tsioy Δημοσιεύτηκε April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 9, 2005 εχω την m/b qdi advance 9 , η οποια υποστηριζει μεχρι και διαυλο 2x. Βρηκα απο φιλο την ati radeon 9250 η οποια υποστηριζει agp 8x και 4x. (Για 2x δεν αναφερει τιποτα).Ειναι συμβατη με τη μητρικη μου; Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 εχω την m/b qdi advance 9 , η οποια υποστηριζει μεχρι και διαυλο 2x. Βρηκα απο φιλο την ati radeon 9250 η οποια υποστηριζει agp 8x και 4x. (Για 2x δεν αναφερει τιποτα).Ειναι συμβατη με τη μητρικη μου; Τι καλύτερο από το να την βάλεις και να δεις αν λειτπυργεί??? ;) Ίσως πρέπει να σκεφτείς την αγορά μίας καινούργιας m/b? Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 δεν θα εχεις προβλημα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Μεταφορά στο Hardware... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts