ntinoscrypton Δημοσιεύτηκε September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2017 Εδώ θα ανεβάζουμε φωτογραφίες και βίντεο που έχουμε τραβήξει με το Note 8! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Εδώ θα ανεβάζουμε φωτογραφίες και βίντεο που έχουμε τραβήξει με το Note 8! Σημερινες: Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 ας μας πει κάποιο παιδί που είχε η έχει το s7 και s8 αν βλέπει μεγάλες διαφορές με το note 8 τη νύχτα ξέρω ότι έχει την μέρα πόσο διαφορά έχουν; με τα προγράμματα για διόρθωση φωτογραφιών μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου κ να έχεις πολύ κοντινα αποτελέσματα η κάνω λάθος; το ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω το note 8 αλλά προς το παρών με καλύπτει το s7 edge Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Μερικές φωτογραφίες και από εμένα χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Η όμορφη Καστοριά μας! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Η όμορφη Καστοριά μας! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημερα παρα πολυ ωραια και εντυπωσιακη φωτογραφια θα ελεγα :) Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 (edited) Ηλιοβασίλεμα από το κέντρο της Αθήνας Ναός Ποσειδώνος, Σούνιο Σαρωνικός από το Σούνιο Στο βάθος η Μακρόνησος Edited October 17, 2017 by anastasg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Live focus περίπου στα 1.2 μέτρα απόσταση. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Και μια από εμένα όλα στο αυτόματο Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Τραβηγμένη τον Οκτώβριο Samsung Note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Σημερινή Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Και κάποιες πιο φρέσκες από εμένα. Η 2η και 3η είναι μέσα από αυτοκίνητο εν κίνηση στην εθνική οδό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Και κάποιες πιο φρέσκες από εμένα. Η 2η και 3η είναι μέσα από αυτοκίνητο εν κίνηση στην εθνική οδό Η φωτογραφία είναι κοντά στις Θερμοπύλες; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Η φωτογραφία είναι κοντά στις Θερμοπύλες; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σχετικά κοντά, είναι στην Ε.Ο. στο ύψος της λιμνης Υλίκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Σχετικά κοντά, είναι στην Ε.Ο. στο ύψος της λιμνης Υλίκης. Καλα θυμομουν αν και στο περιπου! Ειχα περασει απο εκει σε εκδρομη με το Γυμνασιο πριν απο 13 χρονια περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Εβγαλα μερικες φωτο κάποιον που περπατάγε και βγηκε κουνημένη η φωτο. Ή καποιον να καθεται αλλα το πρόσωπο δεν φαίνεται γιατί κινούνταν το κεφάλι.. Δεν πειραξα τίποτα, όπως ηταν default τα παντα. Μαλλον πρέπει να ξετσεκαρω το hdr ε (αν και στο αυτόματο ηταν) ? Υπάρχει κάποια ρύθμιση για τέτοιες περιπτώσεις? Πχ να βγάλεις ενα αυτοκίνητο που κινηταιζ χωρις να βγει κουνημένη? Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Πως ηταν οι συνθήκες φωτισμού... Μήπως ηταν σκοτεινό το σημείο και αναγκαστικά το κινητό εδωσε περισσότερο χρόνο για έκθεση και σου βγήκε κουνημένη η φωτογραφία;; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Πως ηταν οι συνθήκες φωτισμού... Μήπως ηταν σκοτεινό το σημείο και αναγκαστικά το κινητό εδωσε περισσότερο χρόνο για έκθεση και σου βγήκε κουνημένη η φωτογραφία;; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καφετέρια μεσα.. Εβγαζα τη σερβιτορα να τη δείξω σε εναν και έγινα ρόμπα με το νοτε.. Η φατσα δε φαινόταν :lol: 9 η ωρα, φως λαμπας. Τωρα κατεβασα ενα sport mode.. Ίσως κανει δουλειά αυτο, θα τεσταρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 (edited) Καφετέρια μεσα.. Εβγαζα τη σερβιτορα να τη δείξω σε εναν και έγινα ρόμπα με το νοτε.. Η φατσα δε φαινόταν :lol: 9 η ωρα, φως λαμπας. Τωρα κατεβασα ενα sport mode.. Ίσως κανει δουλειά αυτο, θα τεσταρω..Μάλλον στην προσπάθεια σου να μη σε καταλάβει η σερβιτόρα και κούνησες το τηλέφωνο.. :) Η φώτο είναι με 120 χλμ / ωρα και η νταλίκα σε κίνηση. Αν την δεις χωρίς συμπίεση θα πάθεις πλάκα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 4, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Είναι λογικό αυτο που έγινε μπες στις λεπτομέρειες τις φωτογραφίες και πες μου τι γράφει ο χρόνος έκθεσης... Λογικά θα γράψει κατω απο 1/10...η φωτογραφία με την νταλίκα δεν μπορεί να συγκριθεί γιατί ειναι μέρα κατω απο πολυ καλο φωτισμό! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/SmartSelectImage_2018-02-04-16-30-21_zpscwkhftea.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Με 1/10 δεν μπορείς να βγάλεις φωτο με κινούμενο θεμα, ακόμα και χελώνα να είναι. Καλό θα ήταν για όποιον θέλει να ασχοληθεί με φωτογραφία, να ρίξει μια ματιά σε διάφορους οδηγούς για το τι σημαίνει και πώς επιδρά η ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα και το iso. Ακόμα και στο youtube να πάρετε μια ιδέα, και έτσι δεν θα ξανάεχετε τέτοιες αστοχίες. Άσε που θα δουλεύετε σχεδόν πάντα manual. Ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το auto ξεχαστε το. Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον στην προσπάθεια σου να μη σε καταλάβει η σερβιτόρα και κούνησες το τηλέφωνο.. :) Η φώτο είναι με 120 χλμ / ωρα και η νταλίκα σε κίνηση. Αν την δεις χωρίς συμπίεση θα πάθεις πλάκα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου δεν εχει καμία σχέση το παράδειγμα που περιγράφεις με του φιλου sosimple. Καταρχήν έχεις άφθονο φως που σημαίνει ότι σου έχει δώσει μεγάλη ταχύτητα πανω απο1/400 ή κ 1/800 ίσως και ταυτόχρονα βρίσκεσαι και εσύ σε κίνηση που σημαίνει ότι η νταλίκα είναι σαν να πηγαίνει με 10χλμ. Αν δοκιμάζες σταματημενος να πάρεις την ίδια φωτο σε auto κατά 99% δεν θα τα καταφερνες. Επίσης μην κάνετε το λάθος να νομίζετε ότι επειδή έχει διπλο stabilizer δεν θα βγει κουνημενη μια φωτο. Αν το θέμα είναι κινούμενο τότε ο σταθεροποιητης δεν βοηθάει πουθενά. Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Στη φωτο είμαι ψιλο άσχετος οντως, αν και καταλαβαίνω καποια πραγματα.. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τι θα έπρεπε να κάνω επόμενος? Η αλήθεια είναι οτι οταν πηγα να βγαλω τη φώτο, κουνησε αποτομα το κεφαλι. Γι αυτο και δε βγηκε καθόλου πρόσωπο. Ολα τα υπολοιπα καλα βγηκαν. Αν χρησιμοποιουσα sports mode στην συγκεκριμένη περίπτωση φαντάζομαι ισως φαινόταν το πρόσωπο αλλά θα χαλαγε η ποιότητα της υπόλοιπης φωτο. Υπάρχει κάτι άλλο που έπρεπε να κανω? Σε manual εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Αυτόματο! 20180204_183338 by Achilles Gk, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts