Darious_ Δημοσιεύτηκε September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2017 Καλησπέρα παιδιά, μια μικρή βοήθεια.. Έφτιαξα ένα παλιό πσ για να το έχω μόνο για κανένα YouTube και καμιά σειρά και όταν το κάνω boot έχω κατεστραμμενη εικόνα σαν να μου έχει σπάσει η οθόνη αλλά δεν φταει αυτό.. Επιπλέον όταν τον κάνω boot όλα δουλεύουν κανονικά αλλά ακούω 2 μπιπ με 3 δεύτερα διαφορά μεταξύ τους και είναι διαφορετικά και στον ήχο που κάνουν. Καμία ιδέα για το τι ευθύνεται η το τι να κάνω?! ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιπλέον δεν έχω βάλει κάρτα γραφικών έχω τα γραφικά του cpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 δωσε περισσοτερα στοιχεια.. τι υπολογιστη εχεις(μνημη, επεξεργαστη) και ποιο λειτουργικο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. September 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Το pc το έκανα από παλιά κομμάτια που βρήκα ίσα ίσα για YouTube και καμιά σειρά. Cpu :Intel pentium e2140 Mb :msi ms 7267 Ram :1.5 gb ddr2 3 hdd Τι πσ όταν το έκανα boot έκανε κανονικά κι δεν μου έβγαλε κάποιο θέμα ότι έχει απλά η εικόνα που δείχνει είναι χαλασμένη. Κι λειτουργικό δεν έβλεπα ακόμα win 10 θα έβαζα από στικακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. September 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Είδα στο ίντερνετ πολλούς να λένε ότι βάζουν την κάρτα γραφικών στον φούρνο, ώστε να ζεσταθεί για να φτιάξει αλλά εγώ είμαι με τα onboard γραφικά οπότε δεν νμζ να υπάρχει τρόπος να το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Αφού είσαι με τα onboard γραφικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις πρόβλημα με τις μνήμες. Δοκίμασε να ρις βάλεις μία μία. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts