπάνω gesture και επιλογές.

Δεν νομίζω να χαλάει αυτό κανέναν.

Άσε που αργότερα μπορεί μα βάλει να βάζουμε συντομεύσεις στην lock screen.

Άρα το να πατάς κάτι κατά λάθος θα είναι εύκολα

Αλλά δεν μου απάντησες γιατί να ανοίγει η οθόνη όταν δεν θες?

Θέλω να δώσω τη συσκευή σε κάποιον απλά να την πιάσει γιατί πχ να δει τις ειδοποιήσεις μου η μια φωτογραφία που έβαλα.

Θέλω να μεταφέρω από και προς τσέπη η οποιαδήποτε επιφάνεια.

Θελω απλά να δω αν έκανε ένα σημαδάκια και την σηκώνω,να τσεκάρω την οθόνη σβηστεί.γιατί να ανοίξει η οθόνη?

Γιατί να ανοίξει για ολους αυτους τους σκοπούς όπως και σε πολλούς αλλά καθημερινά παραδείγματα.

Και το power button ποιος ο λόγος ύπαρξης τότε?

Κι εγώ θέλω να κάνω πως παίζω drums επάνω στο τηλέφωνο γιατί να ανάψει η οθόνη;

Δουλευόμαστε προφανώς

Nokia 8800 Scirocco

Δεν ανοίγει πάντα

Θέλει συγκεκριμένη κλίση για να ανάψει η οθόνη

Επειδή δεν βολεύει εσένα δεν καταλαβαίνω όμως γιατί προσπαθείς να περάσεις και στους άλλους ότι είναι μειονέκτημα;

Γιατί να βάλουν double tap δηλαδή για να πάμε προς τα πίσω; Μπροστά πάει η τεχνολογια

Κι εγώ θέλω να κάνω πως παίζω drums επάνω στο τηλέφωνο γιατί να ανάψει η οθόνη;

Δουλευόμαστε προφανώς

Αν δεν ανοίγει τυχαία πχ βάλε /βγάλε τσέπη η από οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια τότε κανένα πρόβλημα εννοείται.

Αλλά Ποιος ορίζει ότι πάμε προς τα πίσω με το να υπάρχουν επιλογές?

Από που και ως που διαφορετικό gesture από αυτό της Apple είναι προς τα πίσω?

Με την επιλογή των gestures navigation που χρονολογείται εδώ και μια 10 ετια πίσω να εκλάβω ότι μας γύριζε πίσω η Apple?

Σωστα?

Διότι αν νομίζεις είναι κάτι που τώρα ανακαλύφθηκε είσαι γελασμένος.

Αντίστοιχα το raise to wake υπάρχει πολλά χρόνια στο χώρο των λειτουργικών και πολλών πολλών εφαρμογών εξίσου.

Αυτό μόνο ως αυστηρά φανμποικη γνώμη ο καθένας το εκλαμβάνει.

Σε ενοχλούν οι επιλογές?

Αν είναι πέστο καθαρά.

Η τεχνολογια πάει μπροστά δίνοντας επιλογές και όχι προσταγές.

Κανείς δεν θέλει να περάσει στον άλλον την άποψη του.

Την ίδια με εμένα θα έχουν οι μισοί το αντίθετο ενδεχομένως σε άλλους μίσους.

Άμα δώσει επιλογή για όλους εσένα τι σε χαλάει?

Θα γίνεις φτωχότερος,θα αρρωστήσεις τι ακριβώς σε χαλάει δηλαδή?

Θα νιώσεις ότι σε εξύβρισαν?

Τι?

Η εκπροσωπείς την εταιρία?

Απλά εξέφρασα το εύλογο προβληματισμό μου με πολύ λογικα επιχειρήματα συγκεκριμένα καθημερινότητας.

Edited by alextrela

Αν δεν ανοίγει τυχαία πχ βάλε /βγάλε τσέπη η από οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια τότε κανένα πρόβλημα εννοείται.

Αλλά Ποιος ορίζει ότι πάμε προς τα πίσω με το να υπάρχουν επιλογές?

Από που και ως που διαφορετικό gesture από αυτό της Apple είναι προς τα πίσω?

Με την επιλογή των gestures navigation που χρονολογείται εδώ και μια 10 ετια πίσω να εκλάβω ότι μας γύριζε πίσω η Apple?

Σωστα?

Διότι αν νομίζεις είναι κάτι που τώρα ανακαλύφθηκε είσαι γελασμένος.

Αντίστοιχα το raise to wake υπάρχει πολλά χρόνια στο χώρο των λειτουργικών και πολλών πολλών εφαρμογών εξίσου.

Αυτό μόνο ως αυστηρά φανμποικη γνώμη ο καθένας το εκλαμβάνει.

Σε ενοχλούν οι επιλογές?

Αν είναι πέστο καθαρά.

Η τεχνολογια πάει μπροστά δίνοντας επιλογές και όχι προσταγές.

Κανείς δεν θέλει να περάσει στον άλλον την άποψη του.

Την ίδια με εμένα θα έχουν οι μισοί το αντίθετο ενδεχομένως σε άλλους μίσους.

Άμα δώσει επιλογή για όλους εσένα τι σε χαλάει?

Θα γίνεις φτωχότερος,θα αρρωστήσεις τι ακριβώς σε χαλάει δηλαδή?

Θα νιώσεις ότι σε εξύβρισαν?

Τι?

Η εκπροσωπείς την εταιρία?

Απλά εξέφρασα το εύλογο προβληματισμό μου με πολύ λογικα επιχειρήματα συγκεκριμένα καθημερινότητας.

Λες τόσα όμως δεν κάθεσαι να το δοκιμάσεις σαν feature για να μας πεις την άποψη σου

Μήπως δεν έχεις iPhone? Μήπως μιλάμε τζάμπα;

Επειδή έβαλε οθόνη oled πρέπει να βάλει και double tap? Μήπως μετά να βάλει και touch wiz?

Δεν είμαι μέτοχος απλά σου εξηγώ ότι είναι βολικό άσχετα αν εσένα δεν σ αρέσει

Βέβαια ούτε καν το έχεις δοκιμάσει

Nokia 8800 Scirocco

Δεν υπάρχει εικονίδιο κάμερας σε iPhone στη lock. Είναι swipe ολόκληρης της οθόνης προς τα αριστερά.

Να φανταστώ δεν έχεις καν iPhone, αλλά σε χαλάει η έλλειψη double tap στη συσκευή που δεν έχεις. :)

Λειτουργεί και με 3D Touch

Λειτουργεί και με 3D Touch

Δεν κάνει τίποτα το 3D Touch στην οθόνη κλειδώματος

Μόνο σύρσιμο προς αριστερά ανοίγει την κάμερα

Nokia 8800 Scirocco

Λες τόσα όμως δεν κάθεσαι να το δοκιμάσεις σαν feature για να μας πεις την άποψη σου

Μήπως δεν έχεις iPhone? Μήπως μιλάμε τζάμπα;

Επειδή έβαλε οθόνη oled πρέπει να βάλει και double tap? Μήπως μετά να βάλει και touch wiz?

Δεν είμαι μέτοχος απλά σου εξηγώ ότι είναι βολικό άσχετα αν εσένα δεν σ αρέσει

Βέβαια ούτε καν το έχεις δοκιμάσει

Τάσο άστο καλύτερο διότι το γύρισες στην πλάκα.

Τέλος

Θα δούμε μελλοντικά λογικα θα μπει σε μελλοντικά iPad και θα το δοκιμάσω στην πράξη.

Αν ξυπνάει έτσι εύκολα θα το απενεργοποιησω εντελώς και με την βάρκα την ελπίδα να δώσει περισσότερες επιλογές.

Ας μας πούνε κάτοχοι πως δουλεύει αυτό το feature σε Apple διότι ούτε εσυ ούτε ο prostimer είσαστε κάτοχοι της συσκευής και με κατηγορείται από πάνω λες και σε δικαστηρίο είμαστε ένοχοι και πρώτοι προτρέπεται προς υπεράσπισης της.

Edited by alextrela

Τέλος

Θα δούμε μελλοντικά λογικα θα μπει σε μελλοντικά iPad και θα το δοκιμάσω στην πράξη.

Αν ξυπνάει έτσι εύκολα θα το απενεργοποιησω εντελώς και με την βάρκα την ελπίδα να δώσει περισσότερες επιλογές.

Ας μας πούνε κάτοχοι πως δουλεύει αυτό το feature σε Apple διότι ούτε εσυ ούτε ο prostimer είσαστε κάτοχοι της συσκευής και με κατηγορείται από πάνω λες και σε δικαστηρίο είμαστε ένοχοι.

Τι να μας πουν και οι κάτοχοι.

Αφού έχουμε εσένα να μας ανοίγεις τα μάτια :)

Τι να μας πουν και οι κάτοχοι.

Αφού έχουμε εσένα να μας ανοίγεις τα μάτια :)

Μέσα στην ειρωνεία ως συνήθως και τίποτα άλλο είσαι.

Αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο.

Επίσης να τονίσω ότι το android μετράει ώρες οθόνης ενώ το iOS μετράει ώρες χρήσης

Όποτε είναι λίγο άδικο να τα συγκρίνεται έτσι αφού μιλάμε για ανόμοια πράγματα

οταν λεμε ωρα χρησης μιλαμε αυτοματα για ανοιχτη οθονη και λειτουργια cpu/gpu εστω και σε ηρεμια ετσι;

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Δεν κάνει τίποτα το 3D Touch στην οθόνη κλειδώματος

Μόνο σύρσιμο προς αριστερά ανοίγει την κάμερα

Στο Χ με 3D Touch στο εικονιδιο της καμερας ανοίγει κανονικά σε lock screen, όπως και ο φακός. Χωρίς σύρσιμο. Απλά το κρατάς πατημένο 1 δευτερόλεπτο και ανοίγει. Εννοείται ότι ανοίγει και με πλαϊνό slide

Για την ακρίβεια ανοίγει μόλις αφήσεις το εικονίδιο (μετά το δευτερόλεπτο που το έχεις πατημένο)

Edited by tomkar5800

οταν λεμε ωρα χρησης μιλαμε αυτοματα για ανοιχτη οθονη και λειτουργια cpu/gpu εστω και σε ηρεμια ετσι;

Όχι μόνο

Οτιδήποτε κάνει την συσκευή να στείλει ρεύμα στον επεξεργαστή το μετράει σαν χρήση

Οθόνη, ειδοποιήσεις, συγχρονισμοι, σήμα κινητής και ότι άλλο χρησιμοποιεί επεξεργαστική δύναμη

Όποτε είναι λίγο διαφορετικές οι μετρήσεις και τα αποτελέσματα σε σχέση με τις ώρες οθόνης του Android

Το μεγάλο ποσοστό είναι η οθόνη αλλά πχ όταν ακούς μουσική με κλειδωμένη την συσκευή αυτό μετράει κανονικά σαν ώρες χρήσης όποτε μπορεί να αναλογιστεί κανείς πως ακριβώς αυτές οι ώρες χρήσης μπορεί να μην έχουν απολύτως καμία σχέση με τις ώρες οθόνης κάτω από συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας της συσκευής

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο Χ με 3D Touch στο εικονιδιο της καμερας ανοίγει κανονικά σε lock screen, όπως και ο φακός. Χωρίς σύρσιμο. Απλά το κρατάς πατημένο 1 δευτερόλεπτο και ανοίγει. Εννοείται ότι ανοίγει και με πλαϊνό slide

Δεν το ήξερα για το Χ. Νόμιζα δουλεύει όπως σε άλλες συσκευές με iOS 11

Συγνώμη για την λάθος εκτίμηση

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τέλος

Ας μας πούνε κάτοχοι πως δουλεύει αυτό το feature σε Apple διότι ούτε εσυ ούτε ο prostimer είσαστε κάτοχοι της συσκευής και με κατηγορείται από πάνω λες και σε δικαστηρίο είμαστε ένοχοι και πρώτοι προτρέπεται προς υπεράσπισης της.

Δυστυχώς φίλε μου το συγκεκριμένο feature το χρησιμοποιω τα τελευταία χρόνια και είναι παρά πολύ βολικό

Εσυ δεν έχεις συσκευή για να ξέρεις εγώ μια χαρά έχω και μπορώ να έχω και άποψη

Όταν χρησιμοποιήσεις iPhone εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε

Nokia 8800 Scirocco

Τέλος

Δεν ξέρω πως δουλεύει το raise to wake στο Χ, πάντως στο 7αρι όπως το έβαλα το έβγαλα,

δεν με βόλεψε καθόλου, αλλά αφού σου δίνει την επιλογή το δοκιμάζεις και αποφασίζεις.

iphone 7 iOS 12.0

Δεν ξέρω πως δουλεύει το raise to wake στο Χ, πάντως στο 7αρι όπως το έβαλα το έβγαλα,

δεν με βόλεψε καθόλου, αλλά αφού σου δίνει την επιλογή το δοκιμάζεις και αποφασίζεις.

Με τον ίδιο τρόπο δουλεύει

Nokia 8800 Scirocco

Εκείνον τον καφέ που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω, δεν ψήνεστε να τον πιείτε; Έλεος ρε παιδιά...να πώ ότι είναι Δευτέρα...μεσοβδόμαδα, λυπηθείτε μας!

Sent from my iPhone X using Tapatalk

tasos ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Εκείνον τον καφέ που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω, δεν ψήνεστε να τον πιείτε; Έλεος ρε παιδιά...να πώ ότι είναι Δευτέρα...μεσοβδόμαδα, λυπηθείτε μας!

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Και προτείνω να σβήσουν τα off topic

Το κουρασαμε αρκετά

Nokia 8800 Scirocco

Νταξει καλό είναι να ακούγονται και άλλες απόψεις :D

Πάντως για να λέμε την αλήθεια ότι όσο βολικό κ εάν είναι σαν feature,κάποιες φορές θα προτιμούσα να μην ανάβει η οθόνη όλες τις φορές που σηκώνω το κινητό!!!!

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Νταξει καλό είναι να ακούγονται και άλλες απόψεις :D

Πάντως για να λέμε την αλήθεια ότι όσο βολικό κ εάν είναι σαν feature,κάποιες φορές θα προτιμούσα να μην ανάβει η οθόνη όλες τις φορές που σηκώνω το κινητό!!!!

Δεν το θεωρώ και τόσο μεγάλο πρόβλημα

Nokia 8800 Scirocco

Δεν το θεωρώ και τόσο μεγάλο πρόβλημα

Άλλωστε γι αυτό υπάρχει ο διακόπτης για να μην έχει κανένας πρόβλημα.

iphone 7 iOS 12.0

Εγώ πάντως περιμένω κάποια μελλοντική αναβάθμιση μπάσκετ και δούμε τις πραγματικές δυνατότητες της οθόνη βλέπε hdr. Αναβάθμιση εννοώ app όπως το YouTube.

Εγώ πάντως περιμένω κάποια μελλοντική αναβάθμιση μπάσκετ και δούμε τις πραγματικές δυνατότητες της οθόνη βλέπε hdr. Αναβάθμιση εννοώ app όπως το YouTube.

Γιατι δεν παιζει hdr απο youtube;Μονο netflix;Παντος απο κοντα που το ειδα μαζι με τα samsung εχουν την καλύτερη οθονη..Θα ηθελα ομως να ειχε παραπάνω ρυθμίσεις για την οθονη οπως εχουν τα note κ galaxy!!

• The title was changed to iPhone X
  • The topic was unpinned