morfikos Δημοσιεύτηκε September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 17, 2017 Καλημέρα σας, Επειδή το nero έχει γίνει βαρύ για το συστημά μου θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάποιο μικρό και λειτουργικό πρόγραμμα για να καίω τα image μου, να κάνω τα backup μου κτλ. Αν είναι και δωρεάν ακόμη καλύτερα. Απλά θέλω να αναγνωρίζει όλους τους τύπους image. Τέλος αν υπάρχει και σε portable μορφή ....θα είναι το τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 ολα τα iamges ουτε το nero δεν βλέπει........ το ποιο αξιόπιστο και απλο είναι το cd burner xp pro......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luka13 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Δοκίμασε μια φορά αυτό ISO burn είναι καλό. Παράθεση http://SiteLuka.Com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 No 1 Free ISO Burner ευκολο καλο και απολυτως δωρεαν Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts